Postuar më parë nga BaLLaKumi çpate qe shkrujte kaq mir per lagjen, ajd na gjin nai nuse nga lagja jote pra çe du lumturine un, para teje baba na te ndryshosh mendjen
●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙
Postuar më parë nga Xhuxhumaku banbon, sjam tuta une mos fol me tuten ne chat e shkru ktu ne forum hahhahahahahah hahahah ahhahahahahahahhahhaha ske faj se me eshte bo si buka qe haj hehehehhee nejse xhuje jep pergjigje ehehhehehe
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
hahahahahahahhahahahahahahah ca ke ba mi dreq se na nxorre bojen hahahahahahaha sakam qesh
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Postuar më parë nga tutankamon hahahahahahahhahahahahahahah ca ke ba mi dreq se na nxorre bojen hahahahahahaha sa kam qesh a e sheh sa fiksim te kam o dreq sa te paskam permend ene ketu ehehehehehhehehehehehheehhehehe
Postuar më parë nga bombona a e sheh sa fiksim te kam o dreq sa te paskam permend ene ketu ehehehehehhehehehehehheehhehehe aman se ke me n da nga gruja aman mos e baj kshu shum publike ,,,
Postuar më parë nga tutankamon aman se ke me n da nga gruja aman mos e baj kshu shum publike ,,, e lash mor e lash xhuje
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt