Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 121
    .................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Presim të hym në BE ne? Akoma nuk kuptojm se cili është ndryshimi midis realitetit dhe atij virtual. Hajde o burra vritemi se më mori një friends dhe unë po flirtoja, kur e mori vesh ai tjetri më dërgoj invite, nga emocionet e tepërta kalova në delir dhe i bëra presion. Dashje padashje nuk e hëngri pistoletën në brez dhe hajde ta vras se nuk ju bind ofertës time

Iktuus do vritemi dhe bashk se kemi pasur ide dhe mendime të ndryshme LooooL
    Akido une pranoj te vritem nga nje dore femre fatkeqsisht nuk je i preferuari im si killer mua nese me vret vetem [era ] mund te jet, vlonjatja me ka bo disa here presione por ja kam marr doren
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    po aty te facebook thote - NDALOHET RREPTESISHT per perdoruesit ne shqiperi me mentalitet katunaresk dhe idiotesh . C'deshen keto me fajsbuk ?

ndoshta fasule

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    po aty te facebook thote - NDALOHET RREPTESISHT per perdoruesit ne shqiperi me mentalitet katunaresk dhe idiotesh . C'deshen keto me fajsbuk ?
    ne shqiperi cdo gje eshte e mundur dhe katunaret mund te marin leje entrance falas
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar më parë nga _-^VLoNjate^-_ Lexo Postimin
    cmimi nobel per fantazine qe ke

p.s. sa komplimente i ben vetes e sa shume kerkon na jeta
    Flm per vlersimin tend, te vlersosh dike do te thot ta kuptosh mire dhe do shume pune ndersa te kritikosh nuk duhett asgje.
    Kompolimenta vetes une jo jo mos ma thuaj kete me ofendon nuk eshte modesti e njerzve inteligjent ky gjest. Vertet mire e ke kerkoj shume nga jeta po nga e kuptove kete apo te pelqeu ideja e ishullit te pabanuar hahahaaaa
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar më parë nga iktuus Lexo Postimin
    Akido une pranoj te vritem nga nje dore femre fatkeqsisht nuk je i preferuari im si killer mua nese me vret vetem [era ] mund te jet, vlonjatja me ka bo disa here presione por ja kam marr doren
    e ke degjuar ate ti ? qeni qe leh ste kafshon , une e di tha po a e di qeni

Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Flm per vlersimin tend, te vlersosh dike do te thot ta kuptosh mire dhe do shume pune ndersa te kritikosh nuk duhett asgje.
    Kompolimenta vetes une jo jo mos ma thuaj kete me ofendon nuk eshte modesti e njerzve inteligjent ky gjest. Vertet mire e ke kerkoj shume nga jeta po nga e kuptove kete apo te pelqeu ideja e ishullit te pabanuar hahahaaaa

meqe tek ty s'jetojne me qelizat e accarimit ishulli eshte i pershtatshem per ty
    ah edhe per derrin se keni durrim te papare

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    e ke degjuar ate ti ? qeni qe leh ste kafshon , une e di tha po a e di qeni
    U bere xheloze ti he mi kot kjo se shaka po beja se edhe ti mund te me vrasesh. flm per komplimentin fundja te gjith prejardhjen nga kafsha e kemi ne

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    kjo teme po kthehet ne perleshtje hej kujdes se beheni copa copa

Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    U bere xheloze ti he mi kot kjo se shaka po beja se edhe ti mund te me vrasesh. flm per komplimentin fundja te gjith prejardhjen nga kafsha e kemi ne
    ti prego

nxnncncnncnc des ti po su grice me mua , po pa merak se skam tt

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    meqe tek ty s'jetojne me qelizat e accarimit ishulli eshte i pershtatshem per ty
    ah edhe per derrin se keni durrim te papare
    Jam bere romantik tani jam nje monedh e kthyer ne anen tjeter. E prishe temen fare me pergjigjet e tua te neveritshme e bere temen chat ahahahhaahahhaahahahha ncncncncnccncncncn me vjen keq per ty je bere per meshir

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •