Close
Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 141
    Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Lexo:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=51189

...nqs nuk i ke lexuar kuptohet.
    Ininity e lexova te gjithe referimin e darius mbi masonet dhe ishte shume interesant. Evetmja gje qe me beri pershtypje ishin disa foto personalitetesh, qe cilesohen si masone, duke bere shenja diabolike me dore. Disa nga fotot dukeshin qarte qe ishin te montuara dhe nuk e kuptoj se si darius, (te cilin e falenderoj per mundin qe ben ne kte forum duke na sjell nje larmi te madhe temash), nuk arrin te dalloj fotomontazhin ne kte rast.

HUNDLESH Maska e altin55
    Anėtarėsuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    o august a je mason ti? me cfar meresh ? apo ju lexon duart njerezve!
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

Citim Postuar mė parė nga Pizeveni Lexo Postimin
    Ininity e lexova te gjithe referimin e darius mbi masonet dhe ishte shume interesant. Evetmja gje qe me beri pershtypje ishin disa foto personalitetesh, qe cilesohen si masone, duke bere shenja diabolike me dore. Disa nga fotot dukeshin qarte qe ishin te montuara dhe nuk e kuptoj se si darius, (te cilin e falenderoj per mundin qe ben ne kte forum duke na sjell nje larmi te madhe temash), nuk arrin te dalloj fotomontazhin ne kte rast.
    Jam e sigurte qe Darius mund ta komentoj vete kete pershtypje qe ti ke krijuar per fotot e paraqitura ne ate teme. Thjesht e solla ate link ketu sepse eshte shume e zgjeruar dhe hapesi i temes mund te lexonte pak me teper rreth temes qe kishte hapur. Te them te drejten kur e kam lexuar temen mbi Illuminati, nuk i kam kushtuar shume rendesi fotove, por informacionit qe eshte sjelle dhe eshte vertet shume interesant.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Unė do kisha shumė dėshirė tė shikoja Darius se ēfarė komenti do bėnte. Jam i bindur qė do fillonte tė qeshte dhe do shkruante njė mini-paragraf ironik. Kėtė e them duke pasur parasysh njohurit qė ka nė lidhje me temėn. Kam shumė kohė qė i lexoj me vėmėndje shkrimet dhe referencat qė ka sjell, prap jam i pafuqishėm tė them diēka pasi janė thjesht lexime dhe nuk mund tė jap njė argument tė plot.

P.s INFINITY© sa pėrpara kanė ecur Shqipėtarėt sapo hapėn Lozhėn e re (nė njė bodrum) sa qesharake. Hahahahaa lol

Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Unė do kisha shumė dėshirė tė shikoja Darius se ēfarė komenti do bėnte. Jam i bindur qė do fillonte tė qeshte dhe do shkruante njė mini-paragraf ironik. Kėtė e them duke pasur parasysh njohurit qė ka nė lidhje me temėn. Kam shumė kohė qė i lexoj me vėmėndje shkrimet dhe referencat qė ka sjell, prap jam i pafuqishėm tė them diēka pasi janė thjesht lexime dhe nuk mund tė jap njė argument tė plot.

P.s INFINITY© sa pėrpara kanė ecur Shqipėtarėt sapo hapėn Lozhėn e re (nė njė bodrum) sa qesharake. Hahahahaa lol
    Knowing him, he will totally ignore it. lol

Ajo qe me beri per te qeshur ne fakt eshte se si nuk kishin aq leke sa te hapnin nje website jo-falas.

Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Jam e sigurte qe Darius mund ta komentoj vete kete pershtypje qe ti ke krijuar per fotot e paraqitura ne ate teme. Thjesht e solla ate link ketu sepse eshte shume e zgjeruar dhe hapesi i temes mund te lexonte pak me teper rreth temes qe kishte hapur. Te them te drejten kur e kam lexuar temen mbi Illuminati, nuk i kam kushtuar shume rendesi fotove, por informacionit qe eshte sjelle dhe eshte vertet shume interesant.
    Informacioni qe me te vertet interesant dhe e lexova te gjith bashke me ate intervisten ne fund, por shikoji fotot me vemendje dhe me thuaj pershtypjet e tua. Tani dhe ne nuk jemi gogola, ate qe eshte per te vlersuar e vlersojme, por per ate qe na duket e dyshimt eshte e dyshimt. Dhe sa per fotomontazhet ne te shumten e rasteve jane amatoreske dhe bien ne sy. Por ka dhe raste qe nuk i kupton dot.

Cfare dini per masonet e Shqiperise

Ndrysho Firmėn

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118

Ajo qe me beri per te qeshur ne fakt eshte se si nuk kishin aq leke sa te hapnin nje website jo-falas.
    I know, I know. lol

Ti japim donacione? Tė paktėn tė duket mė serioze

Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    E sigurt sic e ka zakon... por kjo nuk ndryshon gje. Secili ka mendimin e tij dhe beson ate qe mendon ai te arsyeshme... Nese ti injoron nje mendim te dikujt, te njejten gje ben dhe ai me mendimin tend. Kjo nuk eshte zgjidhje, perkundrazi eshte injorance.

Citim Postuar mė parė nga Pizeveni Lexo Postimin
    Informacioni qe me te vertet interesant dhe e lexova te gjith bashke me ate intervisten ne fund, por shikoji fotot me vemendje dhe me thuaj pershtypjet e tua. Tani dhe ne nuk jemi gogola, ate qe eshte per te vlersuar e vlersojme, por per ate qe na duket e dyshimt eshte e dyshimt. Dhe sa per fotomontazhet ne te shumten e rasteve jane amatoreske dhe bien ne sy. Por ka dhe raste qe nuk i kupton dot.
    Te them te drejten kur vjen puna te keto fotomontazhet e ku ta di une, as nuk e kam idene fare dhe e pranoj me ciltersi kete. Nqs nuk eshte dicka qe duket qarte qe eshte ndryshuar, as do e dalloja dot. Gjithsesi, nuk mendoj se ai do harxhonte ore te tera per te hedhur informacione te tilla ne nje teme dhe t'i shoqeronte ato me foto fallco. Thjesht mendimi im ky.

Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •