Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 59
    trance addict Maska e prizrentrance
    Anėtarėsuar
    21-05-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    76

Nje pyetje per te gjithe

Kam nje pyetje per te gjithe shqipetaret:

Paramendoni, nese jeni duke vozitur makinen ne nje rruge larg vendbanimeve dhe papritmas vereni dy makina te zeza (xhipa) te ndalura dhe 5 njerez me kostume te zeza e me arme ne dore por te shtrire te vdekur e te pergjakur te njera makine dhe 5 njerez te makina tjeter.
    Njeri nga ata njerez ka ne dore nje valixhe te zeze.
    Ju ndaleni per te shikuar me afer dhe pasi te kontrolloni vereni se valixheja eshte e mbushur plot me para konkretisht me Euro (€)!
    Ne kete situate qe ndodheni nuk vereni asnje njeri aty afer dhe nuk kalon asnje makine per disa ore!

Ēfare do te benit ju ne kete rast?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prizrentrance : 14-10-2009 mė 15:42
    Trance is the best music!

i/e regjistruar Maska e shtegetar
    Anėtarėsuar
    21-05-2007
    Postime
    97
    Per mua sdo kisha zemer tu afrohesha ,sepse 10 vet te vrar gjaku esht ber lum me sa kuptoj ,do te lajmeroja policin rruga me e shpejt , i thon nje fjale frika ruan veshtin .
    I arratisur e i syrgjynosur

i rraskapitur e i sakatosur

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Do merrja lekt me pare, pastaj do lajmeroja policine dhe sdo permendja fare valixhen me Euro
    Really Dude... Get A Life!!!

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar mė parė nga prizrentrance Lexo Postimin

Paramendoni, nese jeni duke vozitur makinen ne nje rruge larg vendbanimeve dhe papritmas vereni dy makina te zeza (xhipa) te ndalura dhe 5 njerez me kostume te zeza e me arme ne dore por te shtrire te vdekur e te pergjakur te njera makine dhe 5 njerez te makina tjeter.
    Ju ndaleni per te shikuar me afer dhe pasi te kontrolloni vereni se valixheja eshte e mbushur plot me para konkretisht me Euro (€)!
    Ne kete situate qe ndodheni nuk vereni asnje njeri aty afer dhe nuk kalon asnje makine per disa ore!

pyetj e veshtire , por si kane ardhur kohet e sotme do merja me vrape velixhen pasi atyre qe i perkiste tashme si hynte me e pune ,dhe mendoj se shume funcionare policie jane pasuruar ne situata te tilla , kush ka mere valixhe dikush tjeter leke apo flori e keshtu me radhe "per fatin e keqe kjo eshte bota ku jetojme"
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    as se marr mundimin me vu vedin ne nje situate te tille
    JO SEKS PARA MARTESE

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga Adaes Lexo Postimin
    Do merrja lekt me pare, pastaj do lajmeroja policine dhe sdo permendja fare valixhen me Euro

Nuk do isha kondra
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar mė parė nga Adaes Lexo Postimin
    Posi te lumte ty leket bien ere une nuk do afrohesha se po lajmerove policine do te dyshojne menjehere tek ti. Me mire te therrisja te tjere para se te shkoja te makina.
    As ne enderr nuk do te afrohesha do gjeja nje rruge tjeter, kush afrohet e peson.

faraone Maska e tutankamon
    Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    une do kisha marr armet dhe do shkoja te gjeja ata qe i kishin vrare ..hahahahaha

cdoja un aty mer cun....do largohesha sa me shume se kta policat vallai kishin per te me marre si vrasesi i tyre ..
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga prizrentrance Lexo Postimin

Do kisha ik ......me teper me duhet jeta ime ,se ato paret
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

trance addict Maska e prizrentrance
    Anėtarėsuar
    21-05-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    76
    Une po them qe atypari per disa ore nuk kalon njeri i gjalle per disa ore dhe se vendi eshte shume larg vendbanimeve, pra nuk ka asnje deshmitar!

Une per vete do te kisha bere keshtu: Do t'i lidhja ne kembe dy qese plastike dhe ne dore do te veja doreza plastike nese kam e nese nuk kam edhe ne dore do te lidhja nja dy qese plastike (per te mos lene gjurme) dhe do te afrohesha me shume kujdes do e merrja valixhen me para pastaj do kontrolloja edhe njehere me vemendje terrenin mos me ka pa kush dhe do t'i hipja makines dhe do largohesha prej aty me shpejtesi dhe nuk do te lajmeroja askend!
    Trance is the best music!

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •