sa lexon dhe ti Veshtruese, nga nje liber per 2-3 dite e perpin! nuk eshte keq, vazhdo keshtu, hehe
MtrX
sa lexon dhe ti Veshtruese, nga nje liber per 2-3 dite e perpin! nuk eshte keq, vazhdo keshtu, hehe
MtrX
MtrX ubicumque felix
Crime and Punishment (Dostojevski) se kam mbaruar akoma....Postuar mė parė nga MtrX
Ja nje pergjigje modestePostuar mė parė nga Veshtrusja
..Une e kam bere bisede letrare ne vitin e trete ne te mesmen dhe kujtoj qe Raskolnikovin e kemi zberthyer aq shume parc e mbrapsht sa dhe vete Dostojevski do thoshte.."hmm kshu paska qene figura qe kisha krijuar?
"
Veshtruse nese s'e ke lexuar te keshilloj "İdiotin" e Dostojevskit eshte me interesant e mbreslenes se i pari..vetem se duhet ta mbarosh te gjithin(madje pa e zgjatur shumene 2-3 dite),qe ta kuptosh e vlersosh tamam..
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
lol Marsi,Postuar mė parė nga marsela
te njejten gje hamendesonim per Metamorfozen ku do ja bente Kafka...
"po pse kaq i thelle te jem valle kaq i thelle", steranalizim parsh e mbrapsh, lart e poshte, mes per mes, diagonalisht... nuk i ngeli pikepresje pa ju mare parasysh.
Aktualisht po lexoj Lolita te Nabokovit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KaLTerSi : 14-01-2005 mė 12:56
Toleranca, eleksiri i lirisė.
marsela, flm per keshillen. Idioti eshte "next" ne listen time. ...... vetem ste premtoj se do e mbaroj per 2-3 ditePostuar mė parė nga marsela
(mbase me heret, mbase me vone)
Kodi i Da Vincit ...![]()
HISTORIA E SHQIPERISE
Autor: Tajar Zavalani
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Beröringen..Shqip-Prekja!Colleen McCullugh!Po lexoj dhe Serbia kunder Serbise!Analize e nje gjysmerevolucioni te lene pergjysem.E shkruar nga Diplomati dhe analisti me pervoje 40-vjecare ne fushen e Politikes se jashtme.Ka qene Ambasodori i pare ne Maqedoni(1993-1997)Ambasador i Jashtezakonshem dhe Fuqiplote i Shqiperise ne Suedi(2002)dhe ne Finlande,Norvegji e Islande,me seli ne Stockholm.Eshte liber i pare i shkruar nga nje autor i Shqiperise per Serbine.Nje realitet intelektual dhe kulturor.Librin gjendet ne Tirane 2005.
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
kush eshte ki ambasadori..pse nuk ja thua emrin..
ja numrove ofiqet e sja the emrin..pse fall do shtiem ne..
me zoega sdel as falli..
do shkoj ne tiran e do i them..dua librin e atij..kujt mo.. atij mo qe ishe me pervoje..kujt mo..prap ajo..e mo njeri qe ish ambasador ne maqedoni.. cili mo do thot ajo shitsja..ja moj tru shkulur do i them njeri qe ishte dhe 40 vjet ne ambasada.. ik ore se qenke i luajtur do thot shitsja.. pse zyr diplomacije jam un..
förklara moj cup ..lol.
qashtu..
Pse je kaq i mire ti Brari!Ti duhet ta dish emrin e tij!Shaban Murati.I lindur ne DURRES.DU ÄR SÖT!KAFFE???Postuar mė parė nga Brari
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Krijoni Kontakt