Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 62 prej 62
    Proud 2 b Albanian Maska e Linda-uk
    Anëtarësuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Linda, kjo pyetja jote me kujtoi dicka qe ndodhi ne fisin tim ketu. Kur me vdiq tezja nga nje stroke, femijet e saj vendosen qe ta varrosin ne Shqiperi se ju kujtua qe para shume vjetesh, ajo kishte thene qe kur te vdes, dua te varrosem ne Shqiperi. Kjo ishte para se t'i vinin femijet ketu. Fatkeqesisht stroke i morri gojen dhe ajo nuk foli ato 7 dite ne spital, prandaj dhe nuk e tha se ku donte. Megjithate, femijet e saj jane bere shume pishman qe e cuan andej. Sado qe i biri shkon vit per vit, per mos te thene dy here ne vit ne Shqiperi, prape nuk eshte njesoj sikur ta kishte ketu dhe vinte te varri i te emes te pakten cdo jave dhe cmallej. Ajo ketu kishte burrin, femijet, niper dhe mbesa, motrat dhe femijet e tyre, kurse andej vetem nje cupe ka qe do vije ketu. C'u pa? Njeriu duhet te varroset atje ku ka familjen dhe te afermit, dhe jo te cohet kot ne ndonje cep ne Shqiperi per te zene shkurre.
    ja pra, ndaj edhe une kur bie puna te diskutohet per te tilla gjera them apo mendoj, se ne fund te fundit te gjithe do vdesim nje dite, po puna eshte cfare do kete ngelur ne Shqiperi per mua atehere? mbase shume mbase asgje, po nese pergjigjia eshte asgje, atehere pse do doja te varrosesha ne Shqiperi ?
    U cant judge a book by its cover but you can tell its price

Proud 2 b Albanian Maska e Linda-uk
    Anëtarësuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    Citim Postuar më parë nga Leo_uk Lexo Postimin
    Kemi ngjashmeri meqe jetojme e para te dy ne nje vende, por edhe per vitet e kaluara ketu. Po mundohem te te jap mendimin tim personal.
    Une nuk mendoj per vdekjen pasi do te ishte e pa kuptime per dike ne moshen time te mendonte per vendin e varrimit.Me teper bizare do te thosha!
    Por mendoj per te ardhmen dhe personalisht do ta quaja nje deshtim ne jete nese une do te perfundoja ketu ne pleqeri.Sinqerisht nuk mund ta imagjinoj veten ketu pas daljes ne pension.
    Mos te keqekuptohemi mua me pelqen Anglia me te mirat e te keqijat e veta. Puna me pelqen por edhe kushtet e jeteses.Edhe sikur ti ktheja vitet pas, perseri Angline do kisha zgjedhur te jetoja/punoja!
    Por sado te jetoj ketu, une perseri do te kem "my accent" te vecante qe do me dalloj. Ky nuk eshte vendi im sado i mire te jete dhe sado te mira materiale te me dhuroje.
    Dua te kaloje "pleqerine" anes detit, anes frutave qe varen ne rruge, anes njerezve qe t'ju flas shqip,ti jape dicka atij vendi qe nuk mund t'ja jepja ne rini.
    Endrra ime sa me larg qyteteve ( megjithse kam lind dhe rrit ne nje) ne nje shtepi me oxhak dhe me shume rrush qe te bej rakine time..
    Leo me vjen mire per ty qe mendon ate gje, edhe une do doja te kaloja pleqerine ne vendin ku kam lindur, problemi qendron, mendoje edhe ti nje here, tani ske femije e asgje po pas shume viteve kur te kesh femije e niper e mbesa do mundje te jetoje vetem ne shqiperi? gje e mire eshte po jetuan te gjithe atje e ne ikim e retire te qete ne vendin tone e ngelemi atje, po sikur ti kesh te gjithe ktu ? kjo ishte pyetja ime.
    U cant judge a book by its cover but you can tell its price

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •