Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 11 prej 11
    i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anėtarėsuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Hehe, qenke tip i lezetshem ti! Ketej na thua qe keta tipa do peshtyre nga i gjithe populli kudo qe te shihen dhe ketej na thua qe disa nga keta Kumaraket i ke dhe miq! Si ta kuptojme kete?!
    Sigurisht qe nuk jane gishtat e dores te gjithe njesoj o i pafund!Por shumica jane ashtu sic kam deklaruar.Mos te djeg gje miza nen kesul ty?
    Une ua kam thene dhe ua them ne sy gjithcka dhe ua shoqeroj me fakte kur vjen biseda qe diskutohen probleme te tilla.Per te verteten dhe per ceshtjen kombetare jam i pakompromis.Ndoshta duhet te jem pak me tolerant kur vjen puna,por tani nuk c'behem me.
    Ne jeten time jam i drejtperdrejt.Mbas krahve e mbas gardhit nuk di te flase.Ata qe me njohin e dine shume mire qe nuk jam opurtunist.Filozofit shterpe,llafet e shumta e perdredhjet jane burracakeri.Nuk fyej njeri,respektoje mendimet e tjetrit edhe pse nuk me pelqejne.Jap argumentat e mia duke i kundershtuar e keshtu...o i pambarim.
    I pamabrim me duket nje mesazh i padenje mesazhi juaj i fundit,te cilin e shoqeron me nje ikon zgerdhirese.Zonja Bulku nuk ka mbajtur dy gishtat lart ne turemen e terbuar nga krimineli i PPSH,ish ministri i brendshem i diktatures,nga kryetari i shoqates per mbrojtjen e figures se diktatorit etj.Une nuk jam as me Saliun e as me Edvinin.Kur ka te drejte njeri e perkrah,kur nuk ka jo.Psh per marrveshjen ku Sali Ahnet Zogoll Berisha i fal 354 km2 siperfaqe ujore Greqise,une i then Edvinit te pifsha dolline! Jam me ty!Koha do na njohe me mire.Edhe dicka ,nuk me behet shume vone se dikush ketu eshte me i vjeter e ka postuar me shume e coc i duket vetja!Sa te jem ketu do te postoj vetem me nje nickname,sepse kam vetem nje surrat!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nestorp : 16-10-2009 mė 08:25

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •