Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 91
    E ce donte nenshtetsin ky ?
    Just Perfect

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    e cfare paraqiti si akte qe iu akordua nenshtetesia shqiptare, duhet te kesh nje periudhe qendrimi ne shqiperi per te kerkuar nenshtetesine shqiptare besoj.

sido qe te jete duket teper i emocionuar

Me behet vertet qejfi qe e lexoj kete lajm. Vetem para pak kohesh po shikoja pjese nga intervista e tij gjate vizites se tij te dyte ne Shqiperi. Fliste me shume entuziazem dhe dashuri per Shqiperine.
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga Miss Sixty Lexo Postimin
    E ce donte nenshtetsin ky ?

sa anti atdhetare qeke moj goce.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Janulla kushedi ç'i punon mjekres nga zilia . E gezofte nenshtetesine , eshte nje artist i madh .

Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin
    sa anti atdhetare qeke moj goce.

Aspak , por sbesoj se i duhej gje nenshtetsia personit ne fjale , dhe sbesoj se ndryshoi ndonje gje ne jeten e ti se u be nenshtetas shqiptare , se ai perpjet te hudhet gjak shqiptari ka ...
    Keshtu qe me apo pa nenshtetsin sndryshon gje .
    Just Perfect

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Me behet vertet qejfi qe e lexoj kete lajm. Vetem para pak kohesh po shikoja pjese nga intervista e tij gjate vizites se tij te dyte ne Shqiperi. Fliste me shume entuziazem dhe dashuri per Shqiperine.
    Ka derdhur edhe lotë kur vajti në shtëpin e të parëve të tij. Ku do investoj me fondet e tij për ndërtimin e rrugës që të çon në fshat.

Aspak , por sbesoj se i duhej gje nenshtetsia personit ne fjale , dhe sbesoj se ndryshoi ndonje gje ne jeten e ti se u be nenshtetas shqiptare , se ai perpjet te hudhet gjak shqiptari ka ...
    Keshtu qe me apo pa nenshtetsin sndryshon gje .

Ndoshta mund të jetë sa për fasad. Po të paktën ai e bëri realitet dhe tregoj një farë krenarie për vendin e tij. Ke shumë artista Shqipëtar që nuk e kanë marrë mundimin të shkelin e jomo të kërkojn nënshtetësin. Përveçse një plus asgjë të keqe po e mirë. Sikur ta bënin dhe shumë të tjerë këtë xhest, do kishim krijuar imazh akoma më të mirë.

Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Ndoshta mund të jetë sa për fasad. Po të paktën ai e bëri realitet dhe tregoj një farë krenarie për vendin e tij. Ke shumë artista Shqipëtar që nuk e kanë marrë mundimin të shkelin e jomo të kërkojn nënshtetësin. Përveçse një plus asgjë të keqe po e mirë. Sikur ta bënin dhe shumë të tjerë këtë xhest, do kishim krijuar imazh akoma më të mirë.

Po ne fakte kjo na ka len mbrapa ne shqiptareve se mbahemi me meshiren e tjetrit .Skemi nevoj as per kete e as per asnje per te treguar vlerat tona dhe per te ngritur imazhin tone , sepse jemi nje populle me tradita e moral .
    Dhe qe 20 vite qe kemi dalur ne perendim e skemi len gje pa bere smund te ndryshojn ato qe kane bere gjenerata te tjera para ketyre ..
    Just Perfect

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ta gzoje .
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Po ne fakte kjo na ka len mbrapa ne shqiptareve se mbahemi me meshiren e tjetrit .Skemi nevoj as per kete e as per asnje per te treguar vlerat tona dhe per te ngritur imazhin tone , sepse jemi nje populle me tradita e moral .
    Dhe qe 20 vite qe kemi dalur ne perendim e skemi len gje pa bere smund te ndryshojn ato qe kane bere gjenerata te tjera para ketyre ..
    Vajzë nuk po pres që Belushi të ngrej emrin e çdo individi. Po duke e pranuar të gjithë se nga janë krijon një imazh dhe imazhi nuk krijohet me individ po me masë. Për këtë jam shumë i qart, dhe nuk pres ndonjëherë që imazhi të ngrihet nga një apo dy emra po nuk pati një masë të madhe që të ngrej imazhin. Kohë më parë ishim të izoluar dhe padije se çfarë bëhej, po të shikosh shumë vende që kanë qënë të izoluar në Europ janë parë si ''shpellar'' dhe kanë bërë njëmijë e një të zeza. Kjo nuk i ndodhi vetëm Shqipëtarit po çdo qytetari që ka vuajtur pasojat e komunizmit. Po të flasim për individ as nuk do ishim njohurë po shumë të mira kanë ardhur dhe nga individ, duke kthyer kokën pas - Gjergj Kastrioti, Gonxhe Bojaxhiu, Ismail Kadare, Inva Mula e shumë emra të tjerë. Këto emra kanë vërtetuar se jemi një vend me kulturë dhe tradit.

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •