Pershnetje o njerez paqedashes!
Menoj se per asni lloj arsye nuk munesh me ofendu at tjetrin. Dikush me e ofendu apo me i sha njerzit e familjes nuk e ka problem, por dikush-dikush nuk munet me leju ni gja t'atill, deri sa kalon edhe n'ekstrem si personi ne fjale.
Para dy-tre mujsh kena pas ni antar(qe me pas, me t'drejt e perjashtun) qe nuk e di pse, por kishte kap tu sha ka i dilte para, deri sa arriti me nxjerr nje fraz kundrejt nje antari nga Kosova, qe sa her e kujtoj m'irriton....
Deri n'at moment ket antar e konsiderosha si t'squt dhe qe dite me ba humor, kurse tash prezenca e tij n'forum edhe se me nick tjeter m'shqetson.
Pra, nuk du me ju dhan men juve se nuk jam aq i squt, por n.q.se prej forumit jan largu njerz qe vlen t'bisedosh, njerz qe munesh me msu diçka me informacionin qe sjellin n'forum,
arsyeja jan kta personazhe qe duhet me rregullu mnyren e t'folmit, apo dhe nga ata besimtar qe se i kan hedh ni sy kuranit apo bibles fillojn e flasin perçart...
Napermjet postimeve jam munu me i "mat" antart, dhe ktu kam arrit me njoft njerz qe m'lumturon komunikimi me ta.
Nuk m'pelqen me shkrujt shum, por deshta me shpreh menimin tim.
Krijoni Kontakt