Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Kaligula Lexo Postimin
    Fjalet e tua jane vertet te zgjuara dhe delikatesa jote me habiti vėrtet !

Them se duhet tė kishe menduar dhe nje version tjeter ! :

A duhet tė jenė tė domosdoshme gjithmonė kompromiset ?! (tė pėrshtatesh)

A duhet heshtur perpara nje poshterise, sepse ti e di qe nese do te flasesh ai eshte "fundi yt" !

"Rruga e drejtė ėshtė gjithmone ajo mė e vėshtira"

Me dy fjale "Ji vetja jote ne ēdo moment pasi mund te mashtrosh tė tjeret por jo veten"
    Ja po te tregoj nje rast qe me ka ndodhur. Bera llafe me njeren. Menyra si u soll me mua ishte shume ofenduese. As e njihja as me njihte, vetem c'kisha degjuar ca fjale per te. I thashe ca fjale te renda. Kur ika nga ajo u ndjeva keq. Jo per fjalet qe i thashe se ajo meritonte ca me shume, por qe e ula veten aq poshte. Pra dhe ajo zbrasja qe mendoja se do me bente te ndihesha mire nuk me beri, perkundrazi. Une jam me ate qe ''ca gjera eshte me mire te ngelen te pathena.''
    Sa per ate thenien tende eshte e pamundur te jesh gjithmone vetvetja. P.sh Vete ne pune.Shefin tend nuk e duron dot ne ere. Po per hir te punes qe do te ushqehesh familjen i buzeqesh, e pershendet dhe i bindesh dhe atehere kur nuk ka te dejte, ndryshe perfundon ne rruge. Ngelesh papune, futesh ne sherr me gruan, shkaterron familjen nga ana ekonomike. Eshte jeta e tille qe na e ben te veshtire te jemi vetvetja, jo se nuk duam.

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Fjalet e tua jane vertet te zgjuara dhe delikatesa jote me habiti vėrtet !

Them se duhet tė kishe menduar dhe nje version tjeter ! :

A duhet tė jenė tė domosdoshme gjithmonė kompromiset ?! (tė pėrshtatesh)

A duhet heshtur perpara nje poshterise, sepse ti e di qe nese do te flasesh ai eshte "fundi yt" !

Une mendoj se shume njerez harrojne qe jemi vecse kalimthi ne kete bote dhe tik-taku i gjithkujt nuk rresht per asnje cast deri ne momentin qe do te ndalojė !

E pranoj jam idealist, por tashme qe them se idete i kam te qarta pasi kalova shume nga traplliqet qe deri dje i enderroja, dua qe atė c'ka me pret para, ta ndertoj ashtu si une jam vertet pa dyshime, nderhyrje pa "te tretet" ose me mire ta permbledh me atė qe ti thua "Tė pėrshtatesh".

"Rruga e drejtė ėshtė gjithmone ajo mė e vėshtira"

Me dy fjale "Ji vetja jote ne ēdo moment pasi mund te mashtrosh tė tjeret por jo veten"

Ndodh shpesh qe une gjendem para ndonji situate te poshter, por e di se nese flas tensioni i asaj situate do te rritet, dhe puna do te jete edhe me keq, keshtu qe rri i heshtur, megjithate ndiej njifar terbimi qe ti them gjitha ato qe mendoj, por e permbaj vetveten, por edhe nese ne fillim ajo situate eshte ashtu, une DUROJ dhe ne fund dal une fitimtar kunder te keqijve, se thot fjala e urte, KUSH QESH I FUNDIT QESH ME SE MIRI !!
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Teksa lexoj keto dhjetra mesazhe te postuara ketu them me vete ?! :

Ku eshte gjite kjo elokuence, miresjellje, retorike ........ aty jashte ne boten e vertete ku nuk ke nje tastiere para vetes per te klikuar ?!

Them se eshte per te ardhur keq ! Aty ku vertet miresjellja, elokuenca, bota e brendshme e gjithesekujt vlen dicka, kjo botė "fle", ėshtė e ndrydhur sikur te kesh turp nga ato qe te rrethojne, ose me mire kamuflohet me ndienjen e theksuar te zhargonit te perditshėm ironik (e metė qe e kam edhe vete), menefregist, "alabak" ..............

Ej si mendoni, eshte me lehte te jesh vetja jote para nje tastiere qe ste shikon askush apo nje "kameleon" prane rrealitetit qe na rrethon ?!

Ps: Pa dashur tė ofendoj askend por jam lodhur nga shfaqje "teatrale" qe si shoh "aty jashtė".
    E di cfare po mendoja duke te lexuar? Pyetja eshte e thjesht dhe do nje pergjigje patjeter do ta jap pergjigjen jo si nje antare por si nje njeri qe mendon gjerat dhe i thot pa doreza.
    Ne fakt po mendoja qe hyrja qe i ke bere temes me shume i je perkushtuar fjaleve te medha se kuptimit te thjesht te temes. E ke nderlikuar pak se tepermi, te them qe disa fjal as nuk i kuptoja.Por pajtohem me mendimin se cdo njeri shkruan dhe shpjegon gjerat ne menyren e vet...
    Hipokrizia eshte homazhi qe vesi i bene vyrtytit. Me pelqen kjo fraz edhe pse e kam lexuar ne faqen kryesore te ketij siti.
    Mendoj se pas nje tastiere shume nuk mundohen te shprehin vetveten por realizojn personin e tyre duke e vene ne dukje per ate cka deshirojn te jene jo per ate qe jane.
    Nuk me habit fakti qe nje fshatar te bej brad pitin mbas nje monitori, nuk kam gje me fshataret se mbase edhe une mund te jem fshatar por ata karakterizojn prapambetjuen te pakten ne vendin tone.
    Te jesh hipokrit nuk eshte cudi por te dukesh i till eshte e papranueshme.Por ja qe bota ka nevoj edhe per te till njerez sepse bejn dallimin midis tyre te miret dhe te keqinjt. Le te duken njerzit si te duan te jene ata ne brendesi e dine mire kush jane dhe kjo i ndeshkon morali qe i bejn vetes jo propaganda.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

gone
    Anėtarėsuar
    15-10-2009
    Postime
    132
    Njerzit jane gjithmone kunder arsyes kur arsyeja eshte kunder tyre,dhe behemi hipokrite,asnje nuk shpeton,pak apo shume!

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    te dyja nuk kan ndonje diferenc te madhe se te dyja jan bot e botes njerezore ,,,,,
    kshu qe si ne realitet si ne virtualitet te dy anet e njeriut evidentohen dojm apo sdojme ne....
    virtualiteti ka nje avantazh se nuk e ke personin perball po mund te flasesh pak me lirshem se ne realitet sepse ka njerez qe perball nje personi ka raste qe dhe bllokohen e nuk thojne ate qe mendonje e kur nuk e shikon flet pak si me lirshem
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Njeriu nuk eshte hipokrit nqs nuk ka te njejten elokuence e shkathtesi, per faktin qe ne jeten e perditshme je i rrethuar me njerez qe njeh e di si e mendojne e veprojne ne nje menyre qe ndoshta nqs gjerat do i thoje direkt e pa u menduar do binin si keq, kot nuk eshte edhe shprehja mendohu 10 here e fol nje here.

Sa per temen e per permbajtjen, nje njeri qe eshte i zgjuar e qe di te beje diskutime ketu i ben edhe jashte nga ketu. Ketu ndoshta sepse nuk njihesh realisht e si ke njerezit perpara syve, i merr edhe mendimet e tyre sipas qejfit, sepse ndonjehere sado qe ti ben diskutim, por ne baze edhe te menyres se si e shpreh apo me xhestet ti edhe e ploteson apo i jep nje ngjyre tjeter asaj qe thua.

Ne fund, nje njeri qe duket ketu e zhduket jashte nga ketu, gjynah te thuhet, por eshte njeri i humbur ose minimumi frikacak qe nuk fiton.
    La vita č bella...

Kto hipokrizirat ketu ne forum ose ne boten virtuale sme bejne shume pershtypje , sepse shahem , zihem , grihem i fus nje te mbyllur pc dhe ja u mbaru kjo pune , por ne realitet te vjen inat kur te vjen nga njerez qe se mendon se jan te afte deri ne ate pike , po nejse dhe pa nje cik hipokrizi jeta nuk shkon ...
    Just Perfect

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anėtarėsuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266

Thjesht komplimente !

Citim Postuar mė parė nga cherry Lexo Postimin
    Ja po te tregoj nje rast qe me ka ndodhur. Bera llafe me njeren. Menyra si u soll me mua ishte shume ofenduese. As e njihja as me njihte, vetem c'kisha degjuar ca fjale per te. I thashe ca fjale te renda. Kur ika nga ajo u ndjeva keq. Jo per fjalet qe i thashe se ajo meritonte ca me shume, por qe e ula veten aq poshte. Pra dhe ajo zbrasja qe mendoja se do me bente te ndihesha mire nuk me beri, perkundrazi. Une jam me ate qe ''ca gjera eshte me mire te ngelen te pathena.''
    Sa per ate thenien tende eshte e pamundur te jesh gjithmone vetvetja. P.sh Vete ne pune.Shefin tend nuk e duron dot ne ere. Po per hir te punes qe do te ushqehesh familjen i buzeqesh, e pershendet dhe i bindesh dhe atehere kur nuk ka te dejte, ndryshe perfundon ne rruge. Ngelesh papune, futesh ne sherr me gruan, shkaterron familjen nga ana ekonomike. Eshte jeta e tille qe na e ben te veshtire te jemi vetvetja, jo se nuk duam.
    Ishte bere kohe qe s'degjoja dike me ide kaq te qarta, siguri ne te folur dhe njekohesisht perkujesje pėr ate qe do te transmetoje !

Do me kishte pelqyer te te shikoja ne sy dhe te degjoja mendimet e tua te dilinin nga goja jote poooor (kjo nuk eshte ftese por vazhdim i nje komplimenti qe nuk dua ta kursej per ty "Mon Cherry" ....)

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anėtarėsuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Teksa lexoj keto dhjetra mesazhe te postuara ketu them me vete ?! :

Ku eshte gjite kjo elokuence, miresjellje, retorike ........ aty jashte ne boten e vertete ku nuk ke nje tastiere para vetes per te klikuar ?!
    Me falni sa nga anetaret e forumit njihni ne jeten reale ,per te bere nje ballafaqim midis personalitetit te tyre virtual me ate real?
    Une besoj se jane te njejtet ,nje njeri i edukuar dhe inteligjent eshte i tille kudo bile me shume ne jeten e perditshme se ne virtualitet...dhe nje harbut dhe i rendomt ne jeten e perditshme nuk mund te jete gentilmen ne virtualitet ???

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Zakonisht kur shkon te shpia tjetrit, duhet ti permbahesh rregullave e zakoneve qe ai ka.

Kshu eshte dhe forumi! Rregullat i ka vendos tjeter kush, edhe duhet ti permbahesh nese do te rrish ne shtepine e tij. Edhe kjo eshte e drejta, sepse sikur te gjith te silleshin sic bejn ne jete te perditshme, atehere ktu do ishte kabul.

Nuk ka shfaqje teatrale ktu, ka vetem zbatim rregullash, te cilat i ka vendos i zoti shtepise edhe si te tilla nuk duhen nenvlersuar.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •