Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401

Ndihme.......

Pershendetje!
    Kam disa kompjutera ne rrjet dhe njeri prej tyre po me ben shume problem dhe cudi, kur e lidh kompjuterin ne rrjet me kabullin e vet nuk lidhet me internetin, kur e nderroj kabullin me nje nga kmpjuterat e tjer kompjuteri me problem lidhet me internetin, por dhe kur kabullin e ketij kompjuteri e vendos tek nje nga kompjuterat e tjer funksionon shume mire.
    Kam provuar me me repair, desable, uninstall, renew ip, release ip, por prap nuk kam patur asnje rezultat.
    Di ndokush pse mund te ndodhi?

Nese ju duhen info shtese ju lutem me thoni......

Faleminderit.....
    Aldi Shuli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Nderroje atehere kete PC, me nje PC tjeter ne LAN, ku qendron problemi qe nuk e nderron?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga Aldi1 Lexo Postimin
    Pershendetje!
    Kam disa kompjutera ne rrjet dhe njeri prej tyre po me ben shume problem dhe cudi, kur e lidh kompjuterin ne rrjet me kabullin e vet nuk lidhet me internetin, kur e nderroj kabullin me nje nga kmpjuterat e tjer kompjuteri me problem lidhet me internetin, por dhe kur kabullin e ketij kompjuteri e vendos tek nje nga kompjuterat e tjer funksionon shume mire.
    Kam provuar me me repair, desable, uninstall, renew ip, release ip, por prap nuk kam patur asnje rezultat.

Faleminderit.....
    Mė tepėr pėr muhabet, ke provuar ta formatosh kėtė kompjuter pas problemit qė po tė jep? Provoje njėherė se mua mė duket e pashpjegueshme.

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    C'lidhje ka ku qendron problemi lere te lidhur me nje kabell qe punon. Ka mundesi qe ai kabell nuk ben kontakt te mire me karten e kompjterit.
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Pershendetje!

Faleminderit.....
    Qfar Systemi Operativ perdor ne qfare menyre lidhen PC ne rrjet dhe ne internet.

Nderroje ate Kabell edhe Kartelen e Rrjetit njehere dhe provoj me Kabell edhe Kartel tjeter.
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    Pershendetje!

Faleminderit.....
    bjeri shkurt, ndrysho dhe instalo new ethernet card ne ate pC

qe te jesh akoma me i sigurte ndrysho ethernet jack prizen e ethernet ku lidhet kablli po une them e ka fajin ethernet card.

se ka falin kabbli apo OS

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    ......

.....
    Ti kerkon zgjidhje te problemit apo je kureshtar pse mund te ndodhi ?
    Zgjidhjen e ke gjet vet duke ndruar kabllin. Ndersa arsyeja pse mund te ndodhi ky problem qe ke ti, jan shume.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •