Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 48
    dolce & gabi Maska e nihilist
    Anėtarėsuar
    06-10-2009
    Vendndodhja
    aty ku zbret dhia me frena dore....hahaha
    Postime
    77

Question a ka shance per ta marre vizen???

pershendetje te gjithve!!!

desha tju bej nje pyetje duke patur parasysh eksperiencat qe mund te keni patur ne lidhje me marrjen e vizave.

Nje mikesha ime eshte 19 vjece dhe ka aplikuar per vize ne ambasaden gjermane ne tirane. AJo do te shkoj si vizitore tek tezja e saj ne gjermani per nje muaj. Por i ka humbur shpresat (edhe pse i ka pergatitur te gjithe dokumentet) sepse i thone se nuk do ja japin pasi eshte ende e re.
    A mendoni se ka ndonje shanc qe ajo ta marre vizen???
    ...po gjate inetervistes, cfare pyteje zakonisht te ben konsulli???
    per ju qe keni aplikuar per vize dhe keni njefare eksperience, a ka ndonje klecke apo marifet qe duhet te perdori shoqja ime gjate intervistes qe mund ta ndihmoje per nje rezulat sa me pozitiv???

Shpresoj shume te me ndihmoni me pergjigjet tuaja ne lidhje me kete ceshtje!

ju faleminderit!!

respekte

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    19 vjec!!!!!!!!!!!
    nuk du me ta bo ters ,po shume pak shanse ka.
    une e kam ble vizen para disa muajsh.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga nihilist Lexo Postimin

per ju qe keni aplikuar per vize dhe keni njefare eksperience, a ka ndonje klecke apo marifet qe duhet te perdori shoqja ime gjate intervistes qe mund ta ndihmoje per nje rezulat sa me pozitiv???

ju faleminderit!!

respekte
    sekreti vizes jane paret...ke para ta blesh??????

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Me fal po ca lidhje ka mosha? Ajo seshte under 18 qe te mos e lejojne... Dmth ka arritur mosh maxhorene dhe ska nevoje ta kape maja me bane per dore...
    Nejse ishalla ia japin se ate hall kam dhe un per momentin, po me duhet te marr vize nga nje shtet tjeter, jo nga ai shqiptari, per te shku diku per pushime...
    Really Dude... Get A Life!!!

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Po si i paska humbur shpresat ajo dhe paska intervistė me konsullin?

Motra ime ka qė nė shtator qė po orovatet dyerve tė kėsaj ambasade, ajo ka aplikuar ama pėr vizė studenti. Janė ato sportelistet shushka e sharabajga. Sa te vij kėtej, se di unė si e zgjidh ēėshtjen pastaj.

Sa pėr intervistėn s'di ē'tė tė them. Unė vete s'kisha
    Suksese mikes tėnde dhe fat

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Adaes Lexo Postimin
    Me fal po ca lidhje ka mosha? Ajo seshte under 18 qe te mos e lejojne... Dmth ka arritur mosh maxhorene dhe ska nevoje ta kape maja me bane per dore...
    Nejse ishalla ia japin se ate hall kam dhe un per momentin, po me duhet te marr vize nga nje shtet tjeter, jo nga ai shqiptari, per te shku diku per pushime...
    holloje pak trunin moj shkodrane.

me zor po ja japin plakave kto gjermont.

19 vjec shkon ne gjermani te fejohet!!nuk jane budallenj ato masanej gjermont kane nji shpreje..."Geld stinkt nicht"

parja nuk man ere te keqe.

urime goces.do zoti ka fat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    se besoj qe ja japin vizen, bile as interviste sbesoj qe i bejne.

Per te aplikuar per vize duhet njefar arsye. Eshte krejt e panevojshme te shkohet te tezja per vizite dhe kjo nuk paraqet asnje arsye per dhenjen e vizes.

Per vizite te vetmit qe lejohen jane prinderit e moshuar psh mbi 50 vjet qe shkojn e vizitojne djalin, vajzen e tyre.

Tjera arsye per dhenje vize jane ato te biznesit duhet pasur nje firm ose te dergohesh nga nje firm e madhe qe ka edhe para ne banke e gjera tjera.

Sikur te ishte aq kollaj, gjith familjen time ketu i kisha sjelle.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    pershendetje te gjithve!!!

desha tju bej nje pyetje duke patur parasysh eksperiencat qe mund te keni patur ne lidhje me marrjen e vizave.

Nje mikesha ime eshte 19 vjece dhe ka aplikuar per vize ne ambasaden gjermane ne tirane. AJo do te shkoj si vizitore tek tezja e saj ne gjermani per nje muaj. Por i ka humbur shpresat (edhe pse i ka pergatitur te gjithe dokumentet) sepse i thone se nuk do ja japin pasi eshte ende e re.
    A mendoni se ka ndonje shanc qe ajo ta marre vizen???
    ...po gjate inetervistes, cfare pyteje zakonisht te ben konsulli???

ju faleminderit!!

respekte
    Pa ja bere garancine tezja s'ka shance(n.q-se se kuptova gabim)Sa per intervistat nuk e di.Klecke apo marifet ta tha Drague: leku s'bie ere dhe te gjthe e hane.
    Por e ka mire Angelina,e kane fajin ato shurrat(sorry) e ambasades,qe duan lek qyl dhe te grine.
    Nga eksperienza e njerezeve te mi.
    Se ketu e rregullon vete,ne baze te ligjit per vizitoret.
    Nje gje ta kesh te qarte: varet kush e ben garancine(sepse keshtu duhet te jete).
    S'ploteson kushtet(jeton me socialamt)se merr kurr vizen,se dolem nga tema.
    S'te ndihmoj dot,sorry.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

dolce & gabi Maska e nihilist
    Anėtarėsuar
    06-10-2009
    Vendndodhja
    aty ku zbret dhia me frena dore....hahaha
    Postime
    77
    Citim Postuar mė parė nga SystemA Lexo Postimin
    Pa ja bere garancine tezja s'ka shance(n.q-se se kuptova gabim)Sa per intervistat nuk e di.Klecke apo marifet ta tha Drague: leku s'bie ere dhe te gjthe e hane.
    Por e ka mire Angelina,e kane fajin ato shurrat(sorry) e ambasades,qe duan lek qyl dhe te grine.
    Nga eksperienza e njerezeve te mi.
    Se ketu e rregullon vete,ne baze te ligjit per vizitoret.
    Nje gje ta kesh te qarte: varet kush e ben garancine(sepse keshtu duhet te jete).
    S'ploteson kushtet(jeton me socialamt)se merr kurr vizen,se dolem nga tema.
    S'te ndihmoj dot,sorry.

persa i perket garancise ajo tashme e ka marre....

tezja e vete eshte pedagoge kimie ne nje universitet ne gjermani (sja di emrin universitetit), po ashru dhe burri vet punon atje por punon edhe ketu ne shqiperi si pedagog...
    dmth keshtu i ka ne gjendje shume te mire...

a eshte nje plus kjo per vizen???
    Dashuria eshte gezimi i te qenit DY, tmerri se mos mbetesh NJE, frika se mos behesh TRE....!!!!

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    persa i perket garancise ajo tashme e ka marre....

tezja e vete eshte pedagoge kimie ne nje universitet ne gjermani (sja di emrin universitetit), po ashru dhe burri vet punon atje por punon edhe ketu ne shqiperi si pedagog...
    dmth keshtu i ka ne gjendje shume te mire...

a eshte nje plus kjo per vizen???
    Absolutisht,aq sa di une...
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •