Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Dhjetor-1990
    Preç Zogaj para mikrofonit
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    marinar..

cka po flet he burr..

nuk eshte sekret per kerkend kjo pun..
    te gjith e din se saliu ka qen antar partie.. e askush nuk perpiqet me e mohue kte..
    proces verbalin nuk e kam lexue e as me intereson..
    kto 20 vjet pluralizem ja kan tregue ftyren e karakterin e punen e gunen sejcilit prej politikanave tone..
    ska rendsi a ka qen dikush antar partie.. ne shqiperi.. sikurse ska rendsi a ka qen dikush antar lkj-se ne kosove..
    sille dhe teseren e qoses..pse po e mshihni..
    un nuk ja quaj fare minus ne se ka pas dhe qosja teser..
    qendrimi ne vite eshte ajo qe vlen tek nji njeri.. e sidomos e sotmja dhe e ardhmja..

ne at foton me demonstrate anti fashiste ne korce qe ke sjelle.. ne se e zmadhon do dallosh qe aty nuk eshte enveri fare.. por ne krye eshte abaz ermeni..profesor i ri i liceut te asaj kohe..

mirpo nje dite mbas 60 vjetesh abazi i sklerozuar.. na vjen nga parisi ku e kish syrgjynosur regjimi enverist.. e i bashkohet falangave envero qosisto causho luizo zabitoiste te 97 tes..

ka cudira bota o marinar..

takoj nje dite nje enverist kosove ne banhofin e hamburgut.. para ca javesh..
    e njoh moti kte njiri e moti me kish tregue se kur vjen ramizi neper gjermani e skandinavi e europ ky me shok jan shoqnusa e bodigarda e bujtesa vullnetar per shokin e xhaxhin ramiz..
    po i ngazellente ftyra..
    cfar ka ndodh o rustem i them..
    aaa jam i gzum tha.. shoki ramiz e kaloj per mrekulli operacionin ..
    sdi gja thash.. cfar operacioni.. o rust..
    aa tha ka qen smun por shkoj ne usa e atje ja ban tha amerikanet nji kontroll e operacion e tash asht si kokrra e molles..
    po gzohem i thash o rustem.. po ndoshta i vjen ne mend tash xhaxhit ramiz.. e thot.. eh mor djema.. sa gabim kena ba un e enveri e tjerat shoka.. qe i kemi pushkatue persekutue e genocidue.. tan ata nxansa te fullc amerikanit qe kan punue me ndershmerin ma te nalte me ngrit tekniken e industrin ne shqinpni..ah sa keq qe i kena pergjue 50 vjet shqiptaret se mos po e dojn ameriken..se ms po ngojn dojce velle e vois amerik e bib te sises.. ah mor djema sa teknikun e mjeshtrin e dal pi shkollave te fullcit i kemi sakatue familjarisht se dinin pak anglisht e se nuk vinin era cjap terbaci e dhie laberie.. etjetj..
    aii bre tha rustemi mos na shtin llugave..
    ani bre rust i thash.. tju rrnoj shok ramiz por un jam shqiptar e sic ja due te miren ramizit kisha dasht dhe te miren e atyre qe jan pushkatue maleve lidh me tela pa krye asnji faj vec se kan punue e nderue vendin..

kshu punet or shoqa.. me arkiva ..

..

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga Marinari Lexo Postimin
    Brari!
    Kush e ka lexuar procesverbalin e themelimit te PD-se, ai e di me se miri se çfare roli ka luajtur Sali Berisha ato dite...! Nuk ka qene argat i demokracise, por i deleguar i PPSH-se! Mirpo, Sali Berisha eshte nuhates i mire i situatave.

Teserja e Sali Berishes:

Procesverbali i themelimit te PD-se:

Brari, faktet e gjunjezojne edhe bjeshken!
    Mos i lë pa gjumë njerzit kështu orë Marinari, ë!
    Tashti, ai gimi i doçëve na iku se helbete ia paska gjujtë një ashtë Pacolli me l'pi e po bajka libra për të por ti do tani t'ma çmendish edhe këtë brarin!
    Mos shokit se pastaj po na " byryten" si demat e korides e leri pak të frymojnë ë.

Marinari ti je KIng of the Forum!
    Brari mos u merzit se e gjejmë ndonjë vaksin për ty dhe për mikun tëndë që burrnia e tij ka vlerën e një byreku; epja nji byrek lluk-lluk me ngrënë edhe ai t'hyp mbi tavolin me vallëzue!
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PËRMENDË KAM!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2005
    Postime
    360
    Ramizi don nje plumb ballit dhe te shkoj te enveri

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PËRMENDË KAM!

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    uturaket nuk zejn mend kurre

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2005
    Postime
    360
    Kurr sban hajr populli shqiptare na cojme ne qiell do komunista te qelbt qe plumbin dhe e kan pak per ato krime qe shum prej jush i keni harruar, shum prej jush kujtojne se ramizi e kaloi qeverin pa gjakderdhje, po ju nuk kuptoni se ai futi njerezit e vet ne pushtet qe ta ruanin ate dhe shum kriminel te tjer qe ndodhen sot ne drejtimin e vendit.

Dhe habitem me shum shqiptare nga kosova qe vazhdojne ta ngrejne ne qiell enverin , perpara nuk kishin faj se nuk e njihnin por tani?????

Une dhe shum te tjer ne shqiperi kemi nigju kang sllave ne kohen e komunizmit por qysh se u hapen kufijte dhe e pame se kush eshte sllavi nuk dua ti shoh me sy e jo te ndigjoj kanget e tyre, (nga kta komunista qe ju i doni aq fort ishin te lidhur kam ekrye me sllavin), si do te ishte sikur na te flasim mir per sllobodanin, te njajten gja ka ba dhe enveri dhe rrethi i tij por ne nje menyr tjeter.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

ja nje nxenes i ramiz alise..
    ky eshte tipi qe ka prodhuar ramizi..
    lloji filip..

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •