Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Koka ben, koka peson. Keshtu edhe puna e shoqes tende. Kujton se do luante me nje 28 vjecar kur ajo ishte kalama? Sa te afta e kujtojne veten ca zocka! Nejse ajo shume e papjekur ishte dhe e tille paska ngelur. Fejohet per te harruar ate qe donte. Martohet per inat te tij meqe ai u martua. Mire ja beri ai, se do presi ate tere jeten, kur ti mbushet mendja asaj. Tani te dy te ndare, pasoje e budallallekut te tyre. Une se kuptoj si merret ai me nje tyryfycke si ajo, apo kane gjetur tenxherja kapakun. Ajo ashtu ka per ta ngrysur jeten. Nuk ka tragjedi ketu. Asaj i pelqen te luaj rolin e viktimes dhe e tille ka per te ngelur tere jeten. Viktime e veprimeve te saj te papjekura.
    Jam e sigurte kur flasin ne tel. i thone njeri-tjetrit, '' E kush do na marri ne'' .
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-09-2009
    Postime
    9
    Jo dea_07 seshte ashtu.....vertete filloi si tallje....ishte shume e vogel.....per inat seshte fejuar....ajo mendonte gjithmone qe prinderit sdo ta lejonin qe lidheshe me kete dhe e ndau mendjen, mendoi se do mund ta harronte. Une e njoh shume mire eshte shume vajze e prejukur biles nje njeri qe e njef nga afer as nuk do ta imagjinonte qe nje vajze e atille te gjendej ne kete pozite. Edhe ai djali eshte shume i mire, rob zoti kur i thone.....me shkolle me te gjitha....jane te dy shume njeres te mire. Sic e thashe asnjeri sdo e besonte historine e tyre. Eshte nje shprehje Dea_07 (vetem i zoti e di ku i ikon catio) dmth kur i thua fytyrycke seshte ashtu megjithate mendimi yt.....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga syjeshil_tr Lexo Postimin
    Jo dea_07 seshte ashtu.....vertete filloi si tallje....ishte shume e vogel.....per inat seshte fejuar....ajo mendonte gjithmone qe prinderit sdo ta lejonin qe lidheshe me kete dhe e ndau mendjen, mendoi se do mund ta harronte. Une e njoh shume mire eshte shume vajze e prejukur biles nje njeri qe e njef nga afer as nuk do ta imagjinonte qe nje vajze e atille te gjendej ne kete pozite. Edhe ai djali eshte shume i mire, rob zoti kur i thone.....me shkolle me te gjitha....jane te dy shume njeres te mire. Sic e thashe asnjeri sdo e besonte historine e tyre. Eshte nje shprehje Dea_07 (vetem i zoti e di ku i ikon catio) dmth kur i thua fytyrycke seshte ashtu megjithate mendimi yt.....
    Une nisem me c'shkruan ti. Dhe me aq sa kuptoj ajo nuk di cfare kerkon. Ishte e vogel atehere kur u dashurua me nje 12 vjet me te madh. Nuk po e gjykoj, se gjera qe ndodhin ne adoloshence. Nese e donte djalin nuk kishte pse martohej. Le te rrinte beqare e te mundohej tu mbushte mendjen prinderve per ate djalin qe donte. Nuk besoj se prinderit i vune lakun ne fyt qe te fejohej e martohej me tjetrin. E kane te dy fajin per gjithcka ka ndodh me jeten e tyre. Po tani pse nuk bashkohen meqe qenkan te dy te ndare ? Cfare po presin akoma? Apo prape i pengojne familjet?!
    Feelings change - memories don't.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •