Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e Faik
    Anëtarësuar
    27-03-2003
    Vendndodhja
    Australi
    Postime
    690

Fbksh: Njerëzit E Ali Ahmetit Po Grumbullojnë Ish Ushtarët ...!!!

DENONCIM PUBLIK I FRONTIT PËR BASHKIM KOMBËTAR SHQIPTAR (FBKSH) DHE STRUKTURAVE TË TIJ: AKSH DHE SKSH

NJERËZIT E ALI AHMETIT PO GRUMBULLOJNË ISH USHTARËT E TRI UCK-VE (UCK-OSOVËS, UCPMB-SË DHE UCK-OMBËTARE) PËR T'I PËRDORUR S'I MISH PËR TOP !

Struktura inteligjente e FBKSH, Sigurimi Kombëtar Shqiptar (SKSH), e drejtuar dhe e udhëhequr nga Prof. Dr. Clirim Presheva, ka arritur të zbulojë që njerëzit më të afërt dhe më besnikë të Kryetarit të BDI (Bashkimi Demokratik për Integrim), Zotit Ali Ahmeti, po grumbullojnë ish ushtarë të tri ish UCK-ve: të ish UCK-osovës, të ish UCPMB-së dhe të ish UCK-ombëtare, të cilët dëshirojnë që t'i përdorin s'i mish për top në skenarin e rradhës në fshatin Tanushë të Malësisë së Shkupit, sepse më mirë se sa Zoti Ali Ahmeti dhe kompania e tij kolaboracioniste me pushtuesit e kolonizatorët sllavo-maqedonas, fillimisht me LSDM-në e Branko Crvenkovskit dhe tani edhe me VMRO-DPMN-në e Nikolla Gruevskit, nuk e sheh dhe nuk e kupton shpërbërjen përfundimtare të sëmurës së Ballkanit, pa emër, pa gjuhë, pa kishë autoqefale dhe pa identitet shtetëror e kombëtar, që herë quhet IRJM (FYROM), herë Republika e Maqedonisë, herë Republika e Vardarit dhe herë (kohëve të fundit) edhe Maqedonia Veriore.

Dhe, Zoti Ahmeti, i porositur nga padroni i tij Nikolla Gruevski dhe segmentet serbe (shumë të fuqishme dhe me ndikim të madh) në Shkup, për të penguar shpërbërjen e "Maqedonisë" dhe ribashkimin kombëtar shqiptar, që është një proces i pandalshëm, po përgaditet të organizojë skenarin e rradhës, të llojit të Brodecit, por këtë rradhë në fshatin Tanushë të Malësisë së Shkupit, prandej e ndjejmë për obligim moral e kombëtar që ta denoncojmë publikisht edhe këtë skenar të turpshëm dhe antikombëtar të Zotit Ali Ahmeti dhe të bandës së tij, si dhe nga ana tjetër, te të gjithë ushtarët e të tri ish UCK-ve (të UCK-osovës, UCPMB-së dhe UCK-ombëtare), si dhe te të gjithë luftëtarët e lirisë e të ribashkimit kombëtar shqiptar, edhe të apelojmë që, të mos biejnë pre e maskaradave të tilla dhe të mos tolerojnë që të bëhen mish për top e dyshes bandite, të quajtur Ali Ahmeti dhe Nikolla Gruevski, por gjakun e tyre ta ruajnë për ta derdhur vetëm për ribashkimin kombëtar të të gjitha trojeve etnike shqiptare në një shtet të vetëm kombëtar shqiptar, të quajtur Shqipëria Natyrale.

- Kryetari i Përgjithshëm i Frontit për Bashkim Kombëtar Shqiptar - FBKSH,
    Prof. Dr. Bashkim Mitrovica (d.v.);
    - Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Armatës Kombëtare Shqiptare - AKSH,
    Kolonel Arbër Korabi (d.v.); dhe
    - Drejtori i Drejtorisë Qendrore të Sigurimit Kombëtar Shqiptar - SKSH,
    Prof. Dr. Clirim Presheva (d.v.).
    Kontakt-adresa: clirimpresheva@hotmail.com

Prishtinë - Preshevë - Shkup, më 07 tetor 2009.
    HISTORI E KESAJ TOKE
    LARRE ME GJAKUN E SHOKEVE

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    a gjall kokan keta shakagjit e fbksh-se a
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    per dikend gjdoher vlen shprehja kush nuk eshte me ne eshte tradhetar.pra kush nuk eshte me ata qe jan ne pushtet simbas tyre ose jan tradhtar ose shakagji.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga gjilan55 Lexo Postimin
    per dikend gjdoher vlen shprehja kush nuk eshte me ne eshte tradhetar.pra kush nuk eshte me ata qe jan ne pushtet simbas tyre ose jan tradhtar ose shakagji.
    JO UNE NUK THASH TRADHTAR POR SHAKAGJI
    A NE TE VERTET ATA JAN EDHE MA SHUM SE SHAKAGJI

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    kjo shprehje dikur ka qen e ish antarve te lkj te cilet brenda nates u ben demokrat dhe nuk lejonin te formoheshin parti tjera perveq ldk-se prandaj mos e perdor edhe ti sot pas gati 20 viteve.qdokush e gjen veten aty ku mendon se eshte me afer me idet e tija .ka vend per te gjith ne kete kosoven ton.pershendetje.........

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga gjilan55 Lexo Postimin
    ka vend per te gjith ne kete kosoven ton.pershendetje.........
    Jo edhe per keta shakagji nuk ka vend se ka kalue koha e shakagjive
    dhe su beson ma kush shakagjive as ata veti bile
    tani ne e kemi Çlirue vendin e kemi ber Shtetin dhe po punohet per ta inkuadrue ne aleancen e NATO-se dhe ne BE
    Prandaj te pakten ne Republiken e Kosoves shakagjit nuk kan vend.
    te pershendes edhe une ty.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

lapi

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    a gjall kokan keta shakagjit e fbksh-se a
    o lapqin a edhe kta nuk poti merr huji a ahhh fara e komunistit je ti po me kon je ti pa na thuj veq mos thuj qe je me shqiptar se e dim qe sje

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •