Postuar mė parė nga alem_de Nga Gjermania Hamburg,sapo erdha nga turni i dyte,po pi nje qumesht me mjalte Nga jeni? kalamojt i kom nga gjermania vet jom nga tirona. jeni i martuar?
Postuar mė parė nga maryp groshet... ne fakt nuk i gatuaj kurre cfare mendoni te beni neser? Neser une kam pushim,groshen,fasulen nuk e ha. Nga je ti?
une ja vura emrin per neser(grosh)ne ka shkuar mendja ca ngjyre i keni syte???
jam beqare sa vjet keni ne gjermani??
Postuar mė parė nga alem_de Neser une kam pushim,groshen,fasulen nuk e ha. Nga je ti? nga nje qytet i shqiperise... mos punon gje ne gjendjen civile ti?
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Postuar mė parė nga lisa12 une ja vura emrin per neser(grosh)ne ka shkuar mendja ca ngjyre i keni syte??? ngjyre kafe... te pelqen kinemaja?
Postuar mė parė nga drague kalamojt i kom nga gjermania vet jom nga tirona. jeni i martuar? Pyetje qe ben edhe ti,po edhe une jam si puna jote. Cfar profesioni ke? :
Postuar mė parė nga maryp nga nje qytet i shqiperise... mos punon gje ne gjendjen civile ti? Ne gjendjen civile nuk kam qene asnje here se ne Shqiperi me kan nxjere nga regjistrat. Sa vjec je?
Postuar mė parė nga lisa12 jam beqare sa vjet keni ne gjermani?? Te deshiroj shume fat dhe lumturi.Une kam shume shume vite ne Gjermani Ku jeton ti?
Postuar mė parė nga alem_de Pyetje qe ben edhe ti,po edhe une jam si puna jote. Cfar profesioni ke? : plaku bo me hon.ger a ja dridhni partnerit?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt