Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Problemi mė kryesor mendoj se qėndron tek fakti qė jomuslimanėt na fusin tė gjithėve nė njė thes.
    Jo, jo te gjitheve....vetem ata qe duan t'i vene emra arabe femijeve dhe qe
    flasin me shume arabisht se sa shqip.......

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga FRANKO^^AMC Lexo Postimin
    Pse mendoni Se Jeni Musliman ...

Ne Shqiperi Un Mendoj Se Ska Musliman pse do te thoni ju ... un jetoj ne nje vend musliman ne turqi edhe gjerat qe behen ketu si kam par ndonjeher te beheshin kur jetoja ne shqiperi si prsh ... emrat qe i vien kur lind femija zgjidhen nga kurani .. dhe kan nje kuptim kurse ne i kemi pa kuptim .. si prsh un them qe jam musliman emrin e kam elton ēfar kuptimi ka emrin im ..ju ēfar mendoni
    tema eshte dashte te ishte PSE MENDONI SE JENI KRISHTER?? do kishte me teper logjike,sepsene evrope kishat po shendrohen ne xhami krahas atyre qe ndertohen me minare qe juve ju duken si RAKETA .

Perjashtuar Maska e Marmara
    Anėtarėsuar
    12-06-2003
    Vendndodhja
    Ne Rrugen e Zotit
    Postime
    229

Edukate Fetare..

Citim Postuar mė parė nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    kush t tha bre bac emrin simbas kur'anit duhet me pas, para 6 vjeteve kur isha nshkoll te mesme kemi pas edukat fetare dhe ni dit i tha prof. i edukates fetare ni vajzes kush ta ka lon emrin Mabejna ajo iu pergjigj prej ne kur'an profa i tha adin qka dmth mabejna - hije .
    Dmth sduhet me lon veq po dokka e heshme fjala edhe me lon emrin qashtu, muslimant duhen me lon emra me kuptim t'mir jo tpakuptimta qe nuk kan lidhje me asgje .
    ja disa emra se nuk kam koh me shkrujt shum : Agim, Fisnik, Dritė, Bujar,Lavderim etj etj . dmth emra me kuptim tmir .
    ZORRO, O CILA SHKOLLE KA QENE AJO NE PRESHEVE QE PASKA PATUN ORE NGA FEJA,EDUKAT FETARE,,

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •