Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 59
    I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Ne raste te tilla duhet vlersuar ne maximum qofte dhe nje sekond!per ato para apo per ate valixhe kan ikur dhjet jete njerzish,
    perse une te ja lejoj vehtes qe te behem i njimbedhjeti viktime apo pjese e asaj kasaphane, ne nje kohe qe ne ate valixhe nuk qendron asnje pike djerse e imja!!
    udhetimi me i lirshem,pa frik dhe pa stres eshte te ecesh me ato cfar ke ne xhepin tend!
    paraja e huaj peshon shum rende ne xhep madje shpesh here ka dhe perfundim tragjik!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga prizrentrance Lexo Postimin
    Kam nje pyetje per te gjithe shqipetaret:

Paramendoni, nese jeni duke vozitur makinen ne nje rruge larg vendbanimeve dhe papritmas vereni dy makina te zeza (xhipa) te ndalura dhe 5 njerez me kostume te zeza e me arme ne dore por te shtrire te vdekur e te pergjakur te njera makine dhe 5 njerez te makina tjeter.
    Njeri nga ata njerez ka ne dore nje valixhe te zeze.
    Ju ndaleni per te shikuar me afer dhe pasi te kontrolloni vereni se valixheja eshte e mbushur plot me para konkretisht me Euro (€)!
    Ne kete situate qe ndodheni nuk vereni asnje njeri aty afer dhe nuk kalon asnje makine per disa ore!

Ēfare do te benit ju ne kete rast?
    Do merrja valixhen me euro! Njehere te vjen ai shanc ne dore. Ato kane vdekur qe kane vdekur. Zoti sta sjell me ate rast prape. E marr dhe i jap gaz makines. Fiuuuu.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Do filloje te bertisja

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Paramendoni, nese jeni duke vozitur makinen ne nje rruge larg vendbanimeve dhe papritmas vereni dy makina te zeza (xhipa) te ndalura dhe 5 njerez me kostume te zeza e me arme ne dore por te shtrire te vdekur e te pergjakur te njera makine dhe 5 njerez te makina tjeter.
    Ju ndaleni per te shikuar me afer dhe pasi te kontrolloni vereni se valixheja eshte e mbushur plot me para konkretisht me Euro (€)!
    Ne kete situate qe ndodheni nuk vereni asnje njeri aty afer dhe nuk kalon asnje makine per disa ore!

Do shikoja portofolin...leket qe kam mjaftojn te shkoj deri ne shtepi...

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    sa perralle e bukur kjo .. ca do beja .. do ikja .. vend i rrezikshem aty / ci do paret kur mund te iki koka ..lol sikur do i marresh me vete gje

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    do merrja paret dhe do beja kryq, pastaj do iksha, dhe 10% do ja falja kishes.
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

do ja mbathia me vrap, sdua parat te fituar me gjakderdhjen e te tjerve
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Justice Maska e pianistia
    Anėtarėsuar
    11-07-2009
    Vendndodhja
    Ne te gjith shqiperin....
    Postime
    19
    Sdo shikoja endra me sy hapur , sic i ke pare ti e dashur
    Ne vetmi i vetmuari shqyen veten, ne shoqeri e shqejne te tjeret.

Jam Ai Maska e RockStar
    Anėtarėsuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nėn hijen e qerpikut tėnd...!!!
    Postime
    1,956
    Nga puna ce bej une kam pare mjaft njerz te vrare por jo edhe nje cante me Euro aty afer. Une do e njoftoja policine per ate rast ose sdo ndalesha fare do behesha se skam pare asgje.
    Mendo dhe Pasurohu

Only god can judge me Maska e Anarchist
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Postime
    49
    Do kisha mar gjysmat e parave dhe de kisha ikur se po ti mar gjitha mund tbie ne sy ma shpejt

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •