te lesh duhanin ..uhhhhh... eshte nje nga gjerat me te veshtira ( per mua ) aq me keq eshte kur e vazhdon ne nje moshe te re ( si une ) Mina...s'eshte aq e lehte sac i duket atyre qe s'pine duhan me e lene !!!
te lesh duhanin ..uhhhhh... eshte nje nga gjerat me te veshtira ( per mua ) aq me keq eshte kur e vazhdon ne nje moshe te re ( si une ) Mina...s'eshte aq e lehte sac i duket atyre qe s'pine duhan me e lene !!!
Dont Let The Fear
Of `Striking` Out
Keep You From
-- Playing The Game
Please stop smoking. Babi im e ka pire per 32 vjet rrjesht derisa i ra infrakt ne zemer dhe i thane po te mos linte duhanin nuk do jetonte gjate. Qekur ka lene duhanin nuk ka ankuar asgje. Keshtu qe mos merni veten ne qafe kot, please.
Kush po le duhanin ketu??
Aman , lerini shakate....Se deri ktu ne usa na vje tymi i atyre cigareve qe ju tymosni andej...na mbytet , na asfiksut...
Ēfaj kemi ne engjejt qe s'kemi "smoke" kurre ....![]()
Ai qe e pi duhanin tamam ashtu si pihet, ai s'e le kurre...
Mina duhet te kete pire 2 cigare ne dite ...e thote qe paska qene duhanxhije madhe.....aman...(lol)
Where does a thought go when it's forgotten?
Yllo pse dhe ti e tymos mi...?
Duhani lijet MI CORAZON po varet nga shume faktor qe te rrethojn.Gjyshi im e ka pire me te dredhur per 51 vite,ka 5 vjet qe e ka len dhe ta shohesh iken me drejt nga mua qe jam nipi i tij.
Po ka nga ata qe se len dote,si nje Daja im qe i tha doktorit une vdes dhe cigaren se le.....rrojti dhe nje vit dhe vdiq.
Une per vete se le dote!
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
Me kurajo..me guxim edhe duhani lieht..po e gjitha varet nga Ti!
Nese i jep detyre te forte vetes..ngulisni ne mendje iden:
Duhani demton rende shendetin dhe me kalimin e kohes mund te hiqni dore prej tij...e di qe me fjale eshte me lehte po mund te arrihet edhe me vepra...
Mundohu te jesh vetvetja!
Ylli you are the best;)
Nese do ta pija me gjithe qejf do te degjoja keshillen e mines:P
Po cte bej une kur pijne te tjeret pa...me shtepine time nuk pihet brenda duhan keshtu qe jam mesuar te rri ne ambient ku nuk me duhet te ndruhem nga asgje.Ndersa keto vite qe jam ne shkolle me duhet te duroj te tjeret dhe,mbase me jane bere mushkerite me te zeza se te atyre qe e pijne.Une mundohem ti shmangem sepse e kam tmerr kur i degjoj emrin e jo me ti mbaj eren.Asnjehere se kam provuar.Ah,po.Kur kam qene 5 vjece me ka dhene njehere daja qe ta mbaj mend.Dhe besoj se ajo me ka bere te mos guxoj ta ve ne goje e ta kem kaq inat.
[size=0.6]DaCa O NoApTe As Fi PlEcAt
DiMiNeAtA Ai StIi Ce-Ai Ce-Ai ViSa
Si AdORmI aSa LaNgA InImA mEa!
Lasa LuMeA Sa ZiCa Ce VrEa
N-o MaI cReDe AsCuLtA-Ti InImA
StiI pReA bIne,NuMaI tIe Ti-As Da
JuMaTaTe DiN pErNa MeA![/size]
ahhh mi Mina kam 5 dit qe s'po fus cigare ne goje po po me ik truri![]()
Wawww... :p
Krijoni Kontakt