e kam fjalen qe me 1 te shkaterroj te gjithe turqit e turqine. po qe se duhen me shume hajde se po i hedhim 100 apo 1000 deri sa ti zhdukim ndyresirat nga faqja e dheut dhe ta bejme turqine shqiperi. na duhen ato toka. jane tonat. i takojne shqiptareve. ti cojme turqit ne avganistan apo ne hene.
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
sta ka fajen evropa jo, po turku poshter. per kete arsye po vuajne te gjithe shqiptaret kudo qe ndodhen. po te ishim te bashkuar si popull ilir, sot ne do te ishim kreu i evropes, me ball te hapur ne evrope e jo me faqe te zeze.
Te na vij turp si komb, po prap se kane fajin shqiptaret e shkret por turqia qe na ka percare, roberuar,e demoralizuar, po prape sot e kemi ne ne dore te ardhmen e popullit tone. e ardhmja e shqiperise dhe e qiptareve eshte ne evrope. kemi qene dhe do mbetemi popull evropjan.
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Hasjani po te lus per nje gje , lexo me vemendje shkrimin qe e kam be ne rreplike me zotrin,replika ime ka qen e arsyshme ,them e arrsyeshme sepse,kam shkruar vetem fjalt e tija ,kjo domethen kam citua thenjet e tija ,por ne menyre e kundert ,qe zotriu te sheh si dukemi ne kur ai dhe te tjeret neve na nenvlersojn ne menyren jo te drejt ,rreagimi i tij ka qen i till,duke kerkuar qe ne te largohemi prej shqipris ok ,ati nuk i pelqeu fjalte qe ai i kishte shkruar me kuptim tjeter.
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
O plak pse e merr me pasion ! Ne ne Europe kemi qene gjithe jeten , madje mu ne zemer te saj . Jemi vija simetrike qe ndan lindjen me perendimin e Europes !
Po pse Europa na ka trajtu si me qene ne Token e Zjarrte , me mijra km larg saj ? Ky nuk eshte faji yne ! Ne kena dhon shume per Europen , po ajo cfare ka bo per ne ? Na ka nda kur ka shtru dreken me turkun dhe me Rusin , si nje biftek ?
Pse kush e ha ate dokrren se "nuk kemi plotesu standartet" apo se "jane myslymane" ? Si nuk i kemi plotesu ne standartet, por na i paskan plotesu gjithe sllavovicet ? Ku shkoi genocidi i serbeve para 8-9 vjeteve (i pa pame dhe i pa ndigju as ne luftera boterore) po sjellja e grekut me shqiptaret cfare standarti ploteson ? E pse keto vende na qenkan te "perkedhelurit" e Europes ? Apo dhe ketu e kane fajin Turēelinjte ? Pse Europa na ve rreth e rrotull kordonin apo zinxhirat sllav edhe sot ne 2009 ?
Drejtpeshohu o miku , ne emer te kujt po flet ?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Popull Thjesht : 25-10-2009 mė 15:28
Ishalla te na i heqin se na ka arrit durimi deri ku nuk mujet me. U beme si shkerrdhata per nje cope vize
Te me falni per fjalorin .![]()
Ich bin Chef
Ich habe immer recht
Du tust was ich sage
Po me duket se ne EUROPE nuke ka pase kurre BURGJE,prej vitit 1992 jane hapur burgjet vetem per Shqipetare,shume interesant na hajna na droga na... na ... etj shihe more,BURGUT ndrue emnin dhe me ja dhane nji emen tone ,se vetem per SHQIPETARE ashte marue,e krejte FILMAT dhe TV qe kame pamur qenkan gabim,sepse deri ne VITIN 1992 nuke ka egzistue ne EUROPE BURGJET.
Mendoj se gjithe shqiptaret paguajne gabimet e nje pakice ,te cilet kerkojne te pasurohen shpejt dhe me pislliqe.Europa do dhe i shikon tek shqiptaret se kte lloj semundje e ka gjithe bota.Po s'ke ca thua!
![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
O mikja ime , pse hutoheni ?
Mos valle besoni ato qe te tjeret shpifin dhe "tregojne" per ju (ne) ? Sado krime te bej nje shqiptar , ai do te mbetet thjesht nje transportues droge dhe parate asnjehere nuk do te jene te tijat (se jane te te kollarisurve te Europes) . sado njerez te vrase nje shqiptar , maksimumi i do te jene te vrare nga nje kallash apo pistolete ! Po mijra njerez qe vdesin nga perdorimi i droges kudo ne Europe ? Po mijra njerez qe vdesin dhe vrasin veten nga deshperimi dhe varferia e cila vjen pikerisht nga te pangopurit me para dhe pushtet ? Dhe keta nuk gjenden ne Shqiperi , por ne Europe ! Ne Shqiperi mundet te gjesh me gishta vampire te tille , por ne fund te fundit mbeten gjithmone sahanlepires te te forteve te Europes !
Atehere per cfare krimi dhe kriminaliteti te organizuar shqiptar pa na futka kaq shume tmerrin ?
Tregetine e droges , te prostitutave , qenieve njerezore , te armeve apo cfaredo tregetie te paligjshme , nuk e shpikem ne shqiptaret , por e gjetem ne gjirin tuaj (Europes) ka thene Skenderbeu !
Po shtoj dhe dicka se me mbeti peng !
Po mire mo trim ! Shqiperia eshte e rrethuar nga te kater anet me sllave apo filosllave dhe po ti numeroj : Mali i zi , Serbija, Maqedonia , Greqia !
Atehere si droga na mbin nga Shqiperia kur dihet boterisht se ajo eshte tranzit ne Shqiperi ? Po po nuk hyri nga kufiri , qe d.m.th. shqip nga fqinjet nga do te hyje tjeter ? Atehere perse vetem ne qenkemi kriminelet ?
Nuk po ma kap fare ky truri im ! Jam budall mbase se me thon te drejten per shqiptar e mbaj veten !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Popull Thjesht : 27-10-2009 mė 13:33
Krijoni Kontakt