Te pershendes dhe une ademgashi_dk
po tani po hyj ke grupi gjumasheve duhet me flejt pak se diten nuk kohe me flejt e keshtu qe nuk rri dot me gjate....
Gjithashtu ju uroj naten e mire te gjitheve dhe te pagjumeve i uroj ta kalojne sa me mire![]()
Te pershendes dhe une ademgashi_dk
po tani po hyj ke grupi gjumasheve duhet me flejt pak se diten nuk kohe me flejt e keshtu qe nuk rri dot me gjate....
Gjithashtu ju uroj naten e mire te gjitheve dhe te pagjumeve i uroj ta kalojne sa me mire![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 20-10-2009 më 16:49
Naten Izabella, po iki dhe une....
Kalofshit nje mbremje te bukur
Ps: Mau_kiko si eshte teta Meremja![]()
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Naten e mire dhe ti suadabolzano dhe gjume te embel![]()
Faleminderit rrusho
Gjithashtu dhe ty![]()
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
shumë të faleminderit suada. Edhe unë të përshëndes përzemërsisht.
Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 20-10-2009 më 16:50
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Z. busavata, Ju falenderohem për përshëndetje, pak me vonesë, Ju përshëndes edhe unë përzemërsisht e kalofshit sa më mirë këtë ditë vjeshte - koha është për,irësuar...
Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 20-10-2009 më 16:51
Nje pershendetje per z. ademgashi_dk ..
Me siguri behet fjale per ndonje anetar ne nderrimorin me siper ..![]()
Ne radhe te pare nje pershendetje e veçante per Ujnesa (Xhan xhan), qe nuk harron asnjehere te me pershendese gjithashtu edhe Izabella.
Pershendes Milanisten_El qe ka mare guximin te mendoje se une i kam vu ignore te pershenetjet e saj. /ignore -r (Thuj prap po deshe se ke ignore)
Linda5 & Izadora se i kam si yje. Pershnes ene Drague me i SOp surratitHahahahaha. O Drague, a do vish anej te te bojm ne ty me detyr Hahahahahhaha.
Pershendes gjithashtu edhe Albela, Gloreta, Himitsu & Mr Sixty (qe kane humbur rrugen), Roncen Mistrece etj etj.
Ene po e mbyll me Dj Gabriel dhe me Msusin e Popllit![]()
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt