Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 45
    =ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266

Babai godet me kaçavidë vajzën, sepse u fejua me një shqiptar

ANCONA - Nuk e duronte dot lidhjen e së bijës 23 vjeçare me një shqiptar dhe vendos ta ndëshkojë, duke e goditur në fyt me një kaçavidë. Ngjarja ka ndodhur në Ancona të Italisë natën e shkuar dhe ka për autor një italian 44-vjeçar të quajtur Mario Matarazzo. Sipas mediave italiane, që i referohen policisë, ai tashmë është arrestuar me akuzën e tentativës për vrasje. Ndërkohë, vajza është shtruar në spitalin rajonal të zonës ku banon. Sipas mjekëve për fat prerja nuk ka qenë shumë e thellë dhe ajo ndodhet jashtë rrezikut për jetën.
    Policia bën me dije se agresioni ndodhi në derën e shtëpisë, në rrugën Guazzatore. "Matarazzo deri tak kohë më parë banonte me gruan, dy fëmijët, djalë e vajzë dhe mbesën e vogël. Por prej disa ditësh ishte larguar nga shtëpia, pikërisht për shkak të zënkave pasi ishte kundër lidhjes së të bijës me shqiptarin"- thonë mediat italiane.
    Një natë më parë u kthye dhe e sulmoi me mjetin e mprehtë. Pasi e qëlloi në fyt, burri u largua, por u gjet nga karabinierët, që u njoftuan dhe u vunë në kërkim të tij.

GAZETA SHEKULLI.
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni007 : 12-10-2009 më 09:59
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Mund te japesh edhe burimin e lajmit?
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-10-2009
    Vendndodhja
    turist në Shqipëri .....I wish to be Eagles, the country went to the country when to be alone, to sit - in your arm My mother Albania, in my heart have to be the only You.
    Postime
    148
    ai mir qe ja kishte fut goces, vet po ja kishte fut dhe vetes vet me kaçavid.

pipinot, sa inat na kan lol

faktikisht me shqiptar do shkojn femrat italjane se ne shqiptaret jemi akoma BURRA ne kete rruzull tokesor

PS: sheqyr zotit qe ska qellu andeji nga palermo ky shqiptari se do na vinte keq masanaji LOL
    Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 13-10-2009 më 08:25 Arsyeja: Ngjyra e shkrimit!

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Ndoshta nuk i pëlqeu Personi në fjalë, nuk di pse duhet të hyjnë të gjithë Shqiptarët, sepse shumë e rënd është fjala Babai, godet me kacavidë vajzën, sepse u fejua me një "Shqiptar", kjo simbas teje do të thotë që "Arsyet e vrasjes janë veqse ai ishte Shqiptarë" pra me këtë titull, shohim se arsyet tjera nuk ekzistojnë veq alternativës më lartë.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Ndoshta nuk i pëlqeu Personi në fjalë, nuk di pse duhet të hyjnë të gjithë Shqiptarët, sepse shumë e rënd është fjala Babai, godet me kacavidë vajzën, sepse u fejua me një "Shqiptar", kjo simbas teje do të thotë që "Arsyet e vrasjes janë veqse ai ishte Shqiptarë" pra me këtë titull, shohim se arsyet tjera nuk ekzistojnë veq alternativës më lartë.
    Problemi eshte diskriminimi i shqiptareve ne itali.....

sikur paske qene gje te temershme te dashurohet nje vajze italine me je djale shqiptare ,
    keto ngjarje ndodhin nga injoranza e shume italineve qe nuk njohin boten dhe nuk e kane idene kushe jane shqiptaret.
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni007 : 12-10-2009 më 10:07
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-10-2009
    Vendndodhja
    turist në Shqipëri .....I wish to be Eagles, the country went to the country when to be alone, to sit - in your arm My mother Albania, in my heart have to be the only You.
    Postime
    148
    ilmgap, lale dhe italjanet sjan aq mrapa sa greket per rracizem, munde te them me plot goje qe jan me shum rracista se vet greket

PS: funja fare ai dhe nuk munde ta ket dasht personin ne fjal {shqiptarin}

por ama e ka dash goca dhe kur do vet goca ca ka ktu nai tkeqe???!!!!

PS: kjo tregon se dhe italia ka njerez te dobet dhe te pa civilizum akoma nga mentaliteti

Siç ka po ashtu dhe shum shqiptare qe jan feju apo jan martu me turk grek italjan, e tjer... me radhe .

apo seshte keshtu??!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 13-10-2009 më 08:25 Arsyeja: Ngjyra e shkrimit!

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Ore po akoma s'paske kuptuar ti ?Kemi kaq kohe qe bejme derr derr per te ndyshue, pasi me edukimin me sjelljen tone, ne keto vende po tmerrojme dynjane.Kjo pra eshte esenca e te gjithe diskutimeve qe kemi bere deri me sot.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 12-10-2009 më 10:30

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ec merri vesh disa njerez!

Mire qe paska shpetuar ajo vajza, pa per te tjerat vrl.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    nji njeri nji her kishte qen i ashper ndaj grave mere vesh,dhe me te degjuar u bene kurreshtare shum gra po se duronin. njeri nji burre ifort e tako at dain dhe e duroj epyti se si ju pergjegj ooooo un jom burr ,u befasua ai burri me nam .Sja beso vajzes babai po vertet jemi shoke te ati dais pa keq kuptime PAK HUMOR . jo te kti pusit po tatij zullumqarit heeee.

i/e regjistruar Maska e shtegetar
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Postime
    97
    Pse nuk qelloj veten e tij breshkazhiu rrac kanguri ,po ne na ka dal nami pak ;se pyll pa derrra ska , po nejse shyqyr per gocen qe esht mir dhe ishalla te trashegoj nje jet te qet me ate djal.
    I arratisur e i syrgjynosur

i rraskapitur e i sakatosur

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •