Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1

S'dua ta humbas...

Pak me pare po lexoja mesazhet ne kete forum dhe me pelqeu menyra se si pergjigjeshit me perkushtim problemeve apo pyetjeve te njeri tjetrit keshtu qe edhe une vendosa te hapem...
    Prej tete muajsh njoh nje vajze me te cilen kemi shkuar shume mire! Por ajo eshte ne Angli dhe une ne Tirane prandaj ne vetem flasim ne chat dhe i shkruajme e-maile njeri-tjetrit! Eshte nje person i mrekullueshem qe e respektoj dhe e dua shume, qe ne fillim te njohjes me te flisnim cdo fundjave deri ne agim, ndersa gjate javes i shkruanim perdite njeri-tjetrit, ne vere uleshim dhe flisnim cdo pasdite me ore te tera, me zor prisnim qe dita te kalonte dhe te vinte pasditja, dhe gjithashtu i shkruanim njeri-tjetrit... Kemi pasur kontradikta dhe zenka qe i kemi zgjidhur shume mire; ajo me ka ndihmuar shume, gjithmone me ka ndenjur prane, edhe une asaj, por e kemi lenduar shume njeri-tjetrin; une jam sjelle keq me te, shume keq ne disa raste, ajo gjithmone ka ditur te me toleroje, te me jape mundesi te shumta, dhe une i besoja shume! Kohet e fundit nuk kemi folur shpesh, por i shkruajme njeri-tjetrit cdo dite, ajo me tregon shume per jeten e saj dhe une shume per timen, edhe detaje, shkembejme edhe ide! Ndersa une mund te them se e prisha fare, e pyeta perse nuk flasim me aq shpesh, dhe e kam akuzuar per kaq shume gjera, kisha kaq shume dyshime, edhe une kam qene i lenduar prej saj, shume here, dhe shume, prandaj dhe e akuzova aq shume, dhe tani ajo mendon sikur une e urrej, sikur i bej te gjitha me qellim, nuk e di nese me beson apo jo, por une vete arrita t'i them qe s'i besoja edhe pse ne te vertete kam shume besim!!! Dhe vetem sot, duke lexuar keto mesazhet tuaja ketu, e kuptova shume mire qe kam pasur gjithcka, dhe me vjen keq shume! Nese ndokush do te me sygjeronte dicka qe une t'i tregoj asaj se e dua vertet, edhe pse, edhe sikur te perpiqesha, nuk do mund te beja per te aq sa ajo ka bere per mua. Ju lutem shume, c'mendoni dhe si mund te dal nga kjo situate nje here e mire. Nuk dua ta humbas sepse njerez te sinqerte si ajo nuk i ndesh perdite, dhe ne jeten time do te mbetej nje boshllek aq i madh saqe jo te gjithe do te dinin ta mbushnin!
    Shpresoj qe secili prej jush te kete fatin tim, por te mos gaboje si une!
    Ju faleminderit te gjitheve!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-12-2002
    Vendndodhja
    ne nje shpi te madhe
    Postime
    30
    Nqs kto i ke thene me sinqeritet dhe pa dinakeri - atehere shpreso se ajo vete do i lexoj dhe do te kuptoj se sa e do ti ate.
    Firma juaj u pezullua pasi perben shkelje te rregullave te ketij forumi

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Mendoj qe: Ti ke gjetur shpirtin binjak dhe ke rene ne dashuri me kete vajze! Jam ne nje moshe qe mund te te keshilloj sepse e kam nje fare eksperience jete. Xhelozia e shkaterron nje lidhje! Perpiqu t`i kerkosh te falur, dhe te kerkosh te falur do te thote te mos shfaqesh me shenja mosbesimi! Shpresoj qe do te te kuptoje!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Postime
    112
    Mund ti kerkosh 100 here te falur duke u betuar qe nuk do cfaqesh me shenja xhelozie e mosbesimi, por largesia midis jush krijon perhere premisa per xhelozi, keqkuptime e dyshime , sherre dhe lendime...
    Ne te tilla situata jane shum njerez qe dashurohen ne distance.
    E vetmja rruge shpetimi eshte bashkimi juaj sa me shpejt te jete e mundur. Prandaj the_unbelievabl gjej mundesine te shkosh tek ajo vajze qe ti e do aq shume dhe kur te jesh ne krahet e saj, ti shofesh syte e ti ndjesh aromen dyshimet do jen zhdukur si me magji Natyrisht" kjo arrihet me pune me perpjekje " lool

Ju uroj bashkim te shpejte

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,995
    Postimet nė Bllog
    22
    Delikate!

E mira fare do te qe te shkoje ne Angli prane saj dhe tia thoje ato qe ke per te thene ne sy. Mundesia e dyte eshte telefoni, por nganjehere fjalet te prishin me shume pune se sa te ndreqin. As letra nuk do te bente efektin e duhur.

Po te isha si ty, do te gjeja nje objekt qe ka domethenie te madhe per te dhe qe do ta kujtonte per ty, dhe do tia nisja me poste. Ky do te ishte nje lloj souveniri qe kur ajo ta shikonte ti kujtohej koha qe keni kaluar bashke, koha e mire e jo zenkat. Objekti mund te jete nje send personal i yti ose dicka qe ajo pelqen dhe ta ka thene ne konfidence. Mundesisht dicka qe vetem ti e di.

Te garantoj qe minuten qe ajo do te marri me poste dhuraten tuaj, do te beje nje telefon dhe maredheniet tuaja do te kalojne ne nje dimension te ri.

Gjithe ideja eshte qe ti te besh dicka qe ajo nuk e pret nga ty, qe nuk e ke bere deri me sot. Kjo do ta impresiononte pa mase dhe do ti zgjonte emocione te medha, nese vertet ndjen dicka per ty.

Gjesti dhe paraja vleresohet me shume se fjalet ne mendjen e nje femre
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Gjesti dhe fjalet vleresohen me shume se paraja ne mendjen e femres! Nje tufe me para nuk ta jep kurre kenaqesine e nje buqete me lule! Nuk humbet asgje nese i dergon nje buqete me trendafila te kuq (nuk e di se si funksionojne axhensite e luleve nga distanca)! Kam qene prezent ne nje moment te tille, nje buqete me trendafila te kuq beri mrekulli! Mikja ime u rikthye tek i dashuri duke i harruar te gjitha ato qe kishin ndodhur! Nje kartvizite me nje fjali te vetme, beri ate qe nuk e kishin bere qindra fjale dhe pergjerime.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Postuar mė parė nga Albo

Gjesti dhe paraja vleresohet me shume se fjalet ne mendjen e nje femre
    kshu esh kur sje i zoti tja fitosh zemren ndryshe...

une sdo te keshilloja kete vetem mos e caj koken shume po qe se sbehet gje do kesh plot raste te tjera
    .fat te mbare
    ciao

....... E pergjuar....... Maska e vana
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Ku jam une......Nuk je ti!....(Ndoshta jemi duke luajtur kukamcefti) ....
    Postime
    346
    Edhe une jam ne situaten tende, dmth qe kam lidhje me nje cun qe gjendet shume large meje, dhe xhelozia eshte gjithmone shkak i sherrit ose e muhabetit midis nesh sepse nuk shihemi, por prap si prap i kemi besuar njeri tjetrit, ket duhet ta besh edhe ti sepse nuk ke solucion tjeter, duhet te perpiqesh jasht mase ne qofte se e don.
    Per mua duhet ti postosh nje buqet me lule (trendafila te kuq) dhe nje leter bashk saj, ku ti i kerkon falje dhe i shprehn sentimentat e tua, ky xhest duhet ta bej te lumtur.

Mbaj mend nje gje: distanca eshte e keqe, por te afron me shume...

Dhe i duruari i fituari thojne kot nuk eshte shprehja!!

Te uroj sukses dhe lumturi me te!
    Sinqerisht

i/e larguar Maska e ermal80
    Anėtarėsuar
    24-11-2002
    Vendndodhja
    forumi shqiptar
    Postime
    304
    eshte dhe nje fjale e urte tjeter qe di une
    pyet 100 vete dhe bej si di vete ,une te keshilloj qe te gjitha fjalet qe lexove me siper ti mbash mend dhe me ne fund vendos ti se cfare do besh
    paraja ne mendjen e nje femre vleresohet vetem ne shqiperi sipas mendimit tim ,ketej vleresohet me shume gjesti se nje femer se blen dot me lek ok
    mos u merzit se i ka jeta keto gjera

i/e regjistruar Maska e frozen22
    Anėtarėsuar
    10-01-2003
    Vendndodhja
    Ne Kurrizin tend
    Postime
    56
    me vjen keq per ty the_ubeliev.... u habita pa mase kur lexova shkrimin tend me siper...une nuk e kam ditur kete gje deri me 31 dhjetor..kshq une ne bote nuk e dija sesi u ndjeshe ti!!!edhe kemi folur..nejse sikur tha njera ketu degjon 100 vete edhe ben si don vete...te gjitheve flm per keshillat qe keni dhene,pasi e di qe mund te kete bere the_unbelie... qe te ndjehete me mire,kudi une,vetem dicka mund te them qe kurr nuk mund te vras nje nejri qe e dua, as edhe tek maja e flokut..me mire vuaj vete sesa shoh ate person te vrare...
    >>Bota eshte shume e padrejte. Po e pranove je bashkefjator, po e ndryshove je xhelat.>>

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rrjeshtat e pafajsisë
    Nga Teddy nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 10-08-2010, 18:57
  2. Si te ruaj linjat e trupit?
    Nga KaTaLiNa nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-12-2008, 21:42
  3. Si te humbas 4 kile?
    Nga klejla nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 14-04-2007, 03:43
  4. Mė thuaj njė barcalet
    Nga Dj-GabrieL nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 431
    Postimi i Fundit: 31-01-2007, 12:24
  5. Humbas kontrollin mbi veten
    Nga elda nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 19-02-2004, 00:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •