Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 54
    i/e regjistruar Maska e doublex
    Anėtarėsuar
    29-04-2009
    Postime
    20

Unhappy Frika nga vdekja

Frika me e madhe ne jete per mua eshte vdekja.
    Para nje muaj isha duke ecur ne autobus dhe po mendoja per vdekjen dhe jeten pa mua dhe pas nje gjysem kalova nje rrahje te shpejte te zemres dhe shkova ne urgjence.Qe atehere e kam kaluar disa here momente rrehje te shpejta zemre dhe kam shkuar disa here ne urgjence.Kam akoma frike se mund te vdes.
    Sa here trembem nga dicka kontrolloj zemren dhe koken se kam frike nga ndonje rrjedhje gjaku ne tru.Zemra me ka dale shume mire por perseri kam frike.Psikiatri dhe neorologu me ka thane se e ke nga stresi dhe do te kaloj por une perseri kam frike.Ato me thone se nuk vdes nga stresi.Si mund ta kaloj?Kerkoj ndihme te menjehershme?Faleminderit per mirekuptimin.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    vdekja eshte dicka normale, nuk jemi te perjetshem .

Thjesht mbushe dite dhe nuk do kesh kohe te mendosh per vdekjen.
    Ka gjera te tjera me te frikshme ne jete : Semundjet
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Nuk e di sa vjeē ke, por me kujton pak a shume veten kur isha 3-4 vjeē,
    nuk e di se si me ra ne vesh qe njerzit vdesin, me kapi nje trishtim shume i madh dhe fillovova te qaja, por nuk ishte frike, ishte keqardhje sepse ne ate moshe jeta eshte shume e bukur.
    Deri vone ne adoleshence kisha frike vdekjen, jo per veten por se mos me merrte njerezit qe doja.

Po kur ke nje fare moshe duhet ta kesh kuptuar qe vdekja eshte mese normale dhe po aq e rendesishme sa vete jeta. Por nuk e kuptova arsyen pse ke frike nga vdekja,
    sepse te dhimbset jeta, sepse ke frike se ēa mund te kete pas vdekjes , apo si?

Nese te dhimbset jeta atehere mos humb kohe dhe jetoje,
    nese ke frike se ēmund te kete pas saj mos ki merak se te presin paraardhesit e tu dhe nuk do jesh vetem,
    nese ke frike nga dhimbja, mos harro se vdekja eshte ēlirim gjume i perjetshem dhe i embel.
    Ne te gjitha rastet mundohu te shikosh anen pozitive dhe mundohu te ngushellohesh me faktin se nuk je vetem, te gjithe atje do shkojme. Pse vetem ti duhet ta vrasesh trurin per kete?

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Citim Postuar mė parė nga doublex Lexo Postimin
    Para nje muaj isha duke ecur ne autobus dhe po mendoja per vdekjen dhe jeten pa mua dhe pas nje gjysem kalova nje rrahje te shpejte te zemres dhe shkova ne urgjence.Qe atehere e kam kaluar disa here momente rrehje te shpejta zemre dhe kam shkuar disa here ne urgjence.Kam akoma frike se mund te vdes.
    Sa here trembem nga dicka kontrolloj zemren dhe koken se kam frike nga ndonje rrjedhje gjaku ne tru.Zemra me ka dale shume mire por perseri kam frike.Psikiatri dhe neorologu me ka thane se e ke nga stresi dhe do te kaloj por une perseri kam frike.Ato me thone se nuk vdes nga stresi.Si mund ta kaloj?Kerkoj ndihme te menjehershme?Faleminderit per mirekuptimin.
    Ti qe ke keto fiksime,do vdesesh me shpejte se ce ke te shkruar!

Ndaj,bej cbej,stakoje mendjen dhe mos ki frik nga vdekja,sepse askush nuk i shpeton asaj.

Une frike nga vdekja?Asnjiher ne bot!
    Feel the pump √

Anėtarėsuar
    29-04-2009
    Postime
    20
    Une jam 20 vjec por ai mendim me ka ndjekur gjithmone gjate jetes ne ambiente mbytese apo kur nuk kishe energji elektrike,por kisha kohe qe nuk e mendoja se sa here i futesha atij mendimi kisha frike se mund te me linte ndonje pasoje ne sistemin nervor dhe sot ne moshen 20 vjec ma dha me nje takikardi me duket se quhet(rrahje shume e shpejt e zemres)por per kardiologun nuk ka probleme.Por qe ate dite cdo dite mbaj mendjen here te pulsi e here tek dhimbja e kokes.Kerkoj mendimin e nje qe mund te kete kaluar stres te nje shkalle qe po e kaloj une dhe te me tregoj se si e ka kaluar?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga doublex : 14-10-2009 mė 15:06

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Une jam 20 vjec por ai mendim me ka ndjekur gjithmone gjate jetes ne ambiente mbytese apo kur nuk kishe energji elektrike,por kisha kohe qe nuk e mendoja se sa here i futesha atij mendimi kisha frike se mund te me linte ndonje pasoje ne sistemin nervor dhe sot ne moshen 20 vjec ma dha me nje takikardi me duket se quhet(rrahje shume e shpejt e zemres)por per kardiologun nuk ka probleme.Por qe ate dite cdo dite mbaj mendjen here te pulsi e here tek dhimbja e kokes.Kerkoj mendimin e nje qe mund te kete kaluar stres te nje shkalle qe po e kaloj une dhe te me tregoj se si e ka kaluar?
    Me keto qe po shkruan,mendja me shkon se ke par njerez te vdekur.E vertet?

Gjithcka qe duhet te besh,eshte te mendosh per gjera te gezushme,humor dhe per njerzit e tu te zemres.

Ne raste vetmie,erresire apo stresi,te sygjeroje te degjosh muzike,te pish dicka apo te hash chipsa.

I gjith sekreti lidhet me gjendjen psikologjike,leri nervat te clirohen dhe mos i mbaj ato te stakuara te gjerat e frikshme.
    Feel the pump √

Anėtarėsuar
    29-04-2009
    Postime
    20
    jo nuk kam pare njerez te vdekur bile para se te semuresha shihja filma horror pa problem,shihja duke vrare kafshe pa problem por problemi eshte se nuk mund ta konceptoj boten pa mua dhe me duket se une jam qendra e gjithckaje dhe kur te vdes une ????????????????kjo pikpyetje me ka semure.Dhe tani jam fiksuar pas cdo dhimbje qe ndjeje,trembem shpejt(gje qe nuk ndodhte me pare).Faleminderit per keshillat se po ndihmon ta kaloj pak.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    ke pas panic attack. Lol

po cben ti 20 vjec me kete lloj frike ? Se zakonisht ne kete moshe spara u dhimbset vetja shume rinise. Ne kuptimin qe jane per qefin, rrezikun.
    Dhe mos e mbaj mendjen aty, e gjitha eshte psikologjike. Fundja mendo se vdekja eshte per burrat. Dhe po vduqe, nuk eshte big deal .

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    frike nga vdekja si process skam por nga menyra se si mund te vdesesh po .. ka qe vdesin ne menyre shume makaber ... gjithmon po te flasim me siguri qe e ndjejne gjithcka ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    ke pas panic attack. Lol

po cben ti 20 vjec me kete lloj frike ? Se zakonisht ne kete moshe spara u dhimbset vetja shume rinise. Ne kuptimin qe jane per qefin, rrezikun.
    Dhe mos e mbaj mendjen aty, e gjitha eshte psikologjike. Fundja mendo se vdekja eshte per burrat. Dhe po vduqe, nuk eshte big deal .
    ashtu me duket dhe mua se eshte, atak paniku.
    i duhet ndihma e ndonje psikologu.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •