Postuar më parë nga toni007 tave peshku me qepe dhe makarona me karkaleca shume te mira njam njam Pizza Mafia:sardele,guaska deti,ullinj,qepe edhe hudhra shume djegese. Na hape oreksin o toni007
Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!
Postuar më parë nga SystemA Pizza Mafia:sardele,guaska deti,ullinj,qepe edhe hudhra shume djegese. Na hape oreksin o toni007 HAHAAHAHAHAHAA atehere te befte mire
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
patatina...
Ndryshuar për herë të fundit nga noel* : 29-11-2009 më 09:44
Ubi solitudinem faciunt, pacem apellant
Postuar më parë nga noel* patatina... Noela,po birr apo hic
Postuar më parë nga Eros- Noela,po birr, apo hic Do edhe ti nje gote ? Ose jo, nderrova mendje ...nuk do te jap, se ti broke my heart Une kujtova se ti me lovje vetem mua, edhe nobody else ..uffff ()
Postuar më parë nga noel* Do edhe ti nje gote ? Ose jo, nderrova mendje ...nuk do te jap, se ti broke my heart : Une kujtova se ti me lovje vetem mua, edhe nobody else ..uffff () pse e ke bo palatino shkrimin nuk ta break me zemren,not anymore...I love you
Postuar më parë nga Eros- pse e ke bo palatino shkrimin nuk ta break me zemren,not anymore...I love you Se keshtu te pelqen ty prandaj ... Sa e perkujdesur qe jam ... do u feel it ?
Postuar më parë nga noel* Se keshtu te pelqen ty prandaj ... Sa e perkujdesur qe jam ... do u feel it ? jes aj du du ju still lov mi un katnar s'jam ju nou
yeah...till iterrnettiii maj uan end lonli
Postuar më parë nga noel* yeah...till iterrnettiii maj uan end lonli po e boj dhe un palatino linotype sa mir e dim anglishten ne te dy,gjysma gjysma...aj miss ju noela terneti nuk maron noiher dont uorri
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt