Close
Faqja 5 prej 37 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 361
    i/e regjistruar Maska e CHAKALLI
    Anėtarėsuar
    18-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    35
    Po faleminderit per pergjigjen ,po nuk mendoje se do te me vleje shume .
    tani qe jam ne sezon provimesh nuk munde te lexoj as posten jo me ndonje liber apo leksionet qe kam per preovim.
    Megjithate faleminderit.
    koha eshte si nje shpat,po nuk e preve te pret.

idush_lepurushi Maska e bambolina_el
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    te shpia ime ....
    Postime
    98
    Kurse un jam duke lexu "David Copperfield" te Charles Dickens, ene po me terheq shum

ps: Bravo hope31 per temen qe ke hap, me te vertet me shum vlere
    Sado delikat qofte njeriu ne dashuri, fal me shum falje se ne miqesi!

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    Flm per pjesemarrjen ne kete teme Alesia,Chakalli e Bambolina(ti e fundit flm edhe per komplimentin).
    Librat qe po lexon Alesia i kam degjuar por nuk i kam lexuar dhe do kerkoj ti gjej e ti lexoj.
    Ndersa librin"David Coperfild"e kam lexuar dy here nje here ne shqip e nje here ne anglisht.
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    Chakallin e pershendes dhe i uroj suksese ne sezonin e provimeve.

I them gjithashtu qe nuk eshte lehte te lexosh gjate sezonit te provimeve,dhe per kete mos u shqeteso.

Por kur thua qe nuk kam durim te lexoj,une nga pervoja ime te them se sa me shume te lexosh aq me shume te shtohet deshira dhe vullneti per te lexuar.

sinqerisht
    hope31
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations

Fragile Maska e Alesia
    Anėtarėsuar
    17-07-2002
    Vendndodhja
    Nder njerez
    Postime
    79
    Hermann Hesse-in une e lexoj per here te pare, ndersa nqs nuk ke lexuar Markezin kerkoje dhe do ndjehesh mrekullisht, pasi ka nje stil sa fazmatogorik aq edhe i prekshem.
    Urime per temen per faktin se e ke vendosur aty ku duhet, per ti ngritur nje cike nivelin FJALEs PA DOGANE.
    Te mesosh dicka eshte gje e mrekullueshme, sepse sa here qe meson dicka,SHNDERROHESH NE DICKA TE RE.
    Leo BUSCAGLIA

Fragile Maska e Alesia
    Anėtarėsuar
    17-07-2002
    Vendndodhja
    Nder njerez
    Postime
    79
    Hermann Hesse-in une e lexoj per here te pare, ndersa nqs nuk ke lexuar Markezin kerkoje dhe do ndjehesh mrekullisht, pasi ka nje stil sa fantazmagorik aq edhe i prekshem.
    Urime per temen per faktin se e ke vendosur aty ku duhet, per ti ngritur nje cike nivelin FJALEs PA DOGANE.
    Te mesosh dicka eshte gje e mrekullueshme, sepse sa here qe meson dicka,SHNDERROHESH NE DICKA TE RE.
    Leo BUSCAGLIA

Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    Flm Alesia shume per komplimentin dhe referecat per librat.
    Me sa te kam kuptuar ti lexon shume, kete e kam kapur edhe nga reagimet ne tema e tjera.
    Nqs nuk e ke lexuar,une te rekomandoj librin"Tre shoke" i shkruar nga Remarku.Eshte i mrekullueshem.Mbahet ky liber si hymni kushtuar mqesise se sinqerte, fisnike,e pa asnje lloj interesi midis shokesh, por qe eshte dhe nje nga historite me te bukura e me mallengjyese te dashurise

sinqerisht
    hope31

Fragile Maska e Alesia
    Anėtarėsuar
    17-07-2002
    Vendndodhja
    Nder njerez
    Postime
    79
    Shume faleminderit per references, por duke mos dashur te dukem mendjemadhe une gia' e kam lexuar, dhe 2 here, pasi librat qe me pelqejne nuk i shijoj vetem nje here.
    Remark-un e kam nga te preferuarit e mi, i kam lexuar:Nje nate ne Lisbone, Obelisku i Zi, Asgje te re ng afronti i Perendimit, Shkendijat e jetes eplot e plot te tjere.....
    Dhe sa per koherence meqe bere nje resyme per miqesine une besoj e krijova me ty tani apo jo...
    Leo BUSCAGLIA

Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    Po Alesia jam e kenaqur qe me ofron miqesi dhe e pranoj duke te konsideruar si nder miket me te mira te forumit.

Dhe c'me pelqen me shume, eshte se u be shkak tema mbi librin, librin e adhuroj dhe nuk mund te kaloje nje dite pa lexuar sado pak, se jo gjithmone jam e lire per te lexuar aq sa kam deshire e nevoje per t'iu kushtuar librit.

Ne pritje te miqve te tjere te librit.

sinqerisht
    hope31

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Postime
    112
    Hope31, te pershendes per temen e hapur!
    Hmmm me ngacmove dhe mua dembelen per te shkruajtur....lool
    Romanin"Nje dhurate e vecante" e kam lexuar para ca muajve.
    Ne kohen kur lexoja kete roman me sollen dhe "10 dite qe nuk tronditen boten" te Aurel Plasarit dhe i lexoja te dy ....por me then te drejten historia aq e bukur e dashurise se Steel me beri ta le per pak pas dore Aurelin..
    E pas tij lexova dhe nje tjeter po te shkrimtares amerikane "Stinet e pasionit".Tani kam ne dore NOVELA nga Dostojevski

Me respekt heret a vona

Faqja 5 prej 37 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adem Demaēi
    Nga lum lumi nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. A e ka lexuar njeri librin e Edwin E. Jacques?
    Nga kerkollogai0000 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 26-07-2016, 13:25
  3. 10 librat qe duhet lexuar secili shqiptar
    Nga FISI.SOLITERIT nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-01-2010, 16:09
  4. Libri me i lexuar !?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 24-12-2009, 16:56
  5. Libra te lexuar me nje fryme...
    Nga M_u_Z_a nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 21-02-2009, 23:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •