Qendresa, vetem nepermjet Tij
Nje njeri qe u prek thelle nga fjala e mbajtur gjate ceremonise se varrimit te nje miku te tij i foli priftit qe udhehoqi sherbesen e varrimit. Ai shprehu deshiren e tij qe te behej i Krishtere, por shtoi, "Ka vetem nje gje qe me ben te hezitoj: kam frike se nuk do te jem ne gjendje te qendroj pergjithmone. Une punoj me nje grup teper te forte. Ata jane te veshtire perkundrejt asaj qe ju e quani religjon. Une nuk besoj se atje ka ndonje te Krishtere te vertete, dhe e di se ata nuk do ta mirepresin nese atje do te kete ndonje te Krishter."
Prifti u ul dhe mori nje nga lulet qe zbukuronin varrin dhe tha, "Shikoje me vemendje kete lule. Ajo rritet pikerisht ne mes te llumit, plehut dhe dekompozimit te tokes, megjithate shikoje sa e paster dhe perfekte ajo eshte. Kjo sepse, Zoti e mban ate. Dhe Ai mund te te mbaje ty gjithashtu."
Ti edhe une jemi thirrur qe te deshmojme ne mes te llumit te kesaj bote. Por nje nga ngushellimet e medha qe Zoti i jep femijeve te Tij eshte se ne do te kundermojme si nje lule
Krijoni Kontakt