Menyra si e shoh une:
Te pelqen shpesh te tallesh me te tjeret ?!
Xhim Belushi deri dje nje i panjohur per gjithe Shqiptaret i pritur para disa ditesh si 'mbret' ne sheshin "Nënë Tereza" dhe ti ben nje analogji me nje emer që vetëm copy-paste i ben derman >
Nese e kuptova drejt ironia ishte shumë e bukur për mua të paktën ha ha ....
Gjdo njeri qe ruan gjuhen shqipe kultin dhe traditen shqiptare eshte me shqiptare se ky albani , cka ja keni laramue emrin me kta 100 emra mbrapa kryeimami albani ishte vetem nje njeri i thjesht dhe nuk ishte profet , hoxhe dhe asgje me shume ,te gjithe keta emrat e shtuar tregojn si emra te vendosur me pas asnje nga ata nuk kjenka shqip pra si e kishte mbiemrin e verrtet ky i ndjer zoti e shperbleft me parajs .
Pse jemi kaq shkurtpamsa pse po reklamojm lobizoim gjuhen arabe .
Feja islame ekziston edhe ne gjuhe tjera.
Une besoj nje zot , por se besoj se shkruan dikund ne cilin do nga librat fetare se zoti gjegjsisht krijuesi i perket nje nacionaliteti apo nje gjuhe te vetme.
Zoti eshte nje.
Eshte i gjithe njerzimit dhe jo asnje rreze drite me shume nuk eshte i llatinve , jahudive,arabve ,grekve ,shkive karshi nacionaliteteve tjera..
Ilgmap une te rrespektoj me shume per Shqiptare sepse te kam vlla kemi nje gjuhe nje gjak nje tradite cili do qe mohon emnin dhe gjuhen shqipe mos te prite rrespekt me shume se sa ai tjetri qe lobon dhe mundohet tju kthehet tradites kultures dhe gjuhes si dhe emrit SHQIPTARE te cilin ja ka percaktue vete krijuesi .
Besimi po keqeperdoret per qellime sundimi asimilimi .
Ne duhet krenuar me HASAN NAHIN dhe SHERIF AHMETIN te cilet perkthyen Kuranin ne gjuhe shqipe njeherit i treguan botes se ne nuk kuptojm gjuhen arabe jemi SHQIPTARE.
Pa medyshje ata si dhe bashkpuntoret ne perkthim te kuranit do te shperblehen nga zoti per kte pune dhe mund per mbar Shqiptaret e besimit islam .
Kurani eshte dedikuar per njeriun fjalet e para ne Kuran jane MESO-MESO. Njeriu obligohet te mesoj te kuptoj kush eshte krijuesi dhe kush eshte njeriu dhe si duhet veprue si dhe per obligacionet qe ka njeriu ndaj krijuesit dhe te praktikoj ato ne jete duke e falenderuar krijuesin dhe jo arabin , llatinin ,grekun etj etj.
Kurani ka zbrit per tu kuptuar mesuar dhe jo per tu konzervuar sa ma shume te kuptohet aq me i forte do te jete besimi tek njeriu .
Ndryshuar për herë të fundit nga XH.GASHI : 20-10-2009 më 16:32
si e ka emrin taman ky albani dhe kur ka le ne shkoder ky????
pse mori emer arab???????
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt