Conditions of Love (The Philosophy of Intimacy) - John Armstrong
I thjeshte, i rrjedhshem dhe shume interesant, i vertete.
Conditions of Love (The Philosophy of Intimacy) - John Armstrong
I thjeshte, i rrjedhshem dhe shume interesant, i vertete.
Kam nė dorė... oh, mė falni, kam nė vesh zėrin e Jean-Paul Sartre duke folur mbi thelbin e ekzistencializmit. Por nė njė frėngjishte tė shkėlqyer, duke i shqiptuar fjalėt me njė zė tė ngjirur nga cigarja (llulla nė fakt) dhe qė tė mrekullon...
Duhet hapur teme tjeter, Ēfare keni ne vesh duke degjuar ketu tek Forumi i letersise
As une nuk e kam ne dore kete librin, se po shkruaj ketu. Sidoqofte meqe e do zakoni, per te qendruar ne teme:
Life & Times of Michael K Coetzee
I bukur.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Meqe tema e meparshme duhet mbyllur po e hap serish kete teme.
Librin e Coetzee-s e shkrova atje, njekohesisht kam ne shtepi dhe e lexoj sa per tu shlodhur:
The Essential Rumi, translated by Coleman Barks with John Moyne
Poezite e tij jane me te vertete nje bote tjeter.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Po lexoj Theages nga Platon.
Dito.
Peshtjellim Ndjenjash nga Stefan Cvajg (keshtu e ke meduket)...me pelqen libra me dialog, dhe ky liber vec pershkruan (dhe disa fjale as qe si di)
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Keshtu eshte Cvajgu, e dashur. Eshte analitik dhe u hyn thelle gjerave. Te jep "monologun shpirteror" perpara dialogut dhe ngjarjes.!Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
Une e dua jashte mase shume, te uroj lexim te kendshem.
Asgje s'po lexoj.!
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
pse prape do lexojme ne iku periudha e librave te medhenj. tani na mbetet vec ti rilexojm
le qe kush ka me kohe
sidomos pupulli ne ameriqi qe ben nga 4 pune
A Hammock beneath the Mangoes - koleksion tregimesh nga autore te amerikes latine. Shume mbreselenes.
gjithashtu,
Short Stories by Latin American Women - po lexoj ato qe me kane mbetur.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cupke_pe_Korce : 10-06-2005 mė 16:55
Summertime, and the livin' is easy...
Une po lexoj "Numerical Methods using MatLab" dhe "Artifical Intelligence". Nuk ja sugjeroj asnjerit nqs nuk studioni inxhinieri ose Programmim kompjuteri.
Shijoheni vere pak me shume se une.
Edi
Krijoni Kontakt