Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 40
    Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Macka keq e ke kape me Moisiun

Po cmim eshte edhe ai, si puna e "Oscar" ...se mori sivjet do e marre vitin tjeter, ja ketu do jemi.
    Summertime baby!

kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    Ornament me vjen keq qe e ke marre per ofeze shkrimin tim pasi nuk kishte ate qellim.

Ti macoke te lutem( !!!!!!!!!!!!!!!!! ) me thuaj kush e dha ate ide per te dekoruar presidentin? Une nuk di qe presidenti ti kete kerkuar bashkise se Shkodres ndonje dekorim.
    PAUCA SED MATURA

_____________ Maska e ornament
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    Mariglennnora, shkrimi im i drejtohej Albos, kur po shkruja shkrimi jot s'ishte postuar hala (dmth une s'e shihja ne ekranin tim), po keshtu ndodhi me te parin, postova ne nje kohe me "Macen". Ndodhin keto gjera ne internet.

Pasi shoh qe shfare thashe nuk eshte kuptuar, akoma me keq jam akuzuar per mos "njohjen" e instancave komanduse, e shoh te aresyshme te rishpjegohem.
    Besoj jam i vetmi ne kete forum, qe gjithnje i shoqeroj idete e mija me shembuj konkret, dhe megjithate mbetem i keqkuptuar.
    Jam gjithashtu i vetmi (me duket mua) qe nuk i shmangem temes dhe ēfare ajo trajton.
    Ne rastin konkret, flitet per mos "vleresimin" e presidentit, nga bashkiaket e qytetit te tij te lindjes, Shkodres.
    U mundova te shpjegoj VETEM KETE, pra pse ndodhi kjo. Pergjigja ime ishte; ngaqe presidenti (puna e tij) eshte i panjohur (anonim) nga bashkiaket shkodrane e shqiptaret ne teresi.
    Si pergjigjen te tjeret po per kete teme:
    Brari thote; ēfare ēmimi mre, ku eshte nje ēmim koti, pa asnje vlere, nderkohe qe te njejtin gje por per nje senator amerikan, Bob Dolle qytetar nderi i kosoves, e quan me shume vlere.
    Marigleni, s'ka kuptu gje se kush e kishte propozuar presidentin per ēmim, e megjithate, megjithese s'ka kuptu kerkon te sqaroje te tjeret.
    Albo kritikon shkodren dhe shqiperine per pabesi, duke ju referuar bibles, si duket ai akoma se di qe bibla s'flet asnje rresht per shqiptaret dhe karakterin e tyre.
    Macja mbron shkodren e saj te kulturuar, nga pabesia e te tjereve.
    Te tjeret me drejtohen mua me pika pyetese e pika ēuditese.
    Hajd e merre vesh ē'behet.
    Dhe asnjeri s'thote PSE? ndodh kjo, pse presidenti mbetet i panderuar. Kur s'dini gje pse flisni merr jahu, apo per tu gjet Kola ne pune.

Ē'lidhje ka origjina e familjes tij, KETU.
    Maringleni thote: "Babai i vete ka qene nje nga gjeneralet me te njohur ne kohen e Ahmet Zogut, me vone ishte nje nga njerezit me me rendesi ne luften Nacional Clirimtare."
    Kete me qellimin qe ta nxjerri presidentin patriot.
    Ne te kundert, ai i hudh akoma me dyshim persiper me kete fakt te tij.
    Si ka mundesi, te kesh qene gjeneral i Zogut, dhe njekohesisht njeriu me me RENDESI ne luften nacional-ēlirimtare qe siē te gjithe e dime e drejtuan komunistet.
    Kjo tregon qe baba i presidentit ka qene nje cop karabush, qe si ka pas dite konsekuencat e komunizmit, megjithese ne at kohe ky kishte mbi 20 vjet qe aplikohej ne rusi.
    Ose krejt tjetra, qe ai ka qene nje palo oportunist, qe e ngren flamurin nga fryn era, nje here per mbret e nje here per komune.
    Kjo e dyta ka me gjasa dhe shpjegon se si biri tij nga ndertues bunkeresh na del sot demokrat i pare.
    Ēfare pra me studiu mbi te, me ja ngrit petet lakrorit qe te kuterboje shtepine aaa!.

kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    Ornament po te sqaroj per paqartesite e tua
    Kur pys se spo marr vesh se kush e ka propozu bej pyetje retorike dhe kjo sdo te thote qe nuk di qellimin. Lol po dal direkt ne thela.
    Para pak ditesh presidenti iu kundervu Nanos dhe ky i fundit i vene ne pozite te keq dhe duke mos pas vend ku ta kapi( ku ta uli personalisht) perdor kelyshet e vet ne shkoder qe sic dhote nje gazetar "fle ne Shkoder e zgjohet ne Tuz"

Thashe qe ishte nje nga ushtaraket me te medhenj te Levizjes Nacional Clirimtare dhe me sa po shoh akoma se paske kuptuar qe NACL ishte nje levizje e gjithe shqiptareve. Aty bente pjese dhe balli dhe lagalistet. Pastaj zotrote cpo na thua se partizanet sqene nacionalista se partizanet kane pas qene te liq?
    Babai i Z Alfred ka qene ushtarak dhe si i tille ka luftuar. Nje ushtarak nuk njeh parti por ai lufton si luftetare lirie edhe pse i duhet te luftoje krah per krah komunistave. Ne ate kohe kane luftuar vetem komunistat se ballistet dhe zogistet nuk deshen te benin lufte dhe u terhoqen nga NACL.
    Nuk di cte te them me se skam kohe me te mesu ty.

ps. Shpresoj qe ti ornament ta dish se kush eshte xhaxhai i presidentit i paharruari Aleksander Moisiu.
    PAUCA SED MATURA

Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    Po qe e ke mire ti, jo vetem kaq, por per gjysh kishte Moisiun e Skenderbeut, ndersa per babgjysh ate te Bibles, heeh.

Aleksander Moisiu ka pas baban nga Kavaja ndersa nenen nga arbereshet e italise.
    Ai s'ka lind ne Shqiperi dhe s'ka dit shqip. Per kete aresye jemi vetem ne qe e njohim si Shqiptar, Italianet e njohin si te tyren, ndersa Austriaket si te tyren.
    Nji keshtu mik, them mbylle ket dialog e mos e harxho kot diturine tende.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    Ornament, nje keshille miqesore dhe ty dhe maces: shkruani per ato gjera ku keni informacion pasi jo vetem qe i ulni vlerat vetes, por na nxirrni edhe ne te tjeret nga tema.

Ornament, ti nuk flet ne "emer te popullit" ashtu si nje anetar i keshillit te Shkodres nuk flet ne emer te gjithe Shkodres. Shkodra ka Prof. Dr. te nderuar dhe nuk ka mbetur per tu perfaqesua nga ata qe shkolle te vetme kane shkollen e partise.

Sa per presidentin Mojsiu, shpenzo pak kohe ne kete forum te gjesh temen kur ai u zgjodh president dhe atje do te gjesh kurikulumin e jetes se tij dhe cfare ka bere ai per Shqiperine ne 70 vjetet e jetes se tij. Pastaj zgjeroje dhe pak me tej horizontin per te mesuar per historine e babes se tij, qe ka qene komandanti suprem i Luftes Nacional Clirimtare, packa se meritat e luftes i mori tjeter kush qe nuk e kish haberin nga organizimi i luftes.

Presidenti i vendit nuk ka nevoje per dekorata, ai eshte i nderuar ne cdo cep te Shqiperise dhe ne cdo cep te botes ku ka shqiptare.
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    Ti kishe dale nga tema ka kohe, une z'bera gje tjeter veē ta tregova kete. Ti prap vazhdon, BaBa....... baba, si manjetofon i prish. Keshilli qytetit shkodres thu nuk e perfaqeson popullin e shkodres, NA HABITE! Po kush mor vlla e perfaqeson ate, senati amerikan!
    Sidoqofte plako une tek kjo teme s'kam ēa them me.

kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    Me vjen mire qe te pakten kete e ditke.E pra lol ashtu eshte gabim e kam vecse po te shtoj dhe dicka qe Aleksander Moisiu nuk ka lind ne Itali por ne Durres.
    looooooooooooooooooool
    PAUCA SED MATURA

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    o albo... thirrja jote per me e dashte presidentin, thirrja me pak tonacion urdherues... mi vjen era e kuqe. Po boll ore u lodhem tu e dashte presidentin me dhune per 50 vjet
    ja ku po ta them
    (dhe jo vetem une) se as nuk e du as nuk kam ndermend me e dashte ate opingu her te thare e here te lagur ne diell... nuk vishet ..eshte ngerrucur tash shtatedhjete vjet lua ne shi te enverit thau ne diel te sales e lau prap e thau prap.....
    e thashe opinge e ngrucme se nuk e ke kupto se cfare them kur them kaucuk.
    nuk jam tu dasht me president per inerci ..e as me i mbush mendjen te tjereve se une qe dua presidentin e e cmoj jam patriot..merre me mend se me cpatriota ka mbetur shqiperia...me ato qe duhet me dasht me patjeter fredin e moisiajve ..............
    madje ju nuk te leni as me e harru o burre , ta kerditni ma zi.
    Hej kena dhjet vjet ne demokraci dhe e drejta me dashte ose me e urry presidentin nuk komandohet me nga lart....Lene ma kur vjen puna me e njohte...he he he ...
    te fala mariglenit.... se te tjerat ndreqen.
    o ihti po si u ba si nuk u ba qytetar nderi ai per mua eshte kokrra e m...e as nuk me plas hic...., nuk kam shpresa ne kete lloji kukullash ...
    Albo, te pershendes krejt miqesisht per perjekjen e sinqerte e ben per tu bere patriot ose per tu dukur, ose ...qe ndoshta je...po qe do me na ba ne me dite se je. Mos e var patriotizmin e dashurine per shqiperine ne kollaren e moisiut...madje te asnje moisiu.
    bye!
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

i/e regjistruar Maska e Andrra e Jetes
    Anėtarėsuar
    21-12-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    105
    Moisiu eshte president konsensusi eshte pak a shume si me thane "hibrid" dhe bashkia e Shkodres ka treguar me se mire se pushteti i tij eshte fiktiv!Nje njeri qe ka lindur ne Shkoder e qe nuk ka bere nje gje te vetme per kete qytet,kane argumentuar bashkiaket por ata kane gabuar,Moisiu ka bere per kete qytet,ka qene ndertuesi i bunkereve te te gjithe Shqiperise si kuader ne Ministrine e Mbrojtjes se Enverit e ne kete mes ka ndertuar bunkere edhe per Shkodren pse pak u duket kjo!?Po le te flasim seriozisht,perse u dashka te shpallet "Qytetar Nderi" i Shkodres nje njeri i cili ende nuk e ka te percaktuar personalitetin e tij si President,ne nuk e dime ende ne eshte i mire apo i keq,me vlera apo pa vlera,ai dje e mori postin,le te perfundoje mandatin e te shihet puna e tij!Amerika nuk ka dekoruar ende ndonje president gjate kohes qe ushtronte pushtetin kurse ne ende pa u emeruar mire turremi ne vleresime!Prandaj edhe ndodhin gjera te tilla.Mendimi im...

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. K. Frasheri: Ismail Kadare, i subvencionuari i diktaturės
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 16-10-2011, 08:32
  2. Tifozėt e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05
  3. Tifozat e Super Kampiones TIRONA <3>
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 274
    Postimi i Fundit: 15-10-2005, 01:39
  4. Jeta ne Shkoder
    Nga erzeni nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 28-10-2002, 00:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •