Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 62
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    jam shum i interesuar te na shpjegoj ndonji nga keta talibanet e shkolluar se qe kur ka nisur fushata anti-nan tereze prej shtabeve fondamentaliste talibaniste envero-qosiste ?

aq shume tu jene erresuar syte e mendja ketyre sa te mos len rast pa e gjujt kte nan fisnike si ne gjallje si pas vdekjes e te mos e kuptojne se AJO i ka ba vec mire cdo NJERIU te BOTES e sidomos cdo Shqiptari...

????

nejse.. le te shpresojme se nji dit do pendohen..

dalim ne teme..

Qe Saliu ben mire qe don me i sjelle eshtrat e Mbretit ZOG kjo nuk diskutohet..
    ZOGU eshte themeluesi e realizuesi i endrres se madhe e te vjeter per nji SHTET te shqiptareve.

Le te behet (per ata qe do e ndjejne) vendi ku do prehet Ahmet Zogu nje vend pelegrinazhi per gjithe bashk kombasit.

E Meriton..

Mirpo doktori yne.. Saliu i madh ..shum nxiton..

Pa mbaruar rrugen kercen te hekurudha..
    Pa e sjelle Zogun yxhym te Nen Tereza..

Makadal or beg se ka hendek.. thot poplli..

Nen Terezen mund ta duan dhe Kosova ta ken ne Prishtine..mundet dhe shqiptaret e ilirides ta duan ta ken ne Shkup.. mundet sigurisht dhe shqiperia ta deshiroj ne Tiran.. por mundet dhe Vatikani ta deshiroj atje ku e duan ata..

Pra Ajo eshte e shum njerzve e shum vendeve e pra smund te jet objekt i lakmuar vec i shtetit tone te Shqiperise..
    Por gjithsesi ne se do dilet me nji kerkes te tille kjo kerkes duhet te dale si fryt i nji keshillimi mes qeverise shqiptare e Kishes Katolike .. perfaqsuesit e te ciles si ne Tiran si ne Prishtin do duhet te japin mendim e vendim..

Gjithashtu te mos harrojm nji gje..
    Dashuria per Nen terezen tregohet dhe ne 1001 forma te ndryshme..

psh ja disa:

RREGULLO SPITALET Doktor SALIU e e ke treguar dashurin per Nen TEREZEN..
    Mblidhi kallashet qe i ka ne dore lahperi e qe deri mjeket po na i vret brenda ne SPitale.. dhe e ke treguar dashurin per Nan Terezen..
    Higjenizo e zbukuroi e nderto kopshte cerdhe e shkolla.. e e ke treguar dashurin per Nan terezen..

etjera tjera qe po ti rreshtosh shkon lista 7 metra e gjate..

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Mua më bëhet qefi jashtzakonisht shumë që ka filluar një fushatë e tillë, për sjelljen e eshtrave të Nënë Terezës në Atdhe, por shpresoj që për këtë të ketë një plan të detajuar, dhe të mos ndodhi si me gjigandin e Pikturës Moderne Europiane, "Ibrahim Kodra"
    Mbi varrin e tij shëtisin lopë e gomarë, dhe askush nuk kujdeset për të.
    Njerëzit e mëdhenj, kanë nevojnë për mauzeleume të mëdhenj, që në një farë mënyre të tregojnë dhe madhështinë e personit të varrosur aty, por dhe të shërbej dhe si një pikë turistike për të gjithë ata që do të vijnë ta vizitojnë këtë varr.
    Një Mauzeleum i madh dhe dinjitoz për Nënë Terezën, do të sillte shumë turistë në Shqipëri, ajo është Shqiptarja më e njohur në botë.
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Kesaj as qe i ka rene ndermen per shqiperin, ashtu si dhe ajo vet (ashtu si tha dhe Elna) ajo u ça-atdhesua dhe si ra me ndremend per shqiperin.

Un nga njerezit fetar patriot dhe njeri me vyrtyte te larta, njof vetem Dijetarin shkodran Muhammed Nasurudin Al Albani. Ky njeri fisnik mbajti gjith jeten e tij ne boten Arabe nick name "Al Albani" (qe dmth shqiptari) pershkak te origjines te tij.

Un krenohem me kete njeri te ndershem dhe bujar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga altin55 : 11-10-2009 më 22:55
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar më parë nga altin55 Lexo Postimin
    Kesaj as qe i ka rene ndermen per shqiperin, ashtu si dhe ajo vet (ashtu si tha dhe Elna) ajo u ça-atdhesua dhe si ra me ndremend per shqiperin.

Un nga njerezit fetar patriot dhe njeri me vyrtyte te larta, njof vetem Dijetarin shkodran Muhammed Nasurudin Al Albani. Ky njeri fisnik mbajti gjith jeten e tij ne boten Arabe nick name "Al Albani" (qe dmth shqiptari) pershkak te origjines te tij.

Po ky Talibani sa herë e ka vizituar Shqipërinë ky?
    Dhe me qënë se qënka dhe dijetar i madh, sa libra ka shkruar për Shqipërinë?
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2005
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Mire Ahmet Zogun e lidhin shume gjera me Shqiperine ( te mira ose te keqia) por nene tereza çlidhje ka me shqiptaret dhe

Shqiperine?
    Nana dhe motra e Nane Terezez jan te varrosuna ne Tirane me sa di une dhe besoj ishin shqiptare si dhe nane Tereza.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2005
    Postime
    360

Asaj i ka ra ndermend per Shqiprine por nuk e la enveri te vinte, dhe sa per at dijetarin hera e par qe nigjoj ndoshta te tjeret kan nigju ma shum.

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga detiad Lexo Postimin
    Asaj i ka ra ndermend per Shqiprine por nuk e la enveri te vinte, dhe sa per at dijetarin hera e par qe nigjoj ndoshta te tjeret kan nigju ma shum.
    a me rrena ja nise a, kur ka vdek enveri more i gjorr.

nese e ka dit ku asht harta e shqiptarve , mjafton, ajo saka te baj me shqiptarizem as pak.

vetem nje tregim te shkurter : ekan pytur terezen, a do ta bojsh ni foto me ni femi shqiptar (refugjat) gjat luftes, per medija, te botes, nuk ka pranu ajo ,

ti thua se ka lan enveri.

Bill klinton, Merlin olbrajt , Toni bler , Sali berisha, te gjith keta ikan vizitu refugjatet kurse ajo ni foto e ka mohu per medija,

un nuk mund ta quaj se ka ba diqka per shqiptarizem.

per kundrazi e ka mohu shqiptarizmin, shembull konkret , edhe varrin se ka pranu ne trojet tona.

eka pengu enveri edhe ketu ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-08-2009
    Postime
    102

hohohoohohoohoh sa kom qesh,boll me shoku mos posto mo. Kush eshte esht ky al-rika?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Pse ne Shqiperi ? Ajo kishte pashaport Maqedonas, dhe nese duhet kthyer atehere ka vendin ne Maqedoni e jo ne Shqiperi ! Kjo eshte njesoj sikurse ta kerkonit trupin e Majkel Jacksonit ne Tiran :SSSS

Kunder, i qoft i leht dheu i kuq.

fanatik i së vërtetës Maska e tomaras
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    343
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    vetem nje tregim te shkurter : ekan pytur terezen, a do ta bojsh ni foto me ni femi shqiptar (refugjat) gjat luftes, per medija, te botes, nuk ka pranu ajo ,

ti thua se ka lan enveri.

Bill klinton, Merlin olbrajt , Toni bler , Sali berisha, te gjith keta ikan vizitu refugjatet kurse ajo ni foto e ka mohu per medija,

un nuk mund ta quaj se ka ba diqka per shqiptarizem.

per kundrazi e ka mohu shqiptarizmin, shembull konkret , edhe varrin se ka pranu ne trojet tona.

eka pengu enveri edhe ketu ?
    Pejani, more burrë, ndale turrin pak! Në postimin mâ nalt ku bân fjalë për jetëshkrimin e Nanës Tereze, shkruen qi ajo vdiç më 5 shtatuer 1997. Për cillën luftë dhe për cillët refugjatë e kie fjalën. Apo veç t'ia futi qashtu pa mendue. Juve do muslimanëve të ri ua ka pi sorra mendtë, e po folni jerm. Jazëk t'kjoftë.

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •