Tema për Rexhep Qosen u mbyllë pa asnjë të vetmin arsyetim dhe kjo tregon më së miri fatalitetin e atyre që bëhen spital i frikës së njerzimit! Sikur t'kishim më shumë Rexhep Qosja të cilët do të emeronin në çdo kohë pasojat, shkaqet dhe shkaktarët e fenomeneve mbrenda shqiptare populli ynë do të kishte më pak tragjedi mbrenda për mbrenda vet-vetes!
Por ata të cilët janë armiqë të këtij Kombi, a të tillë janë të gjithë fanatikët partiak pa dallim ngaqë ata nuk shohin kombin dhe Atdheun por më shumë partin dhe siç duket të tillë kemi edhe në këtë FSH që moderojn ose janë pronar të këtij forumi!
Kërkesa është të kthehet Tema për Rexhep Qosen sepse atë: e kanë cenzuruar gjatë viteve të 80-ta serbët; e cenzuaruan sklerozët partiak të transformuar në demokrat nga PPSH-ja dhe kelyshet komunsit të Jugosllavis të anetrsuar në partit shqiptare por të lejuar nga serbët; I morën pasaportën serbët po njësoj sikur që i moren të drejten e botimit në fillim të viteve të 90-ta; dhe tash në FSH tek rubrika " Çështja Kombëtare apo Elita Kombëtare" iu mor e drejta që të tjerët të flasin për të!
PRa, FSH-ja u rendit me ata më lartë që deshironin Qosjes t'i merrnin fjalën por ai nuk vritet dot!
Krijoni Kontakt