Close

Rezultati i Sondazhit: A LEXOHEN DHE A NJIHEN POETET NGA VITI 1990 e KETEJ ?! ??

Votues
0. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO , TE GJITHE I NJOH

0 0%
  • JO ,S'KAM NJOHURI

0 0%
  • MUNGON INETRESI

0 0%
  • TJETER..................

0 0%
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Po ku e dini a kam mbetur mbrapa une ? Po ku e dini a bej veēime une ? Ku e gjeni objektivitetin te me vleresoni mua juve ? Kush qenka e verteta juaj , qe na flisni per fjale te medha se arti duhet kuptuar nje here ēfare eshte e pastaj nese keni nje thermije fisnikerie kushedi a percillni gje .

Prandaj ju thashe e nderuar qe nuk kam asgje me ju pasi nuk kam lexuar asnje poezi tuajen por kam dhene mendimin negativ mbi ata vjershetore prepotent dhe te rendomte qe kam pas rastin te humb kohen duke i lexuar ne internet.

Kalofshi mire me te vertetat tuaja dhe me e matur here tjeter kur me drejtoheni sepse une e nderuar nisem nga tema dhe jo nga personi qe hap temen e as per qellimet tuaja te cilat s'kam nge as t'i mendoj , e jo me te merrem .

ps - Ca eshte kjo pune personalizimi me mp njehere , sjellje feminore pf
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

i/e regjistruar Maska e brunilda_it
    Anėtarėsuar
    05-07-2009
    Vendndodhja
    Larg e Prane _ Vetmise
    Postime
    468
    Perseri s'po kuptohemi !
    Ju qenkeni PERSONALITET !!!!!
    Une qenkam Ca eshte kjo pune personalizimi me mp njehere , sjellje feminore pf, keshtu thoni ju !
    Edhe ju kalofshi mire me te vertetat e PERSONALITETIT tuaj, dhe MATURINE cdo kush e ka ne Nderdjegjen e tij !
    Moskuptimi i njerezve te panjohur sjell Thyerje Kuptimesh te njerezve te Personalizuar

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •