Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 66
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Topi ndër liderët më të pashëm në botë

Presidenti i Shqipërisë, Bamir Topi, është përfshirë në top-dhjetëshin e klasifikimit më të ri nga "Hottest Head of State", që vlerëson liderët dhe lideret më joshës në botë. Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu ndërkaq, është radhitur në vendin e 80-të.

Topi rangohet pas presidentes së Filipineve, Gloria Macapagal-Arroyo (9), dhe para presidentes së Kilit, Michelle Bachelet (11).

Vendin e parë e mban kryeministrja e Ukrainës, Yulia Tymoshenko, ndërsa vendin e dytë dhe të tretë e zënë, kryeministri i Norvegjisë, Jens Stoltenberg, dhe Mbreti i Butanit, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck, respektivisht.

Presidenti Topi renditet para presidentit të SHBA-ve, Barack Obama (15), presidentit të Rusisë, Vladimir Putin (18), presidentit të Francës, Nicolas Sarkozy (28) etj.

Presidenti i Kubës, Raul Castro pozicionohet në vendin e 169-të, derisa Papa Benedikti XVI në vendin e 171-të.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ketu shifeni listen e top 10-shit..

http://hottestheadsofstate.wordpress.com/list/

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Presidenti i Shqipërisë, Bamir Topi, është përfshirë në top-dhjetëshin e klasifikimit më të ri nga "Hottest Head of State", që vlerëson liderët dhe lideret më joshës në botë. Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu ndërkaq, është radhitur në vendin e 80-të.

Topi rangohet pas presidentes së Filipineve, Gloria Macapagal-Arroyo (9), dhe para presidentes së Kilit, Michelle Bachelet (11).

Vendin e parë e mban kryeministrja e Ukrainës, Yulia Tymoshenko, ndërsa vendin e dytë dhe të tretë e zënë, kryeministri i Norvegjisë, Jens Stoltenberg, dhe Mbreti i Butanit, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck, respektivisht.

Presidenti Topi renditet para presidentit të SHBA-ve, Barack Obama (15), presidentit të Rusisë, Vladimir Putin (18), presidentit të Francës, Nicolas Sarkozy (28) etj.

Presidenti i Kubës, Raul Castro pozicionohet në vendin e 169-të, derisa Papa Benedikti XVI në vendin e 171-të.
    Keta jane te tre monstra. KShu eshte kur s'kane sy me pa .
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-08-2009
    Postime
    102
    Putin me ate foton me kanatjere duhet ta fitonte.

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin

jemi popull i bukur ne edhe presidentin e kemi te bukur

po putin cne ne vend te 18 maaahhh skan gusto fare
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Presidenti topi i 10 kurse presidenti Sejdiu i 80

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    topi shyqyr qe i ka shkurtu pak floket qe mi mbante siper veshit si vakabondi i 7 rrugicave

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    topi shyqyr qe i ka shkurtu pak floket qe mi mbante siper veshit si vakabondi i 7 rrugicave

LOL :d ASHU DUHET PAK rebel
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-10-2009
    Vendndodhja
    zaran!ka (el)
    Postime
    124
    o burra ta mbajm mir presidentin ,
    ta çojm vitin qe vjen per mister

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Nuk e dija qe paskemi president sexy

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •