Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17

Tema: Apel!!!

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812

Apel!!!

U bej thirrje te gjithe duhanxhinjve te forumit te heqin dore nga cigarja! Une kam tre dite qe e kam lene dhe nuk me ka munduar fare! Ndihem vertet mire dhe teresisht e lehtesuar! Kujdes: Pasi le duhanin ke predispozite te shendoshesh, eshte mire ta shoqeroni me aktivitet fizik kete periudhe! Te shohim se sa do te me ndjekin!
    Nese kjo thirrje do te kishte sens politik, e di qe do te kisha shume shoke me vete! Behet fjale per shendetin tuaj!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    mina................
    e mrekullueshme...duhet me pase vulnet si tendin mbase e force....e qetesi . Une nuk i kam asnjeren .
    Po une as nuk guxoj me premtu (premtimi eshte burimi nga ku vjne rrena (genjeshtra) lol
    te betohem nuk e le dot.
    Me dashuri macia dhe me urime qe munde me ne fund ta lesh.
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Mace e le ti e le po nuk do vete.

Mina, Urime dhe shpresoj qe te jeta hera e fundit qe e ke pire sepse duhani eshte me te vertete i keq per shendetin. Une per veten time se kam pire ndonjehere, por duhani eshte akoma me i demshem per ata qe nuk e pijne. (second hand smokers)

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    MINA, MACE, ESTELLA!
    Urime MINA!
    Unė e kam lanė 13 herė cigaren! Tashti nuk kam ndėr mend!...Sepse nė Qendrėn Shėndetsore Greke pranė Medresesė njė mjek shumė xhentil shqiptar mbasi mė bėrļ radiografinė dhe radiskpoinė e toraxit - mė deklaroj:
    - Zotri Agim! I Keni mushkėritė - pulmonet tė pastra si njė fėmijė i sapo lindur shumė tė pastra! Mesaduket nuk keni priė kurrė duhan!
    -Po!, - i thashė, - kurrė nuk kam pirė duhan, vetėm cigare, tė cilat me paketė nė xhep ia kam nisur kur isha fėmi me 18 nėntor 1962 nė njė qeli tė Degės sė Brendėshme nė Shkodėr! Pra kam rreth 41 vite qė e thith tymin e cigares, e fus nė bark, por mesaduket rruga e tymit dhe e nikotinės drejt pulmoneve tė mija ka qenė e mbrojtur nga Enveri, Ramizi, Saliu, Rexhepi dhe tash prej Gjeneral Moisiut!
    Pra MINA duhani asht pėr burra! Ju gratė a nuk u mjafton helmi qė u japim ne burrat sa herė u kemi pranė!? Kėshtu qė hiē mos e pini tė mallkuarin! Na pini neve!!!!
    Agimi

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Edhe une e kam lene dy here!!!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Poet i Nderuar! Mė vjen keq qė po i bėni reklamė pirjes sė duhanit. Do dėshiroja qė tė mos e pijė asnjė Shqiptar/e, asnjė njeri. Ai ėshtė drogė e butė, por e dėmshme... personi bėhėt varės i tij, se as nuk tė qetėson as nuk tė koncentron, por ashtu e ke si iluzion. Nuk e kam pi kurrė, por e ka pi djali im nga tri paqeta nė ditė ,dhe e ka lėnė. Kur e ka lėnė ai, besoj se ēdokush, po pati pak karakter tė fortė mund ta lėrė. Disa e lėnė pak para vdekjes...
    Ini, bėhuni, pėrhapni dhe jetoni dashuri!

Mina, do uroj qe mos te te shkoj mendja me per cigare.. Jam duhanxhi i forte. E kam lene 1 here per 2/3 vjet dhe e fillova prap per "fraerllek". Tani javen e fundit po mundohem te gjej varianten si ta la e mos ta filloj me..

PO PATI NDONJE QE SE KA PROVUAR, POR I PELQEN TA PROVOJE.. E KESHILLOJ MOS TA PROVONI.MOS!!

Vajza e Eres Maska e Puhiza
    Anėtarėsuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    355
    Eh eh, kujt i thoni per ta lene!!! Vesi me i embel ky i te pirit cigare eshte, megjithate si cdo ves tjeter edhe ky ngelet ves.
    Do Zoti vjen nje kohe kur dhe ne duhan-dasheset do ta leme duhanin. Por dhe kjo gje ka kohen e vet.
    ju pershendes per kurajon
    Tingujt e heshtjes sė mendimeve te pathėna
    perplasen nė detin e renkimit pamor,
    Lotet e kuq gjurmėt keqaz mbulojnė
    U mpiksėn tingujt, ngrirja filloi
    Heshtja ime u trishtua...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-03-2003
    Vendndodhja
    ku te doni
    Postime
    3
    sdi vallaj a e lej po mendoj kam kater vjet qe e kam fillu e di qe eshte pak ama e kam len 15 here edhe prap te ajo shkoj, jo se sdu kuptoni po sme le ajo ca me i bo
    Human beings are predisposed to group themselves into groups of imagined communities or groups of people who “will never know most of their fellow-members meet or even hear of them, yet in the mind of each lives the image of their communion

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    Vallai bilai djali xhajt biri i xhajt do e le ndonjehere...

Mina te pershendes per lenjen e cigares dhe uroi mos ta provosh me.
    Une per vete e kam provuar nja dy here me e len,po me shume se nje muaj nuk kam zgjatur.
    Te me thuash ler buken betohem qe e le(se dhe tani nje here ne tre dite ha) cigare 2 paketa ne dite!
    "O bindu o permendu o merr malet e cemendu"

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •