Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 121
    Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga _-^VLoNjate^-_ Lexo Postimin
    era po qe per iktus del me minus
    Ah, mos behem spiune kot atehere. Epo mire, pra
    La vita è bella...

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    per ty duhet dhene shperblim te te fshehin akoma me shume mos te te gjejne asnjere

jo si bej 2 muaj burg per ty une
    E imagjinoj vlonjate nuk do ta bente zemra ty te me drejtoje armen. Nuk e di por e ndiej menyren tende te te shkruarit ne fakt me pelqen sepse me shkruan fjal te ngrohta. Ne aparenc te japin pershtypjen sikur me urren por edhe ti e di se fjalet qe me thua jane me domethense sec duken.
    Mos ishte propozim kjo fjalia e burgut. "ne nje ishull te pabanuar vetem ne te dy per nja dy muaj ahahhahaah po e beje kete sakrific po jetoj dy muaj ne ferr me ty
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Ah, mos behem spiune kot atehere. Epo mire, pra
    erinda mos u bo spiune a tu bofsha Nuk te vjen keq per mua kaq shume me urren kaq materialiste qenke une besoja ne virtytet e tua. thuhet: nese me thua nje rren eshte faji yt, nese me rren per here te dyte eshte faji yne, nese me rren per here te tret eshte faji im te treja keto jane gabime kujt gabim duhet ti bedsoj une zemra te pares apo te tretes
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga iktuus Lexo Postimin
    E imagjinoj vlonjate nuk do ta bente zemra ty te me drejtoje armen. Nuk e di por e ndiej menyren tende te te shkruarit ne fakt me pelqen sepse me shkruan fjal te ngrohta. Ne aparenc te japin pershtypjen sikur me urren por edhe ti e di se fjalet qe me thua jane me domethense sec duken.
    Mos ishte propozim kjo fjalia e burgut. "ne nje ishull te pabanuar vetem ne te dy per nja dy muaj ahahhahaah po e beje kete sakrific po jetoj dy muaj ne ferr me ty

nuk te urren kush ty nuk e njohim njeri tjetrin ne matrix ne

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Presim të hym në BE ne? Akoma nuk kuptojm se cili është ndryshimi midis realitetit dhe atij virtual. Hajde o burra vritemi se më mori një friends dhe unë po flirtoja, kur e mori vesh ai tjetri më dërgoj invite, nga emocionet e tepërta kalova në delir dhe i bëra presion. Dashje padashje nuk e hëngri pistoletën në brez dhe hajde ta vras se nuk ju bind ofertës time :

Iktuus do vritemi dhe bashk se kemi pasur ide dhe mendime të ndryshme :
    LooooL
    te pakten paskeni nje ideal

Anonim_djale Ej ckemi shoku
    Anonim_facebook Mir flm
    Anonim_djale Nga te kemi
    Anonim_facebook Nga shtylla, Po ti ?
    Anonim_djale Nga pema
    Anonim_facebook Ueee sa inat i kam ata nga pema
    Anonim_djale Ca the ore?
    Anonim_facebook E ore me lexove mire , Oiiii kyyy
    Anonim_djale Sme njeh mire mua ti , se nuk flisje keshtu
    Anonim_facebook E kush je ti ? avash se na trembe
    Anonim_djale Ashtu heee , nem cik emrin me thuaj ku je
    Anonim_facebook Dhimitrula jasu, qasu po ta mbajti qasu
    Anonim_djale Prit se erdha
    Anonim_facebook Ajde se dhe une po porosis vendin tend ne varreza ne bashki

E me vone niset trimi nga pema dhe vete ne shtepi , i terbuar kerkon bicakun e te shkretit gjys qe qeron mollet
    Ne pamundesi te gjetjes se armes se ftohte mer bastunin e tij e thyhen ne dy copa dhe ramboja nga pema niset per teror nen tingujt e kenges LuLE Velo partizani ne beteje me kaposhin nga shtylla po shkonte

Atention : Your internet time is almost up, please instead of buying fara with dhe 100mij lekshen upgrade your account and stop being a fool !
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    erinda mos u bo spiune a tu bofsha Nuk te vjen keq per mua kaq shume me urren kaq materialiste qenke une besoja ne virtytet e tua. thuhet: nese me thua nje rren eshte faji yt, nese me rren per here te dyte eshte faji yne, nese me rren per here te tret eshte faji im te treja keto jane gabime kujt gabim duhet ti bedsoj une zemra te pares apo te tretes
    Nuk pranoj kompromis; Qendroj neutrale ndaj genjeshtrave, prandaj s'ke faj as ti e as une. Perderisa s'paska fitore se keshtu tha Vlonjatja, s'te spiunoj jo. Je ne duar te sigurta hahaha
    La vita è bella...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    te pakten paskeni nje ideal

Anonim_djale Ej ckemi shoku
    Anonim_facebook Mir flm
    Anonim_djale Nga te kemi
    Anonim_facebook Nga shtylla, Po ti ?
    Anonim_djale Nga pema
    Anonim_facebook Ueee sa inat i kam ata nga pema
    Anonim_djale Ca the ore?
    Anonim_facebook E ore me lexove mire , Oiiii kyyy
    Anonim_djale Sme njeh mire mua ti , se nuk flisje keshtu
    Anonim_facebook E kush je ti ? avash se na trembe
    Anonim_djale Ashtu heee , nem cik emrin me thuaj ku je
    Anonim_facebook Dhimitrula jasu, qasu po ta mbajti qasu
    Anonim_djale Prit se erdha
    Anonim_facebook Ajde se dhe une po porosis vendin tend ne varreza ne bashki

E me vone niset trimi nga pema dhe vete ne shtepi , i terbuar kerkon bicakun e te shkretit gjys qe qeron mollet
    Ne pamundesi te gjetjes se armes se ftohte mer bastunin e tij e thyhen ne dy copa dhe ramboja nga pema niset per teror nen tingujt e kenges LuLE Velo partizani ne beteje me kaposhin nga shtylla po shkonte

Atention : Your internet time is almost up, please instead of buying fara with dhe 100mij lekshen upgrade your account and stop being a fool !
    Ke nevoj për punë? Do ishe skenariste shumë e mirë, mos e humb mundësin hahahahahahahahahaa.

Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    cmimi nobel per fantazine qe ke

p.s. sa komplimente i ben vetes e sa shume kerkon na jeta

Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Ke nevoj për punë? Do ishe skenariste shumë e mirë, mos e humb mundësin hahahahahahahahahaa.

NCUQ ebej per hobi

pasaj ska nevoje per skenar eshet nje realitet ne komunikimn virtual te shqiptareve

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    po aty te facebook thote - NDALOHET RREPTESISHT per perdoruesit ne shqiperi me mentalitet katunaresk dhe idiotesh . C'deshen keto me fajsbuk ?

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •