Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 54 prej 54

i/e regjistruar Maska e erla07
    Anėtarėsuar
    03-12-2009
    Postime
    752
    Citim Postuar mė parė nga doublex Lexo Postimin
    Frika me e madhe ne jete per mua eshte vdekja.
    Para nje muaj isha duke ecur ne autobus dhe po mendoja per vdekjen dhe jeten pa mua dhe pas nje gjysem kalova nje rrahje te shpejte te zemres dhe shkova ne urgjence.Qe atehere e kam kaluar disa here momente rrehje te shpejta zemre dhe kam shkuar disa here ne urgjence.Kam akoma frike se mund te vdes.
    Sa here trembem nga dicka kontrolloj zemren dhe koken se kam frike nga ndonje rrjedhje gjaku ne tru.Zemra me ka dale shume mire por perseri kam frike.Psikiatri dhe neorologu me ka thane se e ke nga stresi dhe do te kaloj por une perseri kam frike.Ato me thone se nuk vdes nga stresi.Si mund ta kaloj?Kerkoj ndihme te menjehershme?Faleminderit per mirekuptimin.
    Frike nga vdekja mund te kesh kur je ne moshen e pleqerise ,se atehere nuk ke cpret me,por kur je i ri shume pak na shkon mendja tek vdekja se nuk ke kohe te mendosh per te....gjithesesi jeta duhet marre me optimizem...

i/e regjistruar Maska e Kila_16
    Anėtarėsuar
    21-02-2011
    Vendndodhja
    Burrel
    Postime
    63
    Kemi te gjith frike nga vdekj se cdo gje qe kemi frike e kemi se mund te na coje ne vdekje po duhet te mendojme per jeten jo per vdekjen ... dhe eshte me mire vdekja se sa vuajtja

i/e regjistruar Maska e Jetmiraaa
    Anėtarėsuar
    03-11-2023
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    886

Pėr: Frika nga vdekja

Tė gjithė kanė frikė nga vdekja.
    Mua mė ngushėllon ideja,se pasi tė vdes do jetoj nė njė univers paralel.
    Si dihet se ēfarė ndodh pas vdekjes.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •