pergjigju sinqerisht cila eshte arsyeja
pergjigju sinqerisht cila eshte arsyeja
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
per hir te familjes.
se harrova me shkrujt partine....."lesh me qime moj fatime"
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drague : 26-10-2009 mė 19:48
Une per vete s'jam e as qe kam ndermend te futem ne ndonje parti pikerisht per arsye qe te mos jem i drejtuar nga ndonje interes i rendomte , pasi preferoj gjykim te drejte dhe ndergjegjie te paster .
Ne rrethanat e ndonje partie evropiane edhe mund te isha antar , kurse partite shqiptare dhe ata qe i perfaqsojne jane nje ajke jashteqitjesh![]()
une jom antar i Akr...votova per Interesa ekonomike po pahiri hahah m'shkoj gishti qaty:P...sigurisht qe mka pelqy programi edhe vizioni i partise se perndryshe sdo te isha antar i ksaj partiee!
une jam antar i partise republikane amerikane, per ata votoj por jam simpatizant i partise komuniste shqiptare.
Nuk eshte e thene aspak , te qenit parti nuk ka asgje qe te ben te jesh i ndyre dhe i felliqur . Por te qenit politikan shqiptar po , pasi rrymat politike ne Evrope kane te tjera objektiva , qellime , funksionim dhe realizim . Kam jetuar me vite ne evrope dhe s'ja vlen te besh krahasime qe nuk ekzistojne gjekundi .
Me gjithe demet dhe mjerimin qe i kane shkaktuar Shqiperise dhe shqiptareve si mundet te behesh pjese e ketyre lavireve te politikes shqiptare e te thuash mbaj flamurin e lavires per te siguruar nje cope buke .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 26-10-2009 mė 20:19
Ato deme shqiperise dhe shqiptareve me se shumti ja kane shkaktuar ata politikane qe kane qene dashnore te disa prej atyre politikaneve evropiane.
Vet politika eshte lavire.
ps dikush po pyeste diku ku ka hale?Pergjigja ishte-Hale eshte gjithe dynjaja po ti po deshe te besh cicin beje aty pas peme lol
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Qyqa u markeni edhe me politiken europiane ju ????!!Sa te zgjuar qenkeni![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Ok shit wc se do te eci tregtia ne Shqiperi apo provo te besh edhe humor kafenesh se po fliske si relike e komunizmit , neper bote nuk kane ēfare te hane e shfrytezohen barbarisht , na ktheve kohet e vegjelise o shitsi sa i urte qe qeke . Te rrofte partia qe t'i ka dhene te gjitha me lopat .
Ti Elonaa bli nje wc nga shitsi![]()
Krijoni Kontakt