Per te pare se kush ishin qeveritaret me te korruptuar te shteteve te botes u thirren dhe u paraqiten te gjithe tek liqeni i korrupsionit.Ne fillim u fut Xhoxh Bushi si presidenti me i madh.Ai e kaloi liqenin rehate por i zhytur deri ne qafen e ēorapeve mbi uje.Pas tij u futen Presidenti francez i cili e kaloi liqenin i lagur deri ne gjunje.E keshtu me rradhe shume drejtues te shume vendeve te cilet rezultuan te lagur deri tek kepucet deri ne gjunje e nje ēik siper gjunjve.Shqiperia kishte derguar Nanon te hynte ne kete liqen te shenjte dhe per te pare nivelin e korrupsionit te Shqiperise.Te gjithe pritnin me padurim qe Nano te mbytej ne liqen se e dinin qe Shqiperia eshte vendi me i korruptuar ne bote.Por per ēudi ndodhi e kunderta Nano ecte ne liqen dhe nuk po lagej as deri tek lidheset e kepuces.te gjithe u habitendhe thonin me njeri tjetrin si ka mundesi nje gje e tille,i paskemi rene kot ne qafe Shqiperise.Prova kaloi me sukses dhe Shqiperia doli vendi me i pakorruptuar ne bote.Ne darke Xhoana e pyeti Nanon ne krevatin bashkeshortor qe si arrite ta besh kete gje?-Ai u pergjigj
ne kisha futur Ilir Meten perpara se te futesha vete ne liqen dhe ai u zhyt komplet.Ne kete moment une hipa mbi koken e tij sepse eshte e madhe dhe qendroja mbi te.Ai ecte i fundosur komplet brenda ujit dhe keshtu une kalova sproven e korrupsionit.Xhoana i tha Nanos
randaj dhe une te zgjodha ty per beshkeshort sepse te fut ne uje dhe te nxjerr pa lagur.
Krijoni Kontakt