Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2009
    Postime
    17

Me ndihmoni per Microsoft Office 2007

Kam instaluar microsoft office enterprise 2007 dhe gjate instalimit kerkon probuct key. e vendosa te sakte product key dhe instalimi vazhdoi normalisht. mbasi u instalua hapa programin dhe me kerkon nje activate code. ku mund te zgjedhesh: aktivizim nepermjet internetit dhe aktivizim nepermjet telefonit. kur zgjedh nepermjet internetit me thote qe "product key is invalid". ka ndonjeri njohuri per kete problem? si mund te me ndihmoni, Ju faleminderit te gjitheve.

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    cfare servis pack number ke te sistemit operativ? mund te gjejm noi crack
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2009
    Postime
    17
    Eshte pack 2. kam provuar disa lishenca qe kam gjetur ne internet por pa sukses

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga Tano_20 Lexo Postimin
    Eshte pack 2. kam provuar disa lishenca qe kam gjetur ne internet por pa sukses
    ka dy menyra per te zgjidhur problemin tend
    1) shkarko kete version i cili eshte i njejt me office2007
    http://it.openoffice.org/
    2) ta crackosh
    http://cala79.blog.excite.it/permalink/466261
    nese perseri nuk ke rezultat na informo
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Pa problem fare ja ku ke All in one by depoponator 2007:

P.s Iktuus nėse do merrte vesh aq sa i ke thėnė ti nuk do vinte tė kėrkonte ndihmė kėtu lol.

Problemi me crack-imin ėshtė mė i mirė kur i ndryshon hostimin, dhe e ke rehat nuk tė ēan mė kokėn pėr asgjė. Nėse pėrdor key logger apo crack-er do kesh probleme mė pas, nuk i jep tė gjitha tė plota dhe kur punon online tė jep bugse.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EdiR : 13-10-2009 mė 16:14 Arsyeja: Ju lutem nese do te jepni kode per programe bejeni ne menyre personale.

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Pa problem fare ja ku ke All in one by depoponator 2007:

P.s Iktuus nėse do merrte vesh aq sa i ke thėnė ti nuk do vinte tė kėrkonte ndihmė kėtu lol.

Problemi me crack-imin ėshtė mė i mirė kur i ndryshon hostimin, dhe e ke rehat nuk tė ēan mė kokėn pėr asgjė. Nėse pėrdor key logger apo crack-er do kesh probleme mė pas, nuk i jep tė gjitha tė plota dhe kur punon online tė jep bugse.
    Aikido e jotja eshte zidhje me e mire se e imja nuk mund ta mohoj dot. Rendesi ka zgjidhja cfare rruge zgjedh individi per te zgjidhur ceshtjet e tij ato varen nga aftesit e tij nejse varja... Jam i mendimit se softwaret mbeshtetes te programeve te njohur pra ato zevendesuesit shume here jane me efikas se programet qe i behet publiciteti.Edhe une zgjidhjen e leht ja dhash mjaftonte vetem nje klik. Esdyta eshte rruga e gjat per njerzit si ty ose njerzit si une
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EdiR : 13-10-2009 mė 16:14 Arsyeja: Jo piraterise hapur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2009
    Postime
    17
    ok flm do ta provoj njehere dhe do ju kthej pergjigje

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Aikido e jotja eshte zidhje me e mire se e imja nuk mund ta mohoj dot. Rendesi ka zgjidhja cfare rruge zgjedh individi per te zgjidhur ceshtjet e tij ato varen nga aftesit e tij nejse varja... Jam i mendimit se softwaret mbeshtetes te programeve te njohur pra ato zevendesuesit shume here jane me efikas se programet qe i behet publiciteti.Edhe une zgjidhjen e leht ja dhash mjaftonte vetem nje klik. Esdyta eshte rruga e gjat per njerzit si ty ose njerzit si une
    Jam plotėsisht dakort, por ka diēka nga kompanit. Gjithmon i bėjn [Beta] pastaj lanēojn njė tjetėr e me radhė. Kjo bėhet pėr efekt marketingu dhe fitimi. Gjithmon politika e microsoft ka qėnė kėshtu, duke lanēuar pėr njė shumė lloje duke arritur deri nė ''perfeksion''.

Rėndėsi ka ti jepet zgjidhje problemit, mėnyrė e thjesht apo e ndėrlikuar pak rėndėsi ka

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Jam plotėsisht dakort, por ka diēka nga kompanit. Gjithmon i bėjn [Beta] pastaj lanēojn njė tjetėr e me radhė. Kjo bėhet pėr efekt marketingu dhe fitimi. Gjithmon politika e microsoft ka qėnė kėshtu, duke lanēuar pėr njė shumė lloje duke arritur deri nė ''perfeksion''.

Rėndėsi ka ti jepet zgjidhje problemit, mėnyrė e thjesht apo e ndėrlikuar pak rėndėsi ka
    Shoku im perfeksioni nuk shkon ne treg ruhet. per te tjerat jam dakord

Po dhe Jo
    Anėtarėsuar
    12-09-2009
    Postime
    172
    Provo crack ?

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •