Close
Faqja 10 prej 18 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 175
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Ibn-E-Majah, Vol. 2, p. 169)
    Profeti tha, "Shume shpejt, ju Arabet do te pushtoni shume vende dhe qytete. Qazvin, do te jete njeni nga keto vende. Ai person qe merr pjese ne beteje per 40 nete ose 40 dite, atij do ti jepet nje shtylle e arte ne parajse e mbuluar me xhevahire. Ai do te jetoje ne nje pallat, i cili do te kete 70 mije porta, dhe secila porte do te kete nje hurie virgjereshe te bukur si grat te tij."
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2010
    Postime
    33
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    .....nuk e prek temen kjo "perle" e rradhes, por nejse, ja u kam qep gojen e derdellitni pa kontroll, por edhe per kete perralle te rradhes kam plumb.....JO, skenderbeu nuk ka qen nga shqiperia, por nga ilirida !!!, dibra e madhe, ku kane jetuar dhe akoma jetojn LUANAT.....nese e ke ndegjuar kajher....kurse asaj kohe shqiperia jote qe e ke ndermend, ka qen prone e venedikut qe ka lujt kgoqet me popullin naiv qe e ka mbajt nen thembren e kishes.....asaj kohe kur me para e ke fituar parajsen, apo ke haru ose se njeh fene te rre qe e ke marre (indulgjencen ???).....

...ti edhe dhjet her te lindish e te mesosh mbi kete toke, MUA NUK MUND ME MI KTHY FJALET.....mos trego paaftesine tende !!!, benu burr, dhe levderoje trangullin, se e meriton !!!......sarkazmin dhe cinizmin tim nuk je as ne minimun ne gjendje ta pervertosh....per tipa si ti, Muhamed Mustafaja ka qen QENGJ.....per teje ka patur tjeter babush ne rradhet e LUANAVE....e ai e ka pat emrin UMAR IBN AL HATAB.....tek ai nuk ka pat nje ose dy, ka flakru dajaku.....teje te kish skuq te kish bo patlixhon....

Ku e ke ti reputacionin te flasesh per shqiptaret dhe mbi shqiptarine ???, a nuk e ke TRADHETUAR fene e te pareve `??`?......a nuk priton te na njoftosh rrend e pa rrend se "ke qen musliman" ???........e pra, kur e tradheton NENEN DHE BABEN TEND, cka ka mbet puna me e tradhetu edhe SHQIPTARINE ???......shuj !!!, pssssst !!!, se eshte turp te mshehish talibanllekun kishtare pas kombesise.....une jam i pameshirshem ndaj kesisoj sharlatanash, ta shpaloj zemren e zeze ne pike te drekes....

tungi
    INJOROJENI KTE SERBOTURK

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar mė parė nga farsi Lexo Postimin
    INJOROJENI KTE SERBOTURK
    Jo more ,ka fillu me u kthjell.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    INJOROJENI KTE SERBOTURK
    O Nuha mvaret se si zgjohet ne mengjes,nganjiher i merr tabletat prap,jo ka vija po ka shkronjat,e ia trubllojn,po me von pendohet.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Lov! Lexo Postimin
    Modertorėt s'kanė pse ta mbyllin temėn, kėto janė perla urtėsie nga hoxhallarėt e priftėrinjtė e forumit, " nė rast nevoje " kur t'na iki oreksi t'i kthehemi t'emės.
    Thash me mbyll 'ne rast nevoje'

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Mesia? A te beri mire terapia ime??? Shpresoj se po

Kjo qe e them une eshte shume e kapshme, sepse ne do te jetojme jete te kapshme, do te kemi seks me grate tona, e jo jete BEQARESKE si murgjerit tuaj ne kete bote, apo jete engjellore, sepse s'jemi engjuj...

Sidoqofte, kjo bazohet ne librin tone origjinal, e jo ne biblen tuaj kontraverze, shume verzioneshe e te pavertetuar historikisht...

A deshiron te bisedojm pak per referencat tona, e te te tregoj se shtepia jote eshte e ngritur mbi drasa te lagta.

Pyeti njerezit me mendje te shendosh se cili verzion i parajses iu pelqen me shume edhe do te shohesh... Rralle dikush prej njerezve eshte si ju, qe mendoni se gruaja eshte vetem per ta shikuar prej larg...
    Po shume, po kjo terapia jote don me ma jep kancerin, aman mos te lutem mos me jep kesi terapi. Ik prej meje sa me larg, une kam me ik edhe 10 here ma larg sesa qe ik ti

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2011
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    101
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Po shume, po kjo terapia jote don me ma jep kancerin, aman mos te lutem mos me jep kesi terapi. Ik prej meje sa me larg, une kam me ik edhe 10 here ma larg sesa qe ik ti
    Ja logjika jote prap ,
    knej qel tem per me vet muslimanet (IslamInfon-ne ne menyre inderekte), e tash kshtu , met vertet ki kapacitet trunit sa nje drunit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2011
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    101
    INJOROJENI KTE SERBOTURK
    Ja nje njeri qe i thot nje Shqiptarit Musliman "turk".
    Sa e ngjashme kjo fjale me atyne tshkive qe na quajn neve Shqiptaret e Kosoves ashtu.
    ????

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-02-2012
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    shoku ti aman bile mua me le te qete. Ti mixha hoxhe sdin asgje hiq. Ti shoku qe beson se ne parajse rrjedhin lumenje me vere e qumesht jo qe te ze budalla, po 500 here budalla bile pak eshte.
    Mesi, vizioni i nje murgu rreth dashuris nuk me intereson. Keto pikpamje ku ti mallkon seksualitetin dhe denon shpirtin e besimtarit ne boten tjeter duke qendruar imobil per gjithmone (jete pa-mbarim), kete nuk e besoj !

Ne boten tjeter, fillon Jeta (JETA E VĖRTET !) !

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Kjo qe e them une eshte shume e kapshme, sepse ne do te jetojme jete te kapshme, do te kemi seks me grate tona, e jo jete BEQARESKE si murgjerit tuaj ne kete bote, apo jete engjellore, sepse s'jemi engjuj...
    A parashikon edhe riprodhim kjo jeta e "kapshme" ne parajsen myslimane?!
    Eshte e habitshme se si myslimanet nuk mund te imagjinojne nje parajse pa kenaqesi materiale e nga krahu tjeter ēirren kunder "materializmit"!!!!
    Cili do te ishte qellimi i kesaj "kenaqesie materiale" te pafund?!
    Sidoqofte, kjo bazohet ne librin tone origjinal, e jo ne biblen tuaj kontraverze, shume verzioneshe e te pavertetuar historikisht...
    "Origjinal" ne kuptimin se u zgjodh nder gjithe versionet qe me pas u dogjen, apo ne kuptimin se e shkrojti Muhamedi me doren e vet(perfshi edhe ajetin qe hengri dhija e Aishes)??!!
    A deshiron te bisedojm pak per referencat tona, e te te tregoj se shtepia jote eshte e ngritur mbi drasa te lagta.
    Bisedojme, hoxhe, por se mos ikesh me bisht nder shale, ama..!!
    Pyeti njerezit me mendje te shendosh se cili verzion i parajses iu pelqen me shume edhe do te shohesh...
    Shume njerez, ate version te parajses qe predikon Kurani, e kane tashme edhe ne kete jete!!
    Nje njeri me mendje te shendoshe, mendon se ari dhe argjendi, ne nje parajse ku nuk te mungon asnje "kenaqesi" fizike, kane vlere me pak se bajga e kalit ne kete jete!! Vetem qe eshte rritur ne skamje te skajshme, fantazon mbi te mirat materiale qe i mungojne ne kete bote; mbretit nuk i shkon ndermend te imagjinoje nje parajse te tille!!
    Rralle dikush prej njerezve eshte si ju, qe mendoni se gruaja eshte vetem per ta shikuar prej larg...
    Gruaja e kujt, hoxhe efendi, o jotja apo ajo e tjetrit??!!
    Ajo me thes ne koke apo ajo me minifind??!!
    Jini pakez me te kthjellet kur pellisni, perndryshe nuk kuptohet gjinia e pellitjes....!
    Jarigas

Faqja 10 prej 18 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •