Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 67
    Citim Postuar më parë nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    nga Fiqiri Sejdiaj, Koha Jonë

Njehere, At Gjergj Fishta po udhetonte me nje pop e nje hoxhe. Pasi kishin bere nje cope rruge, hoxha qe kerkonte te vinte ne loje At Gjergj Fishten i thote:

- At i nderuar, a s'me thua, pse nuk martohen prifterinjte katolike? Qe, psh. - vazhdoi hoxha. Zoti na jep ne muhamedaneve deri ne 7 gra, popeve 1, kurse juve asnje! Si e shpjegon zotrote kete?

- Eh, more te paca, - ia kthen Fishta. - Kur Zoti krijoi gruan, bani tete pernjiheri. Kur i dergoi ne toke, aty ndodhi nji hoxhe, nji pop e nji prift. Hoxha si ma i forti, kcej i kapi shtate gra pernjiheri. Popi mori ate qe kish metun, kurse prifti mbeti pa gja. Pas kesaj, prifti shkoi te Perendia e u ankue: "Aman o Zot, po si eshte kjo pune? Hoxha shtate, prifti nji, e une asnji. A eshte e drejte kjo pune? Te lutem vur drejtesi!

- Mos u idhno o prift, ia ktheu Perendia, se une per te miren tende mendova. Hoxhes i dhashe 7 me i mbajt, Popit nji, kurse ty asnji, per te kene i lire e per te ba qejf me te tana. Ja pse nuk martohemi na! - e mbylli biseden Fishta, duke e lene hoxhen gojehapur.

Phaaaaa çfare injorance.

Mjer Krishterizmi qe krenohet me ty !!!

Je egzemplar...hehehehehe
    Ndrysho Firmën

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    bieri tu qafte rrashta bieri se bosh e ke

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Explorer,

une shkova me fjete, ndersa ti kthehu edhe njehere te shkrimet qe i kam postuar me lart. Poashtu, mund ta shikosh edhe njehere linkun e Tonit. E per t'i vene piken kesaj bisede shterpe, te sherben humori i holle i te madhit Fishta.

Nese ne s'kemi ditur ta sjellim mire shkrimin e shenjte, atehere hyr e lexoje vete Ungjillin. Shpirti i shenjte ardhte mbi ty qe ta kuptosh sa me mire ate!

Naten e mire!

Citim Postuar më parë nga Dielli_ime Lexo Postimin
    Explorer,

une shkova me fjete,
    Gjume te embel!

ta shikosh edhe njehere linkun e Tonit.
    Tonin s'mund ta kuptoj se ai po na poston do karikatura si femije i vogel. Turp te kete ! Prift i ka thene vetes !

te sherben humori i holle i te madhit Fishta.
    Nese pergjigja juaj eshte "humoristike" atehere "hallal" ju qofte, me ne fund pranuat se pse prifterinjte nuk martohen.

Kjo pra nuk qenka nje realitet por qenka nje shaka. Mir e ke ti, shume shembull te mire me ke dhene, se edhe logjika

thote, njeri normal nuk mund te rije pa martuar dhe pa e provuar, kush pyet prifterizmin ketu?!!!.

Sa e sa skandale sot po ndegjojme me prifterinj!!!

Tamam e ke , ky celibati qenka nje SHAKA e GJEGJ FISHTES !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 07-10-2009 më 20:17
    Ndrysho Firmën

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Secili mund te lexon këtu:
    http://www.forumishqiptar.com/showth...39#post1178439

Ndersa per kete komentin tendë këtu:

Per ata edhe u martua Mohamedi me dhjetra her, pra per tia plotesuar Allahut deshirat. Ndersa kjo martesë e Muhamedit me Aishen e mitur, kur ende ishte me lodra të fëmive në dorë, nuk ishte kundra natyres njerzore dhe hyjnore! "Mjek sheroje vetveten" thotë Krishti.

Shiqoje Muhamedin duke i plotesuar dhe pershtatur natyres dhe fytyres së Islamit, bile edhe me fëmijë.
    jo qe keni dal nga tema por flitni gjera te kota !
    jo vetem profetet e asaj kohe po edhe sot burrat martohen nji her e te dyten e marin me te re !
    pse ?

harrove me e cek grun e par e kishte 420 vjeçe e ai ishte vet 25 vjeç !

pse nuk martohen priftet ?
    une mendoj qe priftat jo qe ishin vetem fetar por edhe kan kry pune politike, une vet kam punu ne nji institucion ku te gjitha drejtoreshat ishin te pamartuara.
    ishte poplitika e ketij institucioni te punojn 200% per firmen e jo per vete.
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e beta85
    Anëtarësuar
    20-03-2009
    Postime
    137
    Citim Postuar më parë nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    nga Fiqiri Sejdiaj, Koha Jonë

Njehere, At Gjergj Fishta po udhetonte me nje pop e nje hoxhe. Pasi kishin bere nje cope rruge, hoxha qe kerkonte te vinte ne loje At Gjergj Fishten i thote:

- At i nderuar, a s'me thua, pse nuk martohen prifterinjte katolike? Qe, psh. - vazhdoi hoxha. Zoti na jep ne muhamedaneve deri ne 7 gra, popeve 1, kurse juve asnje! Si e shpjegon zotrote kete?

- Eh, more te paca, - ia kthen Fishta. - Kur Zoti krijoi gruan, bani tete pernjiheri. Kur i dergoi ne toke, aty ndodhi nji hoxhe, nji pop e nji prift. Hoxha si ma i forti, kcej i kapi shtate gra pernjiheri. Popi mori ate qe kish metun, kurse prifti mbeti pa gja. Pas kesaj, prifti shkoi te Perendia e u ankue: "Aman o Zot, po si eshte kjo pune? Hoxha shtate, prifti nji, e une asnji. A eshte e drejte kjo pune? Te lutem vur drejtesi!

- Mos u idhno o prift, ia ktheu Perendia, se une per te miren tende mendova. Hoxhes i dhashe 7 me i mbajt, Popit nji, kurse ty asnji, per te kene i lire e per te ba qejf me te tana. Ja pse nuk martohemi na! - e mbylli biseden Fishta, duke e lene hoxhen gojehapur.
    Gjelosh vertetë pergjigja ishte per ata si "hoxha qe kerkonte te vinte ne loje At Gjergj Fishten".

Kompliment

Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    ....
    ishte poplitika e ketij institucioni te punojn 200% per firmen e jo per vete.
    Me ke habitur me keto te dhena.

Ky eshte keq-perdorim i fese.

Ndrysho Firmën

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    @

Pse bre "burra" po fsheheni dhe hikni prej realitetit???!!!
    une mendoj qe realitetin se di askush, une kam punu me disa e mendoj ajo asht arsyeja , me i sherby shtetit e jo vetes ç
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Explorer,

Eshte e vertete qe humori nuk eshte per te gjithe. Kush e kupton, e kupton.

Sa per per temen, po m'vjen me t'vertete keq me konstatu qe asnje prej shkrimeve te tua nuk ka per qellim te sqaroje paqartesite qe ke, por te imponoje mendimet e veta. Ketu s'kemi cfare te diskutojme me.

Kalofsh bukur!

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Pse Hazreti Isa nuk o kon i martun.

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •