Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    Nuk duket faji i nenes. Nje aksident qe tregon qe jeta mund te ndryshoj ne nje sekonde, videon e te cilit nuk do doja ta shikoja kurre, po te mos kishte kete perfundim te mrekullueshem
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Sa e tmerrshme! Mire qe shpetoi. C'dreq platforme paska qene ajo me rreshqitje? S'dine keta njerez ti bejne sheshet e drejta? E them kete sepse e shoh kudo neper dyqane qe fillojne e rreshqasin bebat e shkrete.

Si mund ti vesh fajin nenes? Donte ajo qe te ndodhte aksidenti? Prandaj quhen aksidente se ndodhin papritur. Sa e tmerrshme do ishte sikur femija s'do kishte shpetuar.
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anëtarësuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    Citim Postuar më parë nga ARKIA Lexo Postimin
    Ndaj gjithmone duhet te themi : Flm Zot per mrekullite qe na fale, pavaresisht se disa mundohen ta spjegojne me ligjet e natyres, fizike apo tjeter... ja ky eshte nje mesazh!
    Flm per videon!
    Gezuar!

Ke te drejte duhet falenderuar Zotin por Zoti te ka falur mendjen qe te kujdesesh per veten dhe familjen ..

Fatkeqsisht shume aksidente te tilla ndodhin kohen e fundit nga moskujdesi i prinderve ..

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Nje mrekulli e vertete. Nena eshte treguaj pak e pakujdeshme por nuk duhet fajesuar sepse aksidentalisht ka ndodhur nje gje e till. Une se kuptoj pse platformat jane bere ne ate menyre, nuk kane mundur ti bejne me nivel per te evituar kto lloj rastesh. Pastaj per frena si ka shkuar mendja sepse ajo vetem sa heqi duart 2 sec nga karroca per te ngritur pantollonat, nuk mendoi qe karroca mund te levizte.
    Femija ka shpetuar per mrekulli vetem me nje gunge ne koke.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar më parë nga davidd Lexo Postimin
    Ajo eshte treguar thjeshte e pa-kujdes-shme. Femija i shkrete nuk di asnjegje. Ky ka qene nje shance se treni ka qene duke ndaluar e jo me shpejtesi te madhe dhe shoferi e ka pare se c'fare eshte bere dhe e ka ndaluar trenin plus ajo karroca e ka mbrojtur femijen per arsye se nuk ishte shume e rende dhe e ka marr zvarr deri sa ka ndaluar treni.

Nuk jane te gjitha femrat ashtu te pa-kujdeshme. Pjesa me e madhe lane koken per femijet e tyre.
    Kush te tha qe dhe kjo nene nuk mund te lej koken pas femijes se saj. Ky eshte nje rast aksidental nuk eshte qe kjo nena ka dashur te ndodhe keshtu. Sa raste ka qe po te jemi te kujdesshem dhe po te mendojme me gjate mund te shpetojme jete njerezish.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar më parë nga BaLLaKumi Lexo Postimin

eeeeeeeeeeehhhh mendja femrave

PS: ti rroji femia , jet gjati nuk bahet jet shkurter

Ca ju thote mendja atyre burrave qe marrin femijet ne makine dhe ecin me 120 km dhe pastaj ndodhe aksidenti? Mos valle ashtu duan ato? Mendja e burrave nuk eshte me e zgjuar se e femrave kur vjen puna tek femijet. Nuk ka te bej zgjuarsia aspak ktu sepse gjithcka mund te ndodhe mbrenda 2 sec pa e menduar fare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2008
    Postime
    18

Cool

Citim Postuar më parë nga BaLLaKumi Lexo Postimin

eeeeeeeeeeehhhh mendja femrave

PS: ti rroji femia , jet gjati nuk bahet jet shkurter
    mendje femrash thua ti ,po ku ishte burri me mend shume?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2008
    Postime
    18
    Citim Postuar më parë nga suadabolzano Lexo Postimin
    Shyqyr paska shpetuar femija. Mund te ndodhte dhe nje tragjedi.
    Frenat e karroces nuk i kane bere per estetike.

Ps: Ballakumi shume ofensiv je ndaj femrave.
    pse ,me koke perpjet te eshte duke se po ecen femija ty?,thuaj vella nje pakujdesi e vogel qe mund ti ndodh edhe me te menqurit edhe ati qe ecen me koke poshte,por te falenderojm zotin edhe pse ne jemi te shkujdesur ndonjeher ai na ruan.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar më parë nga loti_lena Lexo Postimin
    pse ,me koke perpjet te eshte duke se po ecen femija ty?,thuaj vella nje pakujdesi e vogel qe mund ti ndodh edhe me te menqurit edhe ati qe ecen me koke poshte,por te falenderojm zotin edhe pse ne jemi te shkujdesur ndonjeher ai na ruan.
    Ku lexove ti qe paskam shkruar qe femija ecen me koke perpjete?
    Kur te lexosh meso te ndash firmen nga postimi, se ajo qe ke lexuar me poshte eshte firma.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Lum si ky fmija... İ shpetoi vdekjes, do mbahet mend e do behet trım si Harri Poter

Ja dhe mrekullite ekzistojne
    Really Dude... Get A Life!!!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •