Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 45 prej 45
    i/e regjistruar Maska e fabioanna
    Anëtarësuar
    19-06-2009
    Postime
    64
    per mua ai qe ka qellu vajzen e vet,seshte gje tjeter vetem se nji injorant,,fanatik, dhe pa trru,, jetoj ne itali,, dhe jam perplasur me te till fenomen(rracizmin),,dhe po te shikojm mes tyre eshte nji pakic e vogel,,dhe jan ata njerez qe skan horizont,,kan nji mentalitet te mbyllyr,, ka dhe knej te till,,,si P.SH. nji shqiptar qe jeton jasht,itali,greqi,e.t.j, ska renci kjo,,dhe thot goca ime nuk martoet,apo fejoet me te huaj,,ateher rrije ne venin tat,pse dole neper bot,,,ja dhe nji tjeter lloj injorance,,bota eshte nji,,njerzit jan njisoj,panvarsisht nga gjuha qe flasin,nga feja,apo vendi ku jetojn..........

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Epo te gjithe njerez jemi, dhe gjithkush ka te drejtat e veta... Ne fund te fundit ska kombe te keqija,ka njerez te keqinj... Pastaj pse e kape me gocat shqiptare zotrote, sipas statistikave ka me teper meshkuj shqiptare sesa femra qe martohen me te huj, apo per ata ska gje, se jan meshkuj...
    Meshkujt le të martohen, se thejnë qafën e mbesin atje. Kurse femrat nuk bën sepse janë fuqi fertile e kombit tonë.

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga toni007 Lexo Postimin
    ANCONA - Nuk e duronte dot lidhjen e së bijës 23 vjeçare me një shqiptar dhe vendos ta ndëshkojë, duke e goditur në fyt me një kaçavidë. Ngjarja ka ndodhur në Ancona të Italisë natën e shkuar dhe ka për autor një italian 44-vjeçar të quajtur Mario Matarazzo. Sipas mediave italiane, që i referohen policisë, ai tashmë është arrestuar me akuzën e tentativës për vrasje. Ndërkohë, vajza është shtruar në spitalin rajonal të zonës ku banon. Sipas mjekëve për fat prerja nuk ka qenë shumë e thellë dhe ajo ndodhet jashtë rrezikut për jetën.
    Policia bën me dije se agresioni ndodhi në derën e shtëpisë, në rrugën Guazzatore. "Matarazzo deri tak kohë më parë banonte me gruan, dy fëmijët, djalë e vajzë dhe mbesën e vogël. Por prej disa ditësh ishte larguar nga shtëpia, pikërisht për shkak të zënkave pasi ishte kundër lidhjes së të bijës me shqiptarin"- thonë mediat italiane.
    Një natë më parë u kthye dhe e sulmoi me mjetin e mprehtë. Pasi e qëlloi në fyt, burri u largua, por u gjet nga karabinierët, që u njoftuan dhe u vunë në kërkim të tij.

GAZETA SHEKULLI.
    Kuptohet fare mire se baballaret jane edhe xheloze per vajzat e tyre

HoneY-BunnY √
    Anëtarësuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Ska kufi injoranca e disa individeve qe me sh parapelqejne ti bejn keq njeriut te tyre te dashur sesa ta shohin te jetoje me njeriun qe ka zgjedhur vetem sepse atyre sju pelqen kjo zgjedhje!

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    dito,

thuj te drejten do ja jepje gocen,

cunit te qemol jevgut qe rregullo sacet e robve?...

ka qene edhe roje i bashkise...lol

Me shpirt jo mer Dak, por po ta zuni rrota bishtin ske ca ban.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •