Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593

Shikojeni kete emisionin !

Emisioni flet per homoseksualet.Nje studio nje katolike deputete Mersila Doda, nje teolog musliman, Ermir Gjinishi, kryetarja e drejtave te njeriut Elca Ballauri, Fatos Lubonja analist.

http://www.tvklan.tv/emisioni.php?id=852
    "Shoku Mjekesise"

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Une nuk kam asgje kunder gay por martesa me duket nje gje shume e shpejtuar.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Eh sa shpejt u "civilizuam" dhe u "emnacipuam".

Europa sot nuk e pranon nje gje te till edhe pse morali i europes eshte nen 0 por megjithate jan vetem 4 shtete ne Europ qe i kan legalizu martesat homoseksuale, ndersa ne dojm me i tregu europes se ne kemi arrit ne kulminacionin e "civilizimit", ndoshta ket "civilizim" e mesuan gjat 50 viteve sa ishin ne laboratorin e Enver Hoxhes, aty kan mesu shum gjera, e nder to edhe per "civilizimet" qe ende as Eropa nuk mund ti pranoj..! A te mjeret na qe me ket mentalitet shum kemi me vujt.

i/e regjistruar Maska e shkodranja.1
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    209
    nga gjith budallalliqet qe u than aty nga fatosi dhe elsa me beri shum persjtypje nje fjali e elses e cila ishte Un jam dakord me homoseksualizmin pasiqe kjo eshte nje veper qe e bejne njerezit dhe cdo gje qe e bejne njerezit eshte njerezore??????????
    per mua kjo eshte fjalia ma koti qe kam degjuar ndonjeher nga goja e nje "intelektualeje"
    Thuaj!Namazi im,kurbani im,jeta dhe vdekja ime jane vetem per Allahun Zotin e boteve.6:162

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-01-2009
    Postime
    345
    Jane pikerisht keta pseudo "intelektualet" ata qe fallcifikojne OPINIONIN PUBLIK, ata jane ata te cilet perpiqen te ndryshojne realitetin me oratori shejtanije, duke u dhene njerezve nje REALITET VIRTUAL, ata flasin gjithmone gjoja ne 'te miren e njerezimit", flasin ne emer te "LIRIVE dhe te DREJTAVE te NJERIUT", ata gazetare, opinioniste, politikė-bėrėsa, shkrimtare, "ANALIST0-PORDHACAKE, femra te "nderuara" dhe shuem te "emancipuara" qe flasin me nje kopetence per tu admiruar, TE GJITHE KETA, nuk jane gje tjeter VETEM SE INJORANTAAAAAAA.........kam per qellim me fjalen injoranta ketu, = MOS NJOHJEN E ZOTIT, ata nuk e njohin FUQINE dhe MADHESHTINE E KRIJUESIT te PLOTFUQISHEM, i cili shikon dhe degjon cdo gje dhe cdo plan dashakeqes qe thurin ata. Eshte mjaft i njohur fakti se MASONET NUK KANE BRIRA, masonet veprojne pikerisht ashtu si pa u ndier, ata jane "midis nesh', pra ne rruge, neper zyra, ne pune, neper universitet, ne TELEVIZIONE, ne NDERMARRJE PRIVATE dhe shteterore, neper MINISTRIRA, ne Gjykata dhe Prokurori, ata jane neper gazeta dhe Televizione, shteterore dhe Private, Masonet jane ne Banka dhe Ne "BIZNESE" te fuqishme, dhe veprojne te gjithe me nje QELLIM: TE ZHVESHIN NJEREZIT NGA CDO LLOJI COPEZE BESIMI NE ALLAHUN, ata tentojne ti bejne njerezit ATEISTA, dhe tu heqin atyre petkun e MORALIT dhe sensin e TURPIT, masonet= Allahu i vrafte dhe i shkaterofte, qendren dhe origjinen e tyre e kane prej CIFUTEVE, por ata kane bashkepunetore MASONIKE te tyre ne te gjitha vendet, ose pothuajse ne te gjitha. Dhe.....te tilla emisione SENSIBILIZUESE, nuk jane gje tjeter VETEM se nje MANIFESTIM i pafytyre , i piset, i ndyre i ketyre "INTELEKTUALEVE" qe mbeshtesin HOMOSEKSUALIZMIN dhe HOMOSEKSUALET, nuk bejen ndonje gje tjeter, VETEM se kundershtojen LIBRAT E SHENJTE, kundershtojne LIGJET E ZOTIT KRYEKEPUT, ata asgje nuk bejen tjeter vetem se thone qe: "Shikoni se....ne "besojme ne Zot", por LIGJET E ZOTIT jane te "vjeteruara", ata thone se LIGJET E ZOTIT jane te "prapambetura" dhe duhet reformim, duhet te nxjerrim ligje te reja, emancipuese, ligjet e Zotit jane VETEM PER NE XHAMI apo edhe ne kishe le te themi keshtu, kini kujdes o muslimane, o njerez mos u mashtroni nga keta SHEJTANER oratore...kushdo qofshin ata, SE DREJTESIA E ALLAHUT ka per ti kapur ata, kudo qofshin, herert apo vone, ata qe po e sulmojne ISLAMIN dhe MUSLIMANET nga te gjitha anet.......nuk po lene gure dhe kusur, VETEM E VETEM per te thene qe ISLAMI eshte fe E PRAPAMBETUR, qe ISLAMI nuk eshte fe e pershtatshme per njerezimin, qe njerezit ti largohen dhe te frikesohen nga kjo FE MADHESHTORE qe e shijon vetem ai qe eshte pjese e saj..........Allahu i ruajte muslimanet......Allahu i udhezofte muslimanet.......Allahu i bashkofte muslimanet ne MENHEXHIN DHE MORALIN E LARTE ku ka qene i Derguari i Allahut, Muhammedi fisnik dhe shoket e TIJ te ndershem , te gjitha falenderimet i takojne VETEM ALLAHUT= Zotit te te gjitha boterave.......SELAM

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •