Me fal or Mik por nuk mund ta pranoj. Ti flet me cfare ke lexuar kurse une flas mbi bazen e djerses qe kam humbur ne ato firma. A e di Ti qe Zoti Gjallica eshte 100% Verior (mga Kuksi ne mos gabohem). Po crendesi ka - ekspertet e vendit dhe te huaj i thane Saliut ti mbyllte Firmat dhe ai jo vetem nuk pranoi per vite me radhe por edhe 1-2 muaj para se ato te zhdukeshin doli ne televizor dhe tha "ato jane para te pastra, jane djersa e Shqiptareve dhe nuk do te mbyllen" Perse me fut greket Ti ketu dhe nuk me thua me cfare mendje Gomari, Ai personalisht jo vetem qe nuk i mbylli keto Firma por i perkrahu deri ne diten e fundit ???
Nga ana matematikore i bie te kete qene Saliu vete perkrahes i Grekeve dhe Serbeve ... apo gabohem ?
Ate pyetjen time per kamionet e naftes e lexove gjekundi ?? Me duket se nuk i je pergjigjur - apo gabohem ?
Mos i bie perseri matematikisht qe te jete mik i serbeve kur i furnizon ata me nafte nderkohe qe Vellezerit e UCK-se vriten nga Tanket Serbe ??
Ore Explorer, po pse more Mik kush eshte ziliqar per Veriun ??? Po qe Ti te vesh nje nga Veriu te beje zap Vloren dhe pastaj mbyll syte kur ai behet me Vile .... dhe une duhet ta quaj barazpeshim kete ?? Pyet Homzen se ta shpjegon me mire kete ...
Ja fal Ti Mik, Saliut qe e la per kaq vjet ne harrese Bregdetin sepse "duhet te ngrinte Veriun njehere" ???
Jo, nuk jam dakort, se ketu nuk flitet qe Explorer apo Homza apo Katrori the nje llaf me shume apo me pak .. ketu flitet per fatet e nje Kombi te vuajtur dhe nuk duhen toleruar gomarlleqet. Kush eshte Gomar, le tja leje vendin tjetrit, pavarsisht nga bindjet partiake. Pike
Sidoqofte, ne ketu kot muhabet bejme, se asgje nuk ndryshojme dot. Shqiperia jone nderkohe qe ne te dy shkruajme ne Internet, ka rrezik se ska drita ....
Krijoni Kontakt