Dhjetor-1990
Preç Zogaj para mikrofonit
Dhjetor-1990
Preç Zogaj para mikrofonit
marinar..
cka po flet he burr..
nuk eshte sekret per kerkend kjo pun..
te gjith e din se saliu ka qen antar partie.. e askush nuk perpiqet me e mohue kte..
proces verbalin nuk e kam lexue e as me intereson..
kto 20 vjet pluralizem ja kan tregue ftyren e karakterin e punen e gunen sejcilit prej politikanave tone..
ska rendsi a ka qen dikush antar partie.. ne shqiperi.. sikurse ska rendsi a ka qen dikush antar lkj-se ne kosove..
sille dhe teseren e qoses..pse po e mshihni..
un nuk ja quaj fare minus ne se ka pas dhe qosja teser..
qendrimi ne vite eshte ajo qe vlen tek nji njeri.. e sidomos e sotmja dhe e ardhmja..
ne at foton me demonstrate anti fashiste ne korce qe ke sjelle.. ne se e zmadhon do dallosh qe aty nuk eshte enveri fare.. por ne krye eshte abaz ermeni..profesor i ri i liceut te asaj kohe..
mirpo nje dite mbas 60 vjetesh abazi i sklerozuar.. na vjen nga parisi ku e kish syrgjynosur regjimi enverist.. e i bashkohet falangave envero qosisto causho luizo zabitoiste te 97 tes..
ka cudira bota o marinar..
takoj nje dite nje enverist kosove ne banhofin e hamburgut.. para ca javesh..
e njoh moti kte njiri e moti me kish tregue se kur vjen ramizi neper gjermani e skandinavi e europ ky me shok jan shoqnusa e bodigarda e bujtesa vullnetar per shokin e xhaxhin ramiz..
po i ngazellente ftyra..
cfar ka ndodh o rustem i them..
aaa jam i gzum tha.. shoki ramiz e kaloj per mrekulli operacionin ..
sdi gja thash.. cfar operacioni.. o rust..
aa tha ka qen smun por shkoj ne usa e atje ja ban tha amerikanet nji kontroll e operacion e tash asht si kokrra e molles..
po gzohem i thash o rustem.. po ndoshta i vjen ne mend tash xhaxhit ramiz.. e thot.. eh mor djema.. sa gabim kena ba un e enveri e tjerat shoka.. qe i kemi pushkatue persekutue e genocidue.. tan ata nxansa te fullc amerikanit qe kan punue me ndershmerin ma te nalte me ngrit tekniken e industrin ne shqinpni..ah sa keq qe i kena pergjue 50 vjet shqiptaret se mos po e dojn ameriken..se ms po ngojn dojce velle e vois amerik e bib te sises.. ah mor djema sa teknikun e mjeshtrin e dal pi shkollave te fullcit i kemi sakatue familjarisht se dinin pak anglisht e se nuk vinin era cjap terbaci e dhie laberie.. etjetj..
aii bre tha rustemi mos na shtin llugave..
ani bre rust i thash.. tju rrnoj shok ramiz por un jam shqiptar e sic ja due te miren ramizit kisha dasht dhe te miren e atyre qe jan pushkatue maleve lidh me tela pa krye asnji faj vec se kan punue e nderue vendin..
kshu punet or shoqa.. me arkiva ..
..
Mos i lë pa gjumë njerzit kështu orë Marinari, ë!
Tashti, ai gimi i doçëve na iku se helbete ia paska gjujtë një ashtë Pacolli me l'pi e po bajka libra për të por ti do tani t'ma çmendish edhe këtë brarin!
Mos shokit se pastaj po na " byryten" si demat e korides e leri pak të frymojnë ë.
Marinari ti je KIng of the Forum!
Brari mos u merzit se e gjejmë ndonjë vaksin për ty dhe për mikun tëndë që burrnia e tij ka vlerën e një byreku; epja nji byrek lluk-lluk me ngrënë edhe ai t'hyp mbi tavolin me vallëzue!
KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
EDHE N'VORR ME T'PËRMENDË KAM!
Ramizi don nje plumb ballit dhe te shkoj te enveri
http://www.kp-afrim-zhitia.com/php/v....php?page_id=8
Shiko dhe mendo!
KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
EDHE N'VORR ME T'PËRMENDË KAM!
Kurr sban hajr populli shqiptare na cojme ne qiell do komunista te qelbt qe plumbin dhe e kan pak per ato krime qe shum prej jush i keni harruar, shum prej jush kujtojne se ramizi e kaloi qeverin pa gjakderdhje, po ju nuk kuptoni se ai futi njerezit e vet ne pushtet qe ta ruanin ate dhe shum kriminel te tjer qe ndodhen sot ne drejtimin e vendit.
Dhe habitem me shum shqiptare nga kosova qe vazhdojne ta ngrejne ne qiell enverin , perpara nuk kishin faj se nuk e njihnin por tani?????
Une dhe shum te tjer ne shqiperi kemi nigju kang sllave ne kohen e komunizmit por qysh se u hapen kufijte dhe e pame se kush eshte sllavi nuk dua ti shoh me sy e jo te ndigjoj kanget e tyre, (nga kta komunista qe ju i doni aq fort ishin te lidhur kam ekrye me sllavin), si do te ishte sikur na te flasim mir per sllobodanin, te njajten gja ka ba dhe enveri dhe rrethi i tij por ne nje menyr tjeter.
ja nje nxenes i ramiz alise..
ky eshte tipi qe ka prodhuar ramizi..
lloji filip..
Krijoni Kontakt