Perse ben fjale? Histori, politike, apo thjesht tregim dashurie?Postuar mė parė nga shkodrane82
Perse ben fjale? Histori, politike, apo thjesht tregim dashurie?Postuar mė parė nga shkodrane82
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Ben fjale per udhetimin e Editit neper Shqiperi dhe me shume
ne zonat e thella te Veriut dhe gjithashtu ne Shkoder, Maqedoni etj etj...
Tregon per traditat e asaj kohe e cila asht ne fillim te viteve 1905-1920..
Liber shume intersant per mendimin tim..!
Postuar mė parė nga shkodrane82
Faleminderit, ylli!
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Hey, faleminder per citimin "guzel kIz" se shumica ne forum spo ma varin.Postuar mė parė nga marsela
"Xheni Gerhard" nga Teodor Drajzer, kete e solla nga Shqiperia, megjithse mami qe sapo e kish mbaruar, me tha se historia ishte klasike..
Me pelqejn shume disa pjese te vecanta nga libri,te cilat mund ti sjell kur te kem kohe
Krahas tij edhe librin e Kirurgjise me nje qerre shenime nga pas..Kirurgjia me pelqen po s'po i del fundi! Ma nxorri shpirtin![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Bera zemren gur dhe kapa LADY CHATTERLEY'S LOVER nga D. H. Lawrence, deri sa te me vije MEMOIRS OF A GEISHA javes tjeter.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
The Davinci Code
Mos ma thote njeri si perfundon, se po e lexoj shume avash...vetem kur jam ne tren...![]()
se kuptoj si mund ta lexosh avash edhe pjese pjesePostuar mė parė nga diikush
... mu me iku truni se s'kam kohe ta lexoj deri ne fund... ta dija se kisha fillu...
hajde lexim te mbare...
Mbrėmė mbarova "Doja pantallonat" ("Volevo i pantaloni") tė italianes Laura Cardella, sot fillova "Pulp" tė Bukowskit.
U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
Usually he takes the clip out
sapo kam filluar :
DOSTOJEVSKI IDIOT
Krijoni Kontakt