Close
Faqja 4 prej 37 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 361
    i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    Ej BRARI!
    Doli mė sė fundi libri qė mezi pritnim ne demokratėt me titull:
    "Si ndėrtohet DEMOKRACIA me 10 cilėsitė e komunistit?".
    Fantastik libėr i pėrgatitur pėr botim nga Parlamenti Shqiptar dhe me bashkėautor dy autorėt mė tė famshėm tė politikės sonė, Fatos Berisha dhe Sali Nano!
    Urime BRARI pėr ty e pėr vehten time. Do e lexoj para dhe mbas buke!
    Agimi

i/e regjistruar Maska e klevis2
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    87

Hem

Morre po te gjithe keto libra po lexokemi edhe une po lexoj 100vjet vetmi kurse Milan Kunderen po perpiqem ta gjej.Baca Agim lexo Albania ragioni di una crisi te Roberto Morozzo Della Roca nuk e di ne jam i sakte tek emri i autorit po e kam lexuar ne 1998 dhe smu duk i keq.

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982

E forte fare... fantastike e kam fjalen..!

Z. Agim..! Kane nja 12-te vjete qe po e pergatisin ate liber ata, nen udheheqjen e ngrohte fare te xhaxhit Mizi e me sponzorizim firma Bimbashi nga Gjirokastra!

Haram e pacin buken e firmes se per ket' pun ia ka nise shkollimit te tyre qe me vitet 70-te!

Moderatore Maska e Shanon
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    une po lexoj librin "portereti i sinjores" te Isabel aliende (domethene sapo e kam filluar)
    Para ketij po lexoja librin mbi figuren filozofike te Kleopatres si dhe nje studim mbi femrat dhe meshkujt (jo nga ana seksuale lol) per te gjitha komplekset qe i shoqerojne raportet interpersonale mes dy sekseve

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Isabel Aliende s'me pelqen fare (jo se dua te te kundershtoj ty Shanon, por ma kujtove ate autore). Librat e saj se shpejti duhet te fillojne te shiten neper grocery stores bashke me bs te tjera.

Une vete jam duke lexuar "What went wrong? Western Impact and the Middle Eastern Response" nga Bernard Lewis. Pas ngjarjeve te 11 shtatorit, sikur u bera pak me e vetedijshme per injorancen time ne lidhje me vendet arabe e marredheniet e tyre me perendimin, keshtu qe i jam futur nje studimi extensiv te librave qe trajtojne ate teme.
    Eshte liber teper interesant, pershkruan superioritetin e botes islamike per shekuj me rradhe ne aspektin ekonomik, ushtarak, te arteve e te civilizimit, deshtimin e asaj bote dhe fuqizimin e vendeve europiane. Eshte i liber i shkurter dhe i lehte per t'u ndjekur, strongly recommended. (5 stars out of 5)

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    Kuqalashja e mirė!
    Sa u gėzova qė po lexon pėr arabėt! Mos mė keqkupto! Unė u urrej me palcėn e shpirtit terroristat dhe fondamentalistat! Por ama kujdes! Janė 1 miliard e 300 milion njerėz tė besimit islamik qė kanė tė drejtė tė shijojnė jetėn njėlloj si tė tjerėt nėpėr Botė! 11 shtatori na ka lėnė shijen mė tė hidhur se ēdo gjė tjetėr e trishtueshme. ka dalė njė libėr shkruar nga ishkryetari i Bashkisė sė New Jorkut, pėr atė tragjedi. Ndersa gazetaria me famė botėrore Fallacii (italiane) ka bėrė njė libėr fantastik qė sapo ka dalė kėtu nė Zvicėr nė shitje!
    Le tė duam njėri tjetrin, le tė lexojmė njeri tjetrin!
    Agim

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054

Cfare keni ne dore duke lexuar?

Nder hobet e mia kam dhe leximin dhe do te kisha deshire te di cfare po lexoni tani keto dite.

Se pari ndoshta keni deshire te ndani me ne dicka qe po lexoni dhe se dyti mund te jete nje rekomandim mjaft i mire per kedo nje liber qe dikush lexon sepse jo gjithmone has ne gjerat qe kerkon apo dhe te pelqejne.

Une sapo mbarova librin me titull" Nje dhurate e vecante".
    Roman bestseller i shkruar nga shkrimtarja amerikane Danielle Steel.Librin ma dhuroi nje shoqja ime.Shfletojeni kete liber dhe besoj t'ju pelqeje.

sinqerisht
    hope31
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

Fragile Maska e Alesia
    Anėtarėsuar
    17-07-2002
    Vendndodhja
    Nder njerez
    Postime
    79
    Ndersa une po lexoj nje liber te Hermann Hesse "Kush di te dashuroje, eshte i lumtur", eshte yll fare, por njekohesisht une lexoj me shume se 1 liber, dmth tani kam ne dore edhe "100 vjet vetmi" e Markezit(e dyta here qe e lexoj eee).
    Lexoni, Lexoni te dashur forumiste se, do te dilni nga ky realitet dhe do te ndiheni mire!!!!!
    Te mesosh dicka eshte gje e mrekullueshme, sepse sa here qe meson dicka,SHNDERROHESH NE DICKA TE RE.
    Leo BUSCAGLIA

i/e regjistruar Maska e CHAKALLI
    Anėtarėsuar
    18-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    35
    Po me trego mi Alesia ku e gjen gjith ate durim per te lexuar ?
    un nuk kam nerva te lexoj leksionet qe kam jo me te lexoj libra te tjere .
    po pate ndonje sekret se si ja ben munde edhe te ma tregosh .
    pres pergjigjen.
    koha eshte si nje shpat,po nuk e preve te pret.

Fragile Maska e Alesia
    Anėtarėsuar
    17-07-2002
    Vendndodhja
    Nder njerez
    Postime
    79
    Une nuk e di cfare durimi duhet per te lexuar letersi, por une do te te them dicka tjeter: Kur isha me sezon provimesh, nuk arrija te filloja te lexoja lenden qe kisha provim pa lexuar ndonje liber, ta mbaroja eeee ( nuk kam mbaruar per letersi ee ose ndonje fakultet me lende shoqerore, por nje fakultet diametralisht te kundert ).
    Per te lexuar nuk duhet sforco, eshte vetem kenaqesi, balsam shpirteror.
    Pershendetje.
    Te mesosh dicka eshte gje e mrekullueshme, sepse sa here qe meson dicka,SHNDERROHESH NE DICKA TE RE.
    Leo BUSCAGLIA

Faqja 4 prej 37 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adem Demaēi
    Nga lum lumi nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. A e ka lexuar njeri librin e Edwin E. Jacques?
    Nga kerkollogai0000 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 26-07-2016, 13:25
  3. 10 librat qe duhet lexuar secili shqiptar
    Nga FISI.SOLITERIT nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-01-2010, 16:09
  4. Libri me i lexuar !?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 24-12-2009, 16:56
  5. Libra te lexuar me nje fryme...
    Nga M_u_Z_a nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 21-02-2009, 23:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •