Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 30
    i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237

A mund te kem ndergjegje te paster?

Pershendetje,

kam nje Hall. Aty ku punoj kemi nje Kuzhine dhe ... kemi edhe nje Kuzhiniere ... kjo eshte gruaja e shefit te nje reparti po ne punen tone ...

Dhe tersi e do qe une te jem shume i varur pas drekes (jam beqar dhe pothuajse s'ha mengjes dhe ne darke kercet piza ne kasollen time) dhe Kuzhinerja e varur pas meje se fundmi (meqe Kuzhinerja me jepte gjithmone dopio racion edhe une po dopio ia beja komplimentet ....).

Tani ajo, me ka lene te kuptoj qe, duhet ... , nuk e shmang dot me ...
    Mirepo, ai i shoqi me siguri do e marre vesh .... dhe keshtu ... do me heqin nga puna dhe ... bye bye dreka dhe kush ma jep dreken

A di ndonje prej jush te me keshilloje ?? Qe tani e kam te vrare ndergjegjen ... as vete nuk e di si u futa ne kete situate ...
    Me ndihmoni Ju lutem.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    A di ndonje prej jush te me keshilloje ?? Qe tani e kam te vrare ndergjegjen ... as vete nuk e di si u futa ne kete situate ...
    Me ndihmoni Ju lutem.
    ty te vret ndergjegja per shefin apo per dreken ??? Lol
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Pershendetje,

kam nje Hall. Aty ku punoj kemi nje Kuzhine dhe ... kemi edhe nje Kuzhiniere ... kjo eshte gruaja e shefit te nje reparti po ne punen tone ...

Dhe tersi e do qe une te jem shume i varur pas drekes (jam beqar dhe pothuajse s'ha mengjes dhe ne darke kercet piza ne kasollen time) dhe Kuzhinerja e varur pas meje se fundmi (meqe Kuzhinerja me jepte gjithmone dopio racion edhe une po dopio ia beja komplimentet ....).

Mirepo, ai i shoqi me siguri do e marre vesh .... dhe keshtu ... do me heqin nga puna dhe ... bye bye dreka dhe kush ma jep dreken

Me ndihmoni Ju lutem.
    O kaptin kuadrat,

po te me degjosh mua,vetem nje rruge ka.Kerko per nje pune tjeter,nderkohe mundohu qe te mos lesh vend per dyshime.Kur ta kesh te sigurte punen tjeter atehere largohi,mos i le kohe per asgje.Para 17-18 vjetesh kam qene ne nje situate pak a shume te ngjashme.Punoja ne nje hotel me 4 yje ne France si kamarier dhe jetoja aty ne hotel.Atehere sapo kisha mbaruar shkollen e hotelerise dhe isha rreth 20-21 vjec.Tani aty kishim nje shefe e cila ishte rreth 27-28.Ne ate kohe me dukej e madhe ne moshe,per vete faktin se isha fare i ri dhe ato qe shkoja une ishin mosha 17-20 vjecare.Kjo shefja me i fjale kishte qef,por une nuk kisha qef te ngaterrohesha sepse duke e patur shefe do te kompromentoja vendin e punes,ose do ti puthja b.then asaj.Tipin e saj e njihja mire spse aty nje djale tjeter qe ishte barman kaloi nje periudhe fare te shkurter me kete shefen dhe mepas ajo e trajtonte si qen,por ai aty rrinte nuk kishte ndermend te levizte.Une isha tip tjeter, ujk me i fjale,nuk zbutesha dot si qeni,nuk jam msu me litar ne qafe.keshtu qe vendosa te shoh per pune tjeter,nderkohe e majsha varur ate mikeshen,dhe kaloja shume mire,isha si i privilegjuar,delfini i saj.Kaluan disa muaj dhe u largova ne jug te Frances.Atje gjeta nje pune sezonale qe zgjati vetem 5 muaj dhe ne nje moment ngela pak si ngushte dhe i bera telefon asaj mikeshes.Hajde tha,vendin e punes e ke te garantuar.Mire i thashe.nderkohe ndodhen gjera te tjera dhe si perfundim nuk u ktheva atje.I rrashe pak gjate por me qellim e bera,se ndoshta keshtu te ndihmoj sadopak.Ti je i ri dhe duhet te kesh ambicie.Ca jete eshte ajo?Puno aty,ha si kali dhe futja shefes si kali me i fjale?Sa kohe do shkoje kjo pune?Pastaj kaq qenka qellimi i jetes?te kesh nje pune ne restorant dhe ushqimin te garantuar.Ti duhet te kesh seder me veten,jepi vetes,leviz dhe mos ki frike nga jeta.Po ike prej aty do gjesh pune diku tjeter.Se ty duket sikur te shqeteson fakti se mos te heqi ai nga puna po e mori vesh.Po shiko se mos te heq qafe ty ai se ketyre puneve nuk i dihet.Para ca kohesh degjova se nje grek theri nje shqiptar qe kishte lidhje me gruan e tij.Ik mer plak larg ketyne gjonave,nuk te nxjerrin ne drite.Une kam gati 20 vjete ne kurbet,qe nga mosha 18 jam larguar nga Shqiperia dhe i kam pa te gjitha,prandaj te them.Ik prej aty,gjej pune tjeter dhe rri larg ketyre situatave ne qofte se do te ecesh perpara.Move on man,move on.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga murik : 12-09-2009 mė 16:05

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kokesquare paske hall te madh!
    Sic e ka permendur dhe izadora problemi yt eshte se ke hall se ngelesh pa dreke, dhe jo se do nderhysh mes tyre.
    Gjej nje nuse lol, se ta bene ajo dreken.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 12-09-2009 mė 16:56
    Feelings change - memories don't.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Boh, largohu nga guzhinierja e mos i bej me komplimenta. Me mire faqja e bardh me te shoqin perderisa e njeh e te ka dhene pune, se sa nje idjotsi me ate grua qe na qenka rrejt me tre llafe te mira per guzhinen. S'mbaroi bota per femra, qe te besh nje gje te tille.
    La vita č bella...

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    hiq dore sa nuk eshte vone lol
    se kuptoj pse e fusni veten ne te tilla lojra idjote me njerez te degjeneruar
    ku esht fun ktu !!!!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Pershendetje,

Me ndihmoni Ju lutem.
    per nje cope buke jep veteveten? dhe shani biles femrat shqiptare
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Me falni se kisha bindjen se ma kishin mbyllur Temen prandaj nuk ju isha pergjigjur ..
    Faleminderit shume per keshillat !!!
    Per sqarim : Ajo (Kuzhinjerja) nuk eshte gruaja e Shefit tim !!! por gruaja e nje Shefi te nje reparti ne punen time, mua ne asnje menyre nuk me ka ne dore !! Ai edhe te doje ska cfare te me beje (as per te me rrahur sme rreh dot se kam hunde shume te stervitur une :-D ), por halli eshte se i trembem problemeve te mundshme.

@Izadora : "ty te vret ndergjegja per shefin apo per dreken ??? Lol"- po sigurisht per te dyja, prandaj dhe me eshte bere Dileme ...

@murik : "O kaptin kuadrat,
    po te me degjosh mua,vetem nje rruge ka.Kerko per nje pune tjeter,nderkohe mundohu qe te mos lesh vend per dyshime.Kur ta kesh te sigurte punen tjeter atehere largohi,mos i le kohe per asgje.
    Ik prej aty,gjej pune tjeter dhe rri larg ketyre situatave ne qofte se do te ecesh perpara.Move on man,move on."
    - Flm Vella Murik.
    E kam pune te mire dreqin, mezi e kam gjetur, eshte nje dege ku seicili njeh seicilin dhe smund te leviz sipas qejfit ... Nuk e di, sma mban te leviz.

@dea_07 : "Kokesquare paske hall te madh!
    problemi yt eshte se ke hall se ngelesh pa dreke, dhe jo se do nderhysh mes tyre.
    Gjej nje nuse lol, se ta bene ajo dreken."
    - Oo Moter Dea, po pse sikur sdua une te gjej Nuse ... une u griva duke kerkuar, po spo me ecen dreqin
    "jo se do nderhysh mes tyre." - perderisa Ajo eshte e tille, per ate Cift ... e ka marre ferra Uraten.

@era : "Boh, largohu nga guzhinierja e mos i bej me komplimenta." - e di e di, po tani ecen vete karroca ...(edhe pa komplimente). Nuk zgjidhet dot vetem me te mbajtur syte ulur ...

@enii : "hiq dore sa nuk eshte vone lol
    se kuptoj pse e fusni veten ne te tilla lojra idjote me njerez te degjeneruar"
    - Oo Enii, po ca futa une moj, pse une e kam fajin qe me pelqen ajo ?? Nga cfare te heq dore une - te mesoj te jetoj pa ngrene ??

@Rexhina : "per nje cope buke jep veteveten? dhe shani biles femrat shqiptare " - eee, te drejte ke, po une nuk i shava Femrat Shqiptare ;-)

Nejse, nejse - per momentin une vete po perpiqem te ul pak ritmin pa rene ne sy. Por e nuhas qe ska per te me funksionuar :-(((

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    O Katroro, po si nuk ke zemer fare mer daj, po te dija cun me zemer, boj mer sevap se beqar je. A po te ishe si puna ime me momen perkrahu do te thosha yt lanet ste del gjella jote.

Shif e boj se varet edhe nga gjella, po qe nxirri i foto goces ti bejme rezymene ne te forumit qe vlen apo jo

Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga Dito Lexo Postimin
    O Katroro, po si nuk ke zemer fare mer daj, po te dija cun me zemer, boj mer sevap se beqar je. A po te ishe si puna ime me momen perkrahu do te thosha yt lanet ste del gjella jote.

Shif e boj se varet edhe nga gjella, po qe nxirri i foto goces ti bejme rezymene ne te forumit qe vlen apo jo
    Ore Zemer kam une dhe per te dhene e kam, po si tja bej atij malukatit qe e kam Koleg

p.s jo jo ska nevoje se ashtu mire eshte - eshte nga ato qe pelqenim ne Shqiperi kur ishte koha e urise, e mushme.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •