Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 92
    Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    nje nga harritjet apo fitorjet e salis eshte edhe prononcimi i tij per legalizimin e martesave ndermjet homoseksualeve ...

Ēfare fati kane pederastat - per tua patur lakmi ...

i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anėtarėsuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    ca thua ka ditlindjen i madhi sali lumsi na qe i arritem kesaj dite!
    a te rente nje rrufe ne koke ty dhe gjithe sojit tat sali protopapa!
    Ky hapsi i temes tja kish vene me mire DOCTOR DEATH ka ditlindjen se e kishim mar vesh per ke behej fjale!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DEA27 : 24-10-2009 mė 15:48
    failure is not an option!

Fierak 100% Maska e Ujku'80
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    584
    ore po nuk e kap ai ligji i pensionit kte...................
    Liberté, égalité, fraternité

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    mire qe politikisht nuk e doni salen,,,po ta urreni sikur ju qe beni ktu se ka ditlindejn me 15 e jo 20 une vetem ju kam pa.

nejse Sali Berisha eshte legjende e gjalle, njeri qe ka bo shum per Shqiptaret pakcka qe komunistat e kuq nuk e duan as salen dhe as SHqiperine qe sala puno per te.

Me ben perhstypje qe Shqiptaret nga Kosova dhe Maqedonia e duan Sali berishen me shum sesa shqiptaret po e zem nga vlora.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    katror..

kujt thua ti tja lej vendin Saliu..
    na thuaj ca emra..

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    prej flamurit te kuq, salis rrembeu flamurin blu ...

shtehe ka kap flamurin ylber ...

nuk e ka kush me salen, jo ... por me bemat monstruozo-skandaloze te sales ...

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Xhaxhai yt ( per te cilin po me vjen shume keq), ka ndodhur ne kete rremuje ku nuk dallon "qeni te zotin". Ka ndodhur ne gjengje te jashtezakonshme ku ligjet e demokracise jane ne "stand by". Keshtu e kane ngrene shume njerez te cilet nuk e kane gjetur kohen e pershtacme per te vepruar.
    Degjo Explorer, per nje gje te jesh i sigurte, jam po aq patriot sa edhe Ti, pavarsisht nese jam pro apo kunder Saliut (edhe Ty te vleresoj si Shqiptar te paster prandaj edhe vazhdoj debatin). Keto kohera kane qene para 97-s dhe Saliu spati asnje nevoje te sillte gjendjen "stand by" - sepse populli Shqiptar kishte pasur 50 vjet me radhe "stand by" dhe Saliu skishte perse ta zhgenjente.
    Edhe dicka tjeter, ky Xhaxhai im, qe humbi shtepine e tij ne Firmat e 1997es edhe sot eshte pa shtepi dhe jeton me mundim, nderkohe qe Axha i ketij pionierit ketu poshte ka Vile ne mes te Vlores !!!! I besuari i Sales ne Vlore u be shume shpejt me Vile .... Leme Vella se nuk ja vlen ta diskutojme kete pune. Eshte turp te mbrosh nje Hajdut.
    E ka thene mire nje Antar i Forumit : Hajdutet e Opozites sulmojne dhe fajsojne Hajdutet e Pozites per plackitjen e Vendit dhe anasjelltas !!!
    Saliu i nisi djemte Kosovare kundra bandave qe udhehiqeshin nga greket e serbet, banda te cilat mendonin se ka vdeke shqiptaria dhe se kish ardhe momenti per ta shkateruar ate.
    Jo Vella gabohesh, gabohesh rende !!! Ku ishin djemte Kosovare kur vargu i kamioneve me nafte shkonte dite per dite nga Shqiperia per Tanket Serbe ne Beograd ?? Pergjigjmiu vetem kesaj pyetjeje po munde !!!
    Perse nuk dha doreheqjen Saliu si Ramizi ne 1990 por u perpoq ti mbyste Studentet e Vlores ?? Mos valle do kthehej Komunizmi po te ikte Saliu ?? Do ngjallej Enveri ?? Na duhej vetem ky Skenderbe per te na ruajtur nga Serbet dhe Greket ?? Skish asnje Shqiptar tjeter as e Djathta e as e Majta e as e Midismja ??
    Te jesh i bindur se Sali Berisha ka gabur nje gje, e ajo eshte se nuk ishte syēele kur ja futen firmat piramidale. Shkaterimi i firmave piramidale u shfrytezua nga greku e serbi per te cuar popullin kundra Sali Berishes dhe shqiptareve ne pergjithesi. Ne ate kohe populli ishte i "uritur" dhe ishte shume lehte ta manipuloje.
    Ore Mik, po atij IDIOTI i thoshin te gjithe, e paralajmeronin ekspertet, qe keto ishin Firma Piramidale dhe te demshme per Kombin dhe se duhej ti mbyllte !!! Askush nuk punonte ne tere Shqiperine, tokat u lane 100% djerre dhe njerezit jetonin vetem me parate e firmave ... Nje Gabim i pafalshem dhe i VETEDIJSHEM !!! Sepse atij Skenderbeut i interesonte vetem Karrigia e tij !!!!
    Per youtuben qe po e permend, nuk kam idene se ku e ke fjalen, prandaj me trego se cka ndodh aty se une nuk i kam pare.
    Ata "Trima" qe rrihnin vellezerit e tyre neper burgjet e Tiranes menduan se do benin te njeten gje edhe ne 1997-en por perfunduan pa poturre neper ullishtet e jugut dhe them se e dine mire cdo te thote "ta kruash me fiq deti" tani ...
    Une e di shume mire qe ata kane qene te verbuar nga Sali Tradhetari dhe kane menduar se po luftojne bandat greke e serbe .... POR shpresoj te jene penduar dhe te kene sy per te pare te verteten !!! se ne Lushnje, Elbasan, Vlore, Gjirokaster .. etj etj nuk ka Banda greke e serbe or mik por Vellezer e Motra Shqipetare !!!! Dhe nese ndokush e shikon ndryshe atehere eshte Ai qe nuk eshte Shqiptar, por me siguri SERB ose GREK.
    Nese ka nje individ qe do fuse ne vellavrasje Veriun me Jugun ky eshte Sali Berisha, mbaje mend nga une kete.

Me respekt, Arbeni

Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    katror..

kujt thua ti tja lej vendin Saliu..
    na thuaj ca emra..
    Brari, me thene te verteten shume mire nuk e njoh politiken Shqiptare dhe bile mendoj se jane njeri me keq se tjetri.

Nje gje di te sigurte, po tja linte Fatosit do bente KRIM ndaj Kombit. Nese Saliu ka sadopak patriotizem, Tosi eshte turp i Kombit.

Une nuk jam aspak kunder qe te qeverise e djathta apo qendra apo kombetarja apo ku di une. Mua thjesht Saliu si individ me duket i papershtatshem nga intelekti dhe nga kokemushkesia qe ai ka. Kam bindjen se nuk gabohem.

Sa per Emra konkrete, nuk di, per mendimin tim Shqiperia eshte bere komplet lesh e li. Sot lexova rastesisht nje artikull qe thoshte : "feja e Shqiptarit eshte interesi vetjak" ...

Po ja, kush mund te jete pergjegjes per kete renie te te gjitha vlerave Kombetare pervecse ketyre Politikaneve te papergjegjshem.

Ti vete ke hapur nje Teme per Ministrat me Fuoristrada te shtrenjta ... apo gabohem ???

Nuk di, nuk jam aq i zgjuar sa te di nje zgjidhje. Thjesht jam shume i zhgenjyer nga "Demokracia" per te cilen edhe personalisht kam dhene kontribut (sadopak te kete qene). Jam sot i larguar nga Atdheu im dhe sigurisht jam edhe i hidheruar.

Ama e sigurte eshte qe nuk lejoj askend te me quaje Grekofil, Komunist, apo ku di une se cfare.

Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    Me ben perhstypje qe Shqiptaret nga Kosova dhe Maqedonia e duan Sali berishen me shum sesa shqiptaret po e zem nga vlora.
    Ti Homeza Miku, je i ri dhe me shume i drejte se i zgjuar, keshtu me duket mua dhe ma fal kete ofendim qe po te bej.

Qe Shqiptaret e Maqedonise dhe Kosoves e duan me shume me ka bere dhe mua pershtypje (edhe pse ska llogjike qe ta duan ata qe e njohin me pak, ata qe kane te bejne me pak me pasojat e politikes se tij) dhe kam pyetur disa miq te mi Kosovare. Ja pergjigjet qe kam marre :
    "midis disa balgave do zgjedhesh ate qe vjen me pak ere"

"ne ne Kosove mendonim se Shqiperia e Enverit ishte si Zvicra, se keshtu na thoshin dhe ishim krenar dhe e donim te gjithe Enverin. Kur dikur pame se Shqiperia ishte krejt posht, na u vrane ndjenjat dhe u kthyen ne urrejtje per Enverin dhe Komunizmin. Saliun e duam dhe perkrahim si armik te betuar te komunizmit"

"Saliu ju futi ne NATO" - po jo o te shkrete se sna futi Saliu, por NATO na pranoi edhe pse Republika e Gerdecit splotesonte asnje kriter !!!

"Saliu beri autostradat" - po jo o te mjere se po te jete per ate - ka bere Enveri 100 here me shume rruge e hekurudha se Saliu dhe Fatosi bashke. Kjo sdo te thote asgje !! Autostradat domosdo do behen. Per te vjedhur fondet dhe parate e Shtetit duhet hedhur edhe ndonje tymuese gjekundi .... Po flasim per 20 vjet ketu dhe jo per 20 muaj ... tre rruge edhe une po te isha do ti kisha bere

Kurse sa per Vloren dhe Komunistat e saj te kuq ... spo te jap pergjigje se ti e di mire pergjigjen time. Eshte e ulet te shkruash keshtu si Ti, po ska gje, une sta marr per keq.

KokeKatrori!

Te thashe se atehere ka qene nje kohe shume e turbullt.
    Shqiptaret posa dolen nga diktatura.
    Paramendo se sa legjitime kane qene gjerat ate kohe, te cilat mundoheshin te imitonin vlerat demokratike.
    Paramendo se sa te urritur kane qene shqiptaret ne ato momente per dinjitet e drejtesi. Ēfare menduan shqiptaret kur moren vesht se ishin me te varferit ne Europe e me gjere?
    Te gjithe njerezit e thjeshte ne ate kohe enderonin dhe deshironin qe mbrenda nje kohe te shkurter te pasuroheshin, ky nje kompenzim per privimet qe i kishin vuajtur 50 decenie nen diktature.
    Une mendoj se ne kete situate kur populli ishte i elektrizuar ne maksimum, u gjenden agjenturat e huaja greko-sllave te cilat kurdisen firmat e famshme piramidale per te shuar etjen e njerezve te thjeshte, e pastaj ti manipulojne ata dhe ti shfrytezojne per shkaterrimin e filleve te para te demokracise ne Shqiperi. A thua i konvenonte serbit dhe grekut nje Shqiperi demokratike? Normalisht qe jo, sepse demokracia ne Shqiperi do te thoshte zgjidhje e ceshtjes Kosovare ne ish jugosllavi dhe e Ēameve ne Greqi.
    Une mendoj se ky ka qene qellimi kryesor i firmave piramidale. Ky fenomen nuk ka qene thjeshte nje ngjarje ekonomike por ka pasur qellim edhe me te gjere.

Kur them "banda" aty nuk i fusi vellezerit shqiptare, mos me keqkupto sepse te gjith e dime se kush kan qene bandat dhe banditet ( me emer e mbiemer), por populli ka qene i manipuluar dhe i pafajshem sic eshte edhe Xhaxhai yt.
    Djemte Kosovar jane nisur kundra bandave e jo kundra vellezerve te vet shqiptar qe kane qene te manipuluar.

Jugu gjithmone eshte zhvilluar me shume se sa veriu. Sali Berisha per here te pare po jep shenja per te futur nje baraspeshim ne mes ekonomise se jugut dhe te veriut. Besoj se kjo nuk duhet te ngjalle zili tek shqipet e jugut , por duhet te jen krenar qe edhe vellezerit e tyre atje larg ne male, te civilizohen pak, sepse edhe ata jane shqiptare dhe njerez.
    Prandaj Sala nuk do ta fuse ne lufte veriun edhe jugun, por ai do te fuse barazine.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 24-10-2009 mė 17:48
    Ndrysho Firmėn

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •